URSULA HILGERS, COACH BIJ DE HIGHER SPIRIT ACADEMY

Mijn naam is Ursula Hilgers en ik zal hier in vogelvlucht even iets over mijzelf en mijn zielsmissie vertellen.

Ik beweeg mijzelf al bijna heel mijn leven tussen zeg maar, 3D en 5D. Ik hang hier meestal ergens tussenin. Ik had moeite om mij thuis te voelen op aarde. Ik was 3 maanden te vroeg geboren waardoor ik vervolgens 3 maanden in de couveuse moest doorbrengen. Heel weinig tot geen menselijk contact; niet verwarmt, geliefd en gekoesterd gevoeld, waardoor ik al heel snel uit mijn (niet veilige) lichaam wilde ontsnappen. Ik begon dus al vroeg met veel beperkende overtuigingen in mijn systeem. All for the experience and expanded awareness  , maar het was wel gelijk diepgeworteld en,………veel:  Welkom op aarde.

Door de jaren heen leefde ik in een overlevingsmodus. Daar kwam op latere leeftijd bij dat ik vanuit een bepaald perspectief de struggles en planetaire levenslessen die hier in 3D (op aarde) uitgespeeld moesten worden snapte maar tegelijkertijd ook, diep in mijn hart voelde dat dit niet zo hoefde te zijn; dit leed, deze pijn, deze afscheiding in jezelf, met jezelf. 

Door dit innerlijk voelen en weten, dat (waar men naar op zoek is, men alreeds in zichzelf draagt, alsmede overal mee verbonden is) maar tegelijkertijd ook verward door mijn eigen sluiers en de illusies van het dualisme alhier, was mijn bewustzijn niet vaak in mijn lichaam aanwezig maar veelal in andere dimensies en bewustzijnsstaten. Door veel in deze innerlijke wereld te vertoeven leerde ik helderziend, voelend en wetend te zijn en leerde ik tevens een observeerder te zijn in verschillende bewustzijnslagen.

Uiteindelijk kwam ik, na veel ploeteren, zweven, hard vallen en opstaan in het centrum van mijn “bestaan” aan, ook wel 0-punt genoemd en voelde ik dat THUIS niet buiten mij te vinden was maar in mijzelf. Dat, je afgescheiden of compleet voelen, een bewustwordingsproces is maar vooral; een keuze. Iedereen is co-creator van zijn of haar eigen leven middels zijn of haar intenties, perceptie en gevoelens.

Door alles in mijzelf te omarmen, de perfecte imperfectie liefdevol in mijzelf te dragen en uit te dragen, kon alles in mij samenvloeien, stroomde alles in- en door mij heen, multidimensionaal. Door deze bewustwording kon ik het onstoffelijke/het spirituele en het aardse laten samensmelten, laten samenwerken en kwam ik tot de ontdekking dat ik een schakel een vertaler in deze kon zijn.

Ik vertaal hogere energieën die naar de aarde stromen naar woorden; wat de energieën met mensen doet, op fysiek, mentaal en energetisch niveau, zodat men ondersteund wordt in hun bewustwordingsproces. Voor het collectief uit dit zich in bewustzijnsgedichten die ik schrijf en door dag-energieën te vertalen.

Naast mijn coachende werkzaamheden bij de Higher Spirit Academy, geef ik ook persoonlijke Source Consciousness Healing & Soul Reading sessies op afstand, vanuit mijn eigen praktijk Oneindige Mogelijkheden; een mooie verbinding in jezelf, met je ziel en je hogere zelf.

Dit doe ik door een facilitator en een vertaler (observeerder) te zijn van de ondersteunende helende energieën die je ontvangt, alsmede door boodschappen door te geven van jouw hogere zelf, zodat datgene wat je in het huidige moment echt nodig hebt om weer dichter bij jezelf te komen, liefdevol gespiegeld wordt. Hierdoor zal je in jezelf, voelen en ervaren, je herinneren dat alles wat je nodig hebt, je alreeds in jezelf draagt, aanwezig is. Dat je altijd verbonden bent met je hogere zelf; je innerlijke wijsheid en de bron in jezelf; een oneindige stroom van liefde en kracht.

NOG WAT WEETJES OVER MIJ…

NEDERLANDS KAMPIOEN TURNEN…

Al dat gezweef, in- en uit mijn lichaam springen, vallen en opstijgen had ook zo z’n voordelen. Ik werd een kei in balanceren op randjes, zweefstanden, salto’s met schroeven en radslagen. Toen ik 16 werd ben ik Nederlands kampioen turnen geworden.

 

INTUÏTIEF REIZEN BRENGT MIJ OP DE MOOISTE BESTEMMINGEN…

Ik hou van de natuur en reis vaak (intuïtief) naar landen waar mijn ziel op dat moment behoefte aan heeft.  Bij deze mooie energetische (kracht)plekken wandel ik dan kilometers, laad ik mijzelf op en kom ik tot rust.

SAMENWONEND MET…

Ik woon samen met mijn 2 prachtige kinderen, mijn dochter Luna en mijn zoon Noah en sinds een paar maanden hebben wij er een familielid erbij gekregen:
Lily onze kitten, waar wij elke dag mee spelen en zo ontzettend van genieten kunnen…

Verlang je ernaar om je spiritueel verder te ontwikkelen? Maar ervaar je hierin weerstand, blokkades of weet je nog niet zo goed wat een goede (volgende) stap voor jou zou kunnen zijn? Meld je dan aan voor een gratis spiritueel inzicht sessie.