facebook icoon
instagram icoon

Gratis Lichtwerk training

Lichtwerk Training Pleiaden

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software – meld je aan

 • Woe 01-02 & Don 02-02-2023

 • Maximaal 1000 plaatsen

De energetische verschuivingen die we momenteel doormaken worden steeds voelbaarder. Door deze innerlijke transformaties openen jouw energetische en spirituele vermogens zich sneller en worden steeds toegankelijker voor jou.

Deze eenmalige Lichtwerk training staat in het teken van de 𝐏𝐥𝐞𝐢𝐚𝐝𝐞𝐧. Je leert hoe je op een veilige wijze contact kunt maken met de Pleiadische Afgezanten van het Licht en heling kan ontvangen. Ook ontdek je wat de Pleiaden kunnen betekenen voor jouw verdere spirituele ontwikkeling.

De Pleiadiërs staan dicht bij de mensheid en zijn afkomstig van dezelfde voorouders. Daarom voelen velen zich zo verbonden met hen. De Pleiadiërs helpen je om jouw hart te openen en te laten herinneren wie je werkelijk bent, je ware essentie. Ze staan voor je klaar om jou als gids te ondersteunen in de collectieve shift en innerlijke transformaties die we nu doormaken.

Laat je tijdens deze Lichtwerk training onderdompelen in de prachtige en transformerende frequenties van de Pleiaden.

higher-spirit-academy-lichtwerk-training

Reserveer nu je plek!

Woensdag 01 februari 20:00 uur

Donderdag 02 februari 20:00 uur

Praktische informatie

Het webinar zal gegeven worden op woensdag 01 februari en donderdag 02 februari 2023 om 20.00 uur. Kies het moment dat jou het beste uit komt. Deze intensieve training zal ongeveer 5 kwartier duren en deelname is gratis.
Ons cadeautje aan jou 🥰

Er zal geen opname van de Lichtwerk training gemaakt worden. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het webinar kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met ons op via: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Enkele reacties van eerdere deelnemers…

higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review

Tijdens deze lichtwerk training:

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Leer je hoe je contact kunt maken met jouw I Am Presence, het Hogere Zelf en waarom dit essentieel is voor jouw spirituele ontwikkeling

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ontdek je hoe je op een veilige wijze zelfstandig kunt werken met het Pleiadisch licht en de transformerende lichtfrequenties, voor jezelf en je eigen ontwikkeling of ter aanvulling op je huidige energiewerk

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Gaan we een prachtige energetische reis maken naar de Pleiaden en ontvang je een diepgaande heling en frequentie upgrade

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Krijg je een dieper inzicht in jezelf en in het pad dat jij (verder) kunt gaan bewandelen

higher-spirit-academy-susan-brouwer-webdesign foto's
higher-spirit-academy-ursula-hilgers

Deze training wordt gegeven door:

Ursula Hilgers

Energetisch coach & ascensie trainer van de Higher Spirit Academy

“Het is onze missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.”

In deze transformerende tijden is het de uitnodiging om steeds meer thuis te komen in jezelf, om meer te luisteren naar je diepste essentie, op wat jij voelt en weet diep in je hart. Door meer op jezelf te gaan vertrouwen en los te laten wat jou kleinhoudt, maak je de weg vrij om steeds meer van jouw potentieel te gaan ervaren. Hierdoor zal je sneller je energetische en spirituele capaciteiten gaan ontwikkelen en gaan gebruiken. Hoe meer jij een diepere verbinding met jezelf ervaart des te makkelijker jij je kunt verbinden met anderen, waaronder de Galactische meesters.

Tijdens deze lichtwerktraining leer je wat er voor nodig is om te vertrouwen op je innerlijke stem en hoe je op een veilige wijze contact maakt met de Pleiaden en hun mooie energie. Uiteraard gaan we hier ook mee oefenen en ontvang je tijdens de Lichtwerk training ook nog een prachtige energetische sessie.

The greatest asset you could own, is an open heart and connection to Source within!

Reserveer nu je plek!

Woensdag 01 februari 20:00 uur

Donderdag 02 februari 20:00 uur

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social