Leer contact maken met jouw Hogere Zelf en krijg toegang tot jouw unieke Innerlijk Wijsheid.

Vraag hieronder de gratis geleide oefening aan
en ga direct aan de slag!

De verbinding met jezelf en je Hogere Zelf is de belangrijkste verbinding die je ooit zal maken. Het zorgt ervoor dat je jezelf op een dieper level leert kennen, waardoor je veel bewuster ervaart waar je behoefte aan hebt, wat je grenzen zijn en welke richting je graag op wilt. Vanuit verbinding met jezelf kun jij je ook werkelijk verbinden met de ander en de kosmos.

Maar wat is dan het Hogere Zelf?

Onze ziel is voort gekomen vanuit jouw I Am Presence, ook wel IK BEN aanwezigheid, of Hogere Zelf genoemd. Dit is het deel van je ziel dat niet in je lichaam aanwezig is. Tijdens de indaling van de ziel in je lichaam is de verbinding met jouw I Am Presence verstoord geraakt en heeft het Ego de taak op zich genomen om jou te beschermen en begeleiden.

Om te kunnen groeien in bewustzijn is het belangrijk om je Ego te ‘ontslaan’ en de verbinding weer te herstellen met jezelf en jouw I Am Presence. Een hogere staat van zijn kan namelijk niet uitgelegd worden vanuit het Ego, maar kan alleen vanuit verbinding ervaren worden. Hierdoor krijg je weer toegang tot jouw ware kennis en ongekende mogelijkheden.

Verbinden met het Hogere Zelf is voor iedereen toegankelijk...

En is een enorme verrijking van je leven!
Daarom heb ik een geleide oefening voor je opgenomen die je helpt om de verbinding met jouw Hogere Zelf bewust te voelen en ervaren. Tijdens de deze geleide oefening zal ik je energetische ondersteunen, zodat je de verbinding nog bewuster kunt ervaren.

Hieronder kun je gratis de oefening aanvragen!
Geniet van de verbinding 😊

🔒 Je gegevens zijn veilig!