Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Aanbod

higher-spirit-academy-healing-membership-app higher-spirit-academy-healing-membership-app

Healing Membership

Dagelijkse energetische ondersteuning

Voor iedereen die zijn slachtofferrol in de ‘wilgen’ wil hangen en bereid is naar binnen te keren om oude wonden te helen, maar daarbij wel een steuntje in de rug kan gebruiken, hebben wij het Healing Memberschip ontwikkeld. Ontvang energetische ondersteuning waar én wanneer jij het nodig hebt, inclusief mobiele app.

higher-spirit-academy-soul-healing-en-reading higher-spirit-academy-soul-healing-en-reading

Soul Healing & Reading

Persoonlijke sessie

Heb je het gevoel dat je leven wordt geleid en aan je voorbij gaat in plaats van dat jij je leven zelf richting geeft. Dat je de verbinding met jezelf, je innerlijke kompas, even kwijt bent? Vraag dan een persoonlijke Soul Healing & Reading aan en kom weer thuis in jezelf.

higher-spirit-academy-verbinding higher-spirit-academy-verbinding

Reis mee naar magische krachtplaatsen

Ga direct van start!

Je reist in vijf weken naar maar liefs zes prachtige bestemmingen, waar je een energetische sessie zult ontvangen met een diepgaande opschoning, activaties en/of initiaties. Na afloop van iedere sessie staat er een oefening of opdracht voor je klaar om de energie van de sessie nog dieper te integreren.

De bestemmingen zijn: Bosnië, Schotland, Hawaii, Peru, Jordanië en Duitsland 💫 

higher-spirit-academy-healing higher-spirit-academy-healing

Voorouder healing

Ga direct van start!

Ontvang een diepgaande energetische opschoning en healing in jouw voorouderlijnen. Waarbij je gaat werken aan het verbreken van oude (familie) patronen, overtuigingen, blokkades, vloeken etc. die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Het verwijderen van energetische lading uit jouw familielijn zorgt ervoor dat energie weer vrij kan stromen en jij jouw unieke levenspad steeds meer vorm gaan geven vanuit innerlijke kracht en vrijheid.

higher-spirit-academy-shine-your-light higher-spirit-academy-shine-your-light

One day Retreat

Winter 2023

Verlang jij ook zo naar een heerlijke dag voor én met jezelf. Een dag waarin je tot rust komt en jezelf onderdompelt in ontspanning en zelfliefde.

Tijdens het online retreat gaan we met elkaar mediteren, ontspannen tijdens een rustige yoga sessie, doen we een liefdevolle cacao ceremonie (de cacao ontvang je per post) en gaan we energetisch reizen.

Voel je een JA? Gun jezelf dan deze heerlijke dag!

higher-spirit-academy-shine-your-light higher-spirit-academy-shine-your-light

Divine Soul Retrieval

Start 08-11-2023

Heb je wel eens het gevoel dat er iets in je ontbreekt? Dat je bent afgescheiden van een kracht die maakt dat je je volledig potentieel leeft, dat je voelt dat er meer is in het leven en dat je niet in staat bent om de volgende stappen te zetten…? Dit kan een teken zijn van zielsverlies.

Het terughalen van zielsdelen brengt je dichter bij je essentie en zet je bewuste stappen naar een leven vanuit compleetheid!

15+ jaar ervaring

In spirituele ontwikkeling

1000+ cursisten

Die dagelijks kennis opdoen

Beoordelingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Door onze cursisten

Over Ons

De Higher Spirit Academy streeft naar een samenleving waarin spiritualiteit volledig geïntegreerd is in het dagelijks leven. Waar eigen verantwoordelijkheid, volledige zelfacceptatie en leven vanuit hartverbinding een vanzelfsprekendheid is, zonder zweverigheid, met de voeten stevig op de Aarde.

Wij leveren een bijdrage door opleidingen en cursussen aan te bieden die mensen inspireren om steeds meer hun energetische vermogens aan te spreken en anderen hiermee te ondersteunen. Want een nieuwe Aarde creëren we samen.

higher-spirit-academy-gratis-lichtwerk-training