informatieve blogs

Informatieve blogs

informatief
Regina

Keelchakra openen

Je ervaart moeite met nee zeggen of voor jezelf op te komen en schuift spannende gesprekken voor je uit. Je vindt het lastig om jezelf te uiten en slikt je gevoelens maar weer weg om de lieve vrede te bewaren….

Lees verder »
informatief
Regina

Durf jij volledig jezelf te zijn?

De energie van dit moment kan je het gevoel geven dat al jouw levenslessen nu letterlijk in je gezicht gedrukt worden. Je wordt je er steeds meer bewust van en het lijkt alsof er geen ontkomen meer aan is…

Lees verder »
informatief
Regina

Laat jij het toe?

Of het nu je emoties zijn of fysieke pijn, jezelf toestaan om dit te mogen voelen en ervaren is de sleutel naar heling. Het belang hiervan kwam deze week in veel gesprekken en situaties naar voren. In dit blog lees je waarom en deel ik een aantal tips.

Lees verder »
informatief
Regina

De voordelen van een Digitale Detox & tips hoe je dit kunt aanpakken

Eerlijk is eerlijk, ook ik grijp meerdere keren per dag naar mijn telefoon. Vaak met een goed excuus, even mail en de besloten Facebook community checken of vragen beantwoorden in de besloten Telegram groepen. Ik betrap mezelf er echter op dat ik het steeds vaker en op de meest vreemde tijdstippen doe. En voor ik het weet scrol ik minuten lang door mijn Facebook tijdlijn of door Instagram.

Lees verder »
informatief
Regina

Wil je je mondkapje opzetten?

We leven in een (op z’n zachts gezegd) bijzondere tijd. De frequentie op aarde is zich steeds verder aan het verhogen en de energie nodigt je uit om steeds meer in je eigen kracht te gaan staan.

Lees verder »