Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Informatieve Blogs

Invloed van je voorouders

De invloed van je voorouders

De energie van je voorouders kan heel waardevol zijn, maar ook heel belastend, zeker als dit beperkende overtuigingen, patronen of energie van onverwerkt trauma is. In dit blog lees hoe je dit kunt transformeren en waarom!

Energetisch opschonen

Energetische najaarsschoonmaak

Het najaar is een goed moment om je woning eens een flinke energetische najaarsschoonmaak te gegeven. Zeker omdat we nu veel meer binnen doorbrengen, is een fijne energie in huis natuurlijk een must!

Heling

Stress verminderen met laurier

Ontdek hoe je dit magische kruid kunt inzetten om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen aan de hand van maar liefst 7 verschillende toepassingen.

Heling

Dit gebeurt er als lichtwerkers samenwerken 🙌

Individueel zijn wel al zo ontzettend krachtig. En als we dan ook nog eens gaan samenwerken en onze krachten bundelen, dan kan er werkelijk MAGIE ontstaan.

Heling

Mag het even oncomfortabel voelen?

Oncomfortabel voelen is niet fijn en we gaan het over het algemeen het liefst uit de weg. Niet zo gek, want het kan behoorlijk ongemakkelijk voelen. Maar als je uit je comfort zone stapt, open je letterlijk de deur naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

Heling

Ben ik een Lichtwerker?

Lichtwerker, het is een veelgehoorde term. Maar wat is het nu eigenlijk en hoe weet je of jij een Lichtwerker bent? In dit blog lees je er alles over!

Heling

Het jaar bewust afsluiten én beginnen!

De feestdagen staan voor de deur en het jaar is bijna voorbij… Wat ons betreft een mooi moment om terug te kijken, te evalueren en vooral ook vooruit te kijken naar het komende jaar!

Heling

Het is bijna kerst 🎁

Voor de één is kerst een feest vol gezelligheid, waarbij de boom al weken opgetuigd in de woonkamer staat en de plannen over de invulling van de dagen al maanden van te voren zijn gemaakt. Maar er zijn ook velen waarvoor deze dagen als een verplichting aanvoelen of verdrietig en eenzaam door bijvoorbeeld het gemis van een dierbare.

Heling

Whaaaaah we zijn STAP gecertificeerd – 1000 euro korting 🥳

Whaaaaah het is gewoon gelukt! We zijn vanaf vandaag aangesloten bij STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Door dit initiatief van de overheid krijg je 1000 euro korting, wanneer je onze opleidingen via de STAP subsidie aanvraagt.

Heling

Heling in de Ikea 😱

De energie van dit moment nodigen je uit om naar binnen te keren voor een diepgaande transformatie. De triggers die je momenteel ervaart komen veelal voort vanuit steeds diepere lagen in jezelf.

detox

We hebben wat te vieren…

Dit weekend realiseerde ik mij dat het vrijdag 11-11-2022 gewoon alweer bijna vijf jaar geleden is dat het Healing Membership is gestart én dat gaan we natuurlijk vieren 🥳

detox

SCHUMANN RESONANTIE

Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd. Als je op deze trillingsfrequentie bent afgestemd voel je je ontspannen, afgestemd, uitgelijnd en in harmonie en balans met jezelf, de Aarde en de Kosmos.

detox

Bewust op vakantie

Vandaag is onze laatste vakantiedag en kijken we terug op een heerlijke week met volop zon, zee en natuur. Echt genieten! Na een pittige reis kwamen we enthousiast aan bij ‘onze’ prachtige villa, dropte de koffers in de kamers en plofte neer in de tuin (en de kids in het zwembad 😉). Hier waren we echt aan toe…

detox

DE 11-11 ONTWAKINGSCODES DOWNLOADEN

11 november, het is een bijzondere dag, want het is het moment dat er zich een super krachtig ascensie portaal opent. Hierdoor zijn de sluiers tussen de kosmos en de aarde heel dun

detox

KEELCHAKRA OPENEN

Je ervaart moeite met nee zeggen of voor jezelf op te komen en schuift spannende gesprekken voor je uit. Je vindt het lastig om jezelf te uiten en slikt je gevoelens maar weer weg om de lieve vrede te bewaren. Je vindt het lastig om jezelf helder te verwoorden, bent stil en teruggetrokken of juist een enorme prater.

detox

DURF JIJ VOLLEDIG JEZELF TE ZIJN?

De energie van dit moment kan je het gevoel geven dat al jouw levenslessen nu letterlijk in je gezicht gedrukt worden. Je wordt je er steeds meer bewust van en het lijkt alsof er geen ontkomen meer aan is…

detox

LAAT JIJ HET TOE

Of het nu je emoties zijn of fysieke pijn, jezelf toestaan om dit te mogen voelen en ervaren is de sleutel naar heling. Het belang hiervan kwam deze week in veel gesprekken en situaties naar voren. In dit blog lees je waarom en deel ik een aantal tips.

detox

DE VOORDELEN VAN EEN DIGITALE DETOX & TIPS HOE JE DIT KUNT AANPAKKEN…

Eerlijk is eerlijk, ook ik grijp meerdere keren per dag naar mijn telefoon. Vaak met een goed excuus, even mail en de besloten Facebook community checken of vragen beantwoorden in de besloten Telegram groepen.

metatron

WIL JE JE MONDKAPJE OPZETTEN?

Voordat je verder gaat met lezen, eerst even een puntje van aandacht. Dit blog is niet bedoeld om een standpunt te ‘verdedigen’ of om een discussie te starten, maar puur ter bewustwording 😊 We leven in een (op z’n zachts gezegd) bijzondere tijd. De frequentie op aarde is zich steeds verder aan het verhogen en de energie nodigt je uit om steeds meer in je eigen kracht te gaan staan.

metatron

ALS JE UITSLAAPT BEN JE NIET SPIRITUEEL…

Het is een heerlijke zondagochtend in augustus. 
Net na vijven ben ik klaarwakker. Zachtjes loop ik naar beneden, zet de tuindeur open en wikkel mezelf in een dekentje, terwijl ik in kleermakerszit op de bank ga zitten.

metatron

JEZELF OPSCHONEN MET AARTSENGEL METATRON

Momenteel ervaar ik de energie als zeer intens. Het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Emoties worden getriggert, oude fysieke klachten lijken weer op te spelen en verhalen die je jezelf misschien al heel lang verteld komen steeds bewuster in je bewustzijn aan het licht.

opschonen

6 TIPS OM JEZELF ENERGETISCH OP TE SCHONEN

We staan elke dag onder de douch, poetsen onze tanden, wassen onze kleding en beddengoed, poetsen ons huis en rijden zo nu en dan onze auto door de wasstraat, maar hoe vaak reinig jij jezelf energetisch?

hoe handel jij

HOE HANDEL JIJ?

Ik schreef het gisteren al in de besloten Facebook groep dat het een week was van hoge pieken en diepe dalen…Ruim een week geleden is er bij mijn kat nier falen geconstateerd. Ik heb hem direct naar een kliniek gebracht, waar hij drie dagen een nier spoeling heeft gehad. Het voelde alsof de grond onder mij vandaan werd getrokken en ik een deel van mezelf kwijt aan het raken was.

nieuw begin

HET AFTELLEN IS BEGONNEN…

Het aftellen is begonnen…
Geen zorgen, je bent niet in een andere tijdlijn beland dat je zo naar 31 december heeft geslingerd 😁. Waar het wel over gaat vertel ik je zo, eerst neem ik je even mee naar wat er aan vooraf ging…

afspraken

HOU JIJ JE AAN AFSPRAKEN MET JEZELF?

Afgelopen week was ik met Roeland een weekje naar de zon. We hadden het beide nodig om, na een drukke periode, echt weer even helemaal op te laden. We kwamen aan op een prachtige plek, midden in de natuur. Wat hou ik daar toch van 🥰

advies

BEN JIJ EEN ‘LONELY LION OR A POPULAR SHEEP?’

Het is inmiddels al weer maanden geleden dat ik een blog schreef. Deze zomer heb ik mezelf meerdere keren voorgenomen om er nu echt weer eens een te schrijven, maar er kwam gewoon niets…
Had ik een writer’s block?
Had ik niet genoeg inspiratie?
Was ik te druk?

advies

HET BESTE ADVIES DAT IK OOIT KREEG…

Er zijn van die momenten in je leven dat iemand iets tegen je zegt, dat je leven compleet veranderd. De timing is perfect en de woorden komen echt binnen.
Je hoort ze niet alleen, je voelt ze in iedere cel van je lichaam.

verschuilen

VERSCHUIL JIJ JE ACHTER SPIRITUALITEIT?

Veel mensen komen in aanraking met spiritualiteit op het moment dat er een verlangen is naar heling of als er een oplossing voor een probleem of situatie gezocht wordt. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, sterker nog, spiritualiteit kan je leven op een positieve wijze compleet transformeren.

ontwaken

SPIRITUEEL ONTWAKEN, EENVOUDIGER DAN GEDACHT…

Spiritueel ontwaken is eenvoudiger dan je denkt, alleen ons ‘denken’ is nou net wat het werkelijk ontwaken in de weg zit. Een mooi en vooral ook interessant onderwerp om eens wat dieper op in te gaan (en een aantal tips met je te delen).

oude pijn

OUDE PIJN WERKELIJK LOSLATEN

Bang, boos, gefrustreerd, verdrietig, jaloers of teleurgesteld, emoties die we allemaal wel eens ervaren, maar het ervaren van deze emoties en gevoelens kan best een uitdaging zijn, zeker als je ze liever niet wil voelen.

weerstand

HOE GA JE OM MET WEERSTAND IN JE SPIRITUELE ONTWIKKELING?

Je verlangt ernaar om jezelf op spiritueel vlak te ontwikkelen, te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wil weer in contact komen met jouw unieke innerlijke wijsheid. Volledig in je eigen kracht gaan staan. Meer vanuit je hart gaan leven. Of misschien wel eindelijk eens de deuren van je eigen praktijk te openen.

happy

DON’T WORRY, BE HAPPY

Het leven is veel te kort om je continu zorgen te maken en te blijven pieren. Hoog tijd om al die vervelende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. 1) Om los te kunnen laten, moet je om te beginnen eerst bewust worden dat je vasthoudt.
Ga eens na welke gedachten, emoties, gevoelens, personen of situaties jij vasthoudt.

8 TIPS OM JE FREQUENTIE TE VERHOGEN

Alles is energie én heeft een frequentie. Iedere cel in ons lichaam, maar ook onze gedachten en emoties, allemaal bestaan ze uit energie, met een eigen trillingsfrequentie. Onze frequentie wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, je emoties en gedachten.

HOU JE FREQUENTIE HOOG, OOK ALS JE HET MOEILIJK HEBT!

Van het weekend was ik aan het bladeren door oude fotoalbums en kwam ik een mooie foto tegen van mij en mijn moeder, precies de foto waar ik naar op zoek was. Ik keek naar de foto en toen gebeurde het.. dat stemmetje dat tegen mij zei;

Hoe ga je om met negatieve gedachten?

Laten we voorop stellen dat negatieve gedachten op zich niet slecht zijn, maar ze dragen niet bij aan een gelukkiger leven. Want onze gevoelens komen voort uit onze gedachten. Je denkt ergens aan en er ontstaat een gevoel. Denk je negatief dan voel je je ook negatief.

5 TIPS OM JE MINDSET EENVOUDIG TE TRANSFORMEREN

Stoom uit je oren, intens verdrietig, of een depressive bui, ja we hebben er allemaal wel eens last van. Maar hoe voorkom je dat je in deze emotionele staat blijft hangen? Ik heb een aantal eenvoudige tips voor je op een rijtje gezet:

Lions Gate

Tussen 26-07 en 12-08 vindt er een planetaire uitlijning plaats tussen Sirius en het kosmische centrum en opent er een portaal. Dit Kosmisch Portaal, een opening tussen de fysieke en energetische wereld, wordt ook wel de Lion’s Gate genoemd, omdat het zich voordoet in het astrologische teken Leeuw.

Pijnappelklier opschonen

Het is ontzettend belangrijk om je pijnappelklier op te schonen, de pijnappelklier is namelijk mede verantwoordelijk voor jouw spirituele groei! Wat doet de pijnappelklier eigenlijk? De pijnappelklier heeft het formaat van een erwt en bevindt zich midden in je hersenen.

ZET JIJ JE DEUR OPEN VOOR OVERVLOED?

Een onderwerp waar ik nooit echt openlijk over praat is geld. En eigenlijk is dat best raar, want het onderwerp geld heeft mij ontzettend veel inzicht gegeven en diepe blokkades geheeld. Hoog tijd dus om uit de comfortzone te stappen en dit onderwerp eens grondig aan te pakken.