Gratis webinar

Lichtwerk Training
Innerlijke Kracht

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software – meld je aan

Woe 18-05 & don 19-05-2022
om 20:00 uur

Maximaal 1000 plaatsen

Reserveer nu je plek

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de training op 18 mei 2022.

Stap in je innerlijke kracht zodat:

Jij jezelf niet langer klein houdt. Je bent een prachtige ziel, afkomstig van de Bron met oneindige mogelijkheden. Door deze bewustwording maak je de weg steeds meer vrij voor een leven met meer diepgang en bezieling.

De buitenwereld je niet langer vertelt hoe jij het zou moeten doen, maar kom steeds meer in verbinding met jezelf en vertrouw op je innerlijk weten en voelen. De ‘waarheid’ vind je namelijk alleen in jezelf.

Je vanuit innerlijke kracht steeds meer onvoorwaardelijke liefde ervaart voor jezelf en de ander, de basis voor een nieuwe samenleving vanuit hartverbinding.

Je steeds meer de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen leven en over hoe jij deze ervaart. Hierdoor ga je steeds meer het leven leiden zoals jij dit wenst!

Praktische informatie

Het webinar zal gegeven worden op woensdag 18 mei en donderdag 19 mei 2022 om 20.00 uur. Kies het moment dat jou het beste uit komt. Deze intensieve training zal ongeveer 5 kwartier duren en deelname is gratis.
Ons cadeautje aan jou 🥰

Er zal geen opname van de Lichtwerk training gemaakt worden. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het webinar kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met mij op via: team@higherspiritacademy.nl

Enkele reacties van eerdere deelnemers...

Tijdens deze Lichtwerk training …

Zet je stappen om de verbinding met jezelf te herstellen, weet je beter wie je bent, waar je behoeften liggen en wat je wel wilt ervaren in dit leven.

Ontdek je het belang van positiviteit in het dagelijks leven en zal je ervaren dat negatieve informatie uit de buitenwereld steeds minder effect op je zal hebben.

Ontdek je hoe de verbinding met jouw innerlijke kracht je spiritueel zal ‘wakker schudden’ en je een enorme boost zal geven in jouw verdere spirituele ontwikkeling.

Zal je meer afgestemd zijn op je innerlijke kracht, word je minder afgeleid en ervaar je meer rust, harmonie en overzicht in je dagelijks leven. Ook zal je vanuit deze afstemming inzicht en begeleiding ontvangen, waardoor je gemakkelijker je hart kunt volgen en de weg bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

Door: Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy.

Het is onze missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.

We bevinden ons momenteel in een planetaire shift, waarin steeds meer mensen ontwaken. Dit proces gaat gepaard met (bewuste) angstpropaganda, afleiding, onderdrukking en verdeeldheid. Allemaal bedoelt om je klein te houden en weg te houden van de herinnering aan wie jij in essentie bent. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer uit balans raakt en niet meer luistert en vertrouwt op je eigen innerlijk weten en voelen.

In contact komen met je innerlijke kracht is nu belangrijker dan ooit, daarom gaan we hier tijdens de komende lichtwerk training uitgebreid op in.

Je ontdekt hoe jij jezelf kunt helen en wat er voor nodig is. Ook gaan we dieper in op hoe energie werkt en hoe jij deze kunt inzetten voor jouw helingsproces, zodat je steeds meer gaat vertrouwen op jouw innerlijke kracht.

Uiteraard gaan we hier ook mee oefenen en sluiten we de Lichtwerk training af met een prachtige energetische sessie.

Mis deze unieke lichtwerk training niet!

The greatest asset you could own, is an open heart and connection to Source within!

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de training op 18 mei 2022.

Disclaimer:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.