Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Gratis Lichtwerk training

Gratis Lichtwerk Training

‘Kom in contact met jouw I Am Presence’

De ontbrekende sleutel in jouw spirituele groei…

 • Din 05-09-2023 & woe 06-09-2023 om 20:00 uur

 • Maximaal 1000 plaatsen *

 • * Plaatsen zijn gelimiteerd door software – meld je aan

Stel je eens voor…

Je weet altijd precies welke keuze je moet maken, welke kant jij op mag gaan en kunt hier volledig op vertrouwen. Het lijkt wel of alles in je leven moeiteloos verloopt, je zit in een heerlijke flow en bent op een dieper niveau verbonden met jouw zielsmissie.

Dit is onze ervaring met de I Am Presence, die we graag met je delen, zodat ook jij deze bijzondere verbinding in je leven kunt integreren!

Wat is jouw I Am Presence?

Onze ziel is voort gekomen vanuit de I Am Presence, ook wel Hogere Zelf genoemd. Dit is het deel van de ziel dat (nog) niet volledig in je lichaam aanwezig is. Het is zeer intelligent puur bewustzijn, dat jou kan voorzien van alle informatie om jouw levenspad vorm te geven, volledig afgestemd op jouw zielsmissie en hetgeen jij wilt ervaren in dit leven.

Tijdens de training…

Ontdek je waarom jouw I Am Presence het ontbrekende puzzelstukje in jouw spirituele ontwikkeling is. Het herstellen en versterken van de verbinding met jouw I Am Presence staat tijdens deze training dan ook centraal. Je gaat ontdekken hoe je bewust verbinding maakt, maar ook welke weerstanden en blokkades jou hierin nog tegenhouden. Verder leer je hoe je eenvoudig informatie kunt channelen en hoe je deze informatie kunt inzetten voor een leven vanuit flow en resonantie.

We leren je het fundament, zodat je deze prachtige verbinding én alles wat hieruit voort komt, steeds meer kunt inzetten op alle vlakken in jouw leven.

higher-spirit-academy-lichtwerk-training

Aanmelden is nog niet mogelijk…

Praktische informatie

Het webinar zal gegeven worden op dinsdag 05 september en woensdag 06 september 2023 om 20.00 uur. Kies het moment dat jou het beste uit komt Deze intensieve training zal ongeveer 5 kwartier duren en deelname is gratis. Ons cadeautje aan jou 🥰

Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het webinar kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met ons op via: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Enkele reacties van eerdere deelnemers…

higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review

Wat kan deze lichtwerk training je brengen:

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Door de verbinding met jezelf te herstellen weet je beter wie je bent, waar je behoeften liggen, wat je graag wilt ervaren in dit leven en krijg je ook weer toegang tot de eigen intelligentie van je lichaam.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Door je af te stemmen op je I Am Presence ervaar je meer rust en harmonie in je dagelijks leven. Ook zal je vanuit deze afstemming inzicht en begeleiding ontvangen, waardoor je gemakkelijker je hart kunt volgen en de weg bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Het herstellen van de verbinding zal je spiritueel ‘wakker schudden’ en je een enorme boost geven in jouw verdere spirituele ontwikkeling. Ben je al bewust actief op spiritueel vlak? Dan zal je hierin veel meer diepgang ervaren.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Als de verbinding met jouw I Am Presence is geïntegreerd, sta je meer in je eigen kracht en ervaar je meer resonantie en synchronisiteiten in je dagelijks leven.

higher-spirit-academy-opleiding-hartsenergie
higher-spirit-academy-regina-van-eijk

Deze training wordt gegeven door:

Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy

“Het is onze missie om je te laten ervaren wat verbinding voor jou kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.”

We bevinden ons momenteel in een planetaire shift, waarin steeds meer mensen ontwaken. Dit proces gaat gepaard met (bewuste) angstpropaganda, afleiding, onderdrukking en verdeeldheid. Allemaal bedoelt om je klein te houden en weg te houden van de herinnering aan wie jij in essentie bent. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer uit balans raakt en hierdoor niet meer luistert en vertrouwt op je eigen innerlijk weten en voelen.

Daarom gaan we tijdens de training dieper in op het verbinden met jouw I Am Presence en waarom dit zo waardevol is. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit iedere situatie gecentreerd aanwezig kunt blijven in jezelf en voorziet je van alle informatie die je nodig hebt, om in resonantie en flow te blijven, ongeacht externe factoren.

Mis deze unieke lichtwerk training niet!

The greatest asset you could own, is an open heart and connection to Source within!

Aanmelden is nog niet mogelijk…

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.