Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Hoe handel jij?

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
hoe handel jij

Ik schreef het gisteren al in de besloten Facebook groep dat het een week was van hoge pieken en diepe dalen…

Ruim een week geleden is er bij mijn kat nier falen geconstateerd. Ik heb hem direct naar een kliniek gebracht, waar hij drie dagen een nier spoeling heeft gehad. Het voelde alsof de grond onder mij vandaan werd getrokken en ik een deel van mezelf kwijt aan het raken was.

Na drie dagen haalde ik Pim op uit de kliniek. Een dag later had hij amper gedronken, at slecht en lag alleen maar op schoot.

De emoties waren overweldigend, wat een verdriet. Mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat…

Ondanks de angst die ik voelde om hem te verliezen, was er ook een helder weten dat het nog niet het moment was om afscheid van elkaar te nemen.

Omdat ik hem alleen maar verder achteruit zag gaan stelde ik mijn Hogere Zelf de vraag welke stappen ik moest zetten om Pim te kunnen ondersteunen. Normaal gesproken komt er vanuit de verbinding met mijn Hogere Zelf een stortvloed aan informatie, maar het bleef angstvallig stil en een gevoel van wanhoop bekroop me…

Roeland deed ineens de suggestie om mijn zus te bellen (zij is dierenartsassistente) en die kwam met het plan om hem voorlopig dagelijks een infuus te geven. Ik moest ook ineens denken aan een energetische dierentherapeut die gelijk bereid was om met Pim aan de slag te gaan. En kreeg ik vanuit verschillende hoeken allerlei fijne tips, zoals het drukpunt op z’n neus masseren om de eetlust op te wekken.

Even leek het of mijn Hogere Zelf mij in de steek had gelaten, maar blijkbaar was het nodig dat de informatie op een andere manier tot mij kwam. En jeetje, wat ben ik er dankbaar voor!

De afgelopen week is mij regelmatig gevraagd hoe ver ik wilde gaan met Pim. Nu ben ik wel van mening dat het geen lijdensweg moet worden. Maar wat ben ik dankbaar dat ik geluisterd en gehandeld heb naar wat zich aandiende.

Het was afgelopen week zeker niet makkelijk…
Ik heb dingen moeten doen die ver buiten mijn comfortzone lagen.
En heb ik echt in mijn kracht moeten staan om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen.

Maar vanuit afstemming wist ik dat dit de weg was!
Het gaf mij vertrouwen en vooral de moed om de stappen te zetten die nodig waren. Met als resultaat dat ik nu op de bank zit om deze mail te schrijven en Pim spinnend tegen mij aan ligt.

Hij heeft vanochtend heerlijk gegeten en lekker water gedronken uit een schaaltje in de tuin 🙏

Je zal je misschien afvragen waarom ik dit verhaal met je deel..?
Het heeft mij deze week weer laten zien hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met mijn Hogere Zelf, niet alleen vanuit spiritueel oogpunt. Het heeft mij de moed en vertrouwen gegeven om stappen te zetten en te luisteren naar mijn innerlijke bron van wijsheid.

We zitten allemaal wel eens in een situatie waarin je niet weet wat je moet doen, hoe je moet handelen. Zeker als je overspoeld dreigt te raken door emoties. En ook al lijkt de situatie dan nog zo uitzichtloos, toch de vraag te blijven stellen;
Wat is er nodig om…?
Laat het mij maar zien!
En de stappen vervolgens ook te nemen. 

Er zijn namelijk altijd mogelijkheden, ook al zie je die zelf soms niet. Vanuit het Hogere Zelf bekijk je de situatie vanuit een heel ander en breder perspectief.

Wil jij ook de verbinding met jouw Hogere Zelf integreren in je leven?
Toegang krijgen tot jouw innerlijke bron aan kennis…
Jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen en conditioneringen…
Resonantie, innerlijke rust en harmonie in je leven ervaren…

Doe dan vanaf volgende week mee aan de I Am Activatie. Tijdens drie live webinars ga je de verbindinge met jouw Hogere Zelf activeren en integreren.

Meer informatie lees je hier >>>

Let op, er zijn nog een beperkt aantal plaatsten!

Ik klap zo mijn laptop dicht en ga mijn grote vriend lekker knuffelen 🥰

vriend

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *