Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Gratis voor jou

Spirituele ontwikkeling

higher-spirit-academy-gratis-lichtwerk-training

Lichtwerk training

Verschillende data

Tijdens deze trainingen behandelen we uiteenlopende onderwerpen die je bewuster maken van je innerlijke kracht en energetische vermogens. Dit zal je stimuleren om hier meer op te gaan vertrouwen, zodat jij je hart steeds meer gaat volgen en het pad gaat bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

higher-spirit-academy-gratis-hogere-zelf-oefening

Kom in contact met jouw Hogere Zelf

Geleide meditatie

De verbinding met jezelf en je Hogere Zelf is de belangrijkste verbinding die je ooit zal maken. Het zorgt ervoor dat je jezelf op een dieper level leert kennen, waardoor je bewuster ervaart waar je behoefte aan hebt, wat je grenzen zijn en welke richting je graag op wilt. Vanuit verbinding met jezelf…

higher-spirit-academy-gratis-spiritueel-inzicht-sessie

Gratis Spiritueel inzicht sessie

Met Regina of Ursula persoonlijk

We helpen je met al je vragen over jouw spirituele ontwikkeling verder tijdens een spiritueel inzicht sessie. Het consult duurt 25 minuten, is gratis en staat volledig in het teken van jouw spirituele ontwikkeling. Vul het intake formulier in en vraag de gratis inzicht sessie aan.

Healing

higher-spirit-academy-healing-membership-app

Download de app

Gratis healing en meditatie bundel

Healing zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Daarom hebben we een app ontwikkeld die je toegang geeft tot een gratis healing en meditatie bundel. Na het downloaden van de app kun je er direct mee aan de slag.

Beluister de sessies waar én wanneer jij wilt!

higher-spirit-academy-shine-your-light

Shine Your Light

Iedere zondagochtend om 9:00 uur online

We zitten momenteel in de planetaire Shift, in een collectief ontwakingsproces. Ben je een lichtwerker, een lightwarrior of voel je dat je in deze collectieve transformaties een bijdrage wilt leveren en het grotere geheel wilt ondersteunen. Doe dan mee, want alleen samen creëren we een nieuwe aarde.

higher-spirit-academy-community-facebook

Besloten Facebook Groep

Regina en Ursula zijn hier dagelijks actief

Welkom bij de Higher Spirit Community, waar healing voor iedereen centraal staat! Op deze pagina leg ik regelmatig inzicht en orakel kaarten, deel ik healingen, inspirerende teksten en praktische tips. Allemaal gericht op jouw helingsproces en het pad van spiritueel ontwaken. 

15+ jaar ervaring

In spirituele ontwikkeling

1000+ cursisten

Die dagelijks kennis opdoen

Beoordelingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Door onze cursisten

Over Ons

De Higher Spirit Academy streeft naar een samenleving waarin spiritualiteit volledig geïntegreerd is in het dagelijks leven. Waar eigen verantwoordelijkheid, volledige zelfacceptatie en leven vanuit hartverbinding een vanzelfsprekendheid is, zonder zweverigheid, met de voeten stevig op de Aarde.

Wij leveren een bijdrage door opleidingen en cursussen aan te bieden die mensen inspireren om steeds meer hun energetische vermogens aan te spreken en anderen hiermee te ondersteunen. Want een nieuwe Aarde creëren we samen.

higher-spirit-academy-gratis-lichtwerk-training