Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Zet jij je deur open voor overvloed?

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
overvloed

Een onderwerp waar ik nooit echt openlijk over praat is geld. En eigenlijk is dat best raar, want het onderwerp geld heeft mij ontzettend veel inzicht gegeven en diepe blokkades geheeld. Hoog tijd dus om uit de comfortzone te stappen en dit onderwerp eens grondig aan te pakken.

De Wet van Aantrekkingskracht, ik vind het echt een onwijs interessant verschijnsel! Het Universum reageert op letterlijk ALLES wat wij uitzenden, ook op het gebied van geld!

Regelmatig ontvang ik e-mails over het gebrek aan geld, bijvoorbeeld;
“Ik wil heel graag deelnemen aan de activatie of training, maar ik heb nu geen geld”.

“Deze zin geeft aan dat de persoon de conclusie heeft getrokken dat er geen geld is. Of nog beter gezegd, de persoon heeft de keuze gemaakt dat er geen geld is.”

Dit klinkt heel hard, maar het is wel hoe het in onze realiteit werkt. Je creëert namelijk jouw realiteit aan de hand van de keuzes die je maakt. Aan de hand van wat jij uitzendt naar het Universum. Ieder moment van de dag opnieuw. Op het moment dat jij vindt dat er geen geld is, gooi je letterlijk de deuren dicht en maak je geld ontvangen voor jezelf onmogelijk. Maar dat is eigenlijk niet wat we willen, toch?

Vaak houden we geld onbewust op afstand.

Lange tijd heb ik mij bezig gehouden met het manifesteren van financiële overvloed. Ik was regelmatig blut en als er wat extra geld binnen kwam, dan vloog het net zo hard de deur weer uit, door onvoorziene extra kosten. Ik begreep er helemaal niets van.

Ik ben opgegroeid in een gezin dat in het teken stond van alcohol en gokverslaving. Je kunt je misschien wel voorstellen dat geld altijd een issue was. Geld stond voor mij symbool voor onveiligheid. Want zodra er geld binnen kwam, ontstonden er onveilige situaties. En die overtuiging heb ik bij me gedragen. Omarmt. Dat was mijn waarheid. Mijn realiteit.

Toen ik mij dit ging beseffen, begreep ik ook waarom overvloed uitbleef. Ik kon nog zo mijn best doen, mezelf overtuigen dat ik overvloed in mijn leven wilde, maar mijn gevoel zij het tegenovergestelde. Geld is onveilig, ik wil het niet!
Deze overtuiging heeft zich als een implantaat in mij onderbewuste vast gezet.

Ik ben deze situatie gaan helen en ik ben een nieuw verhaal over geld gaan creëren. Als het ware het script van mijn leven herschreven. Waarin het wel veilig is om geld in mijn leven te hebben én te houden. Daarnaast hield ik alle mogelijkheden open om geld te ontvangen. Ik zette de deur weer open.

Dit zorgde voor een ommekeer. Niet direct. Maar ik bleef volhouden.
Langzaamaan begon er een energiestroom op gang te komen. Stap voor stap durfde ik steeds meer geld in mijn leven toe te laten.

Je kunt ontzettend veel leren over je zelf, als je met het onderwerp geld aan de slag gaat. Het geeft inzicht in blokkades, oordelen en overtuigingen. De moeite waard om te onderzoeken 

De belangrijkste tips op een rijtje:

1) Onderzoek blokkades
Onbewust kunnen we onszelf een heel ander verhaal vertellen, dan dat we werkelijk zouden willen. Onderzoek daarom eens je relatie met geld. Hoe ging het er vroeger in jouw gezinssituatie aan toe? Hoe werd er gesproken over geld en hoe praat jij nu over geld? Is het veilig om geld te ontvangen? Ben jij het waard om geld te ontvangen?

2) Hou de deur open
Jezelf openstellen om te ontvangen, vraagt om een open houding. Vraag het Universum daarom wat er voor nodig is om geld te verwelkomen in je leven. Vraag het Universum welke acties jij kunt ondernemen om (meer) geld in je leven te verwelkomen. Door het stellen van een vraag creëer je weer ruimte. Het zet de deur weer open!

3) Heb vertrouwen
Wat je vraagt wordt niet altijd direct afgeleverd. Dat heeft soms wat tijd nodig. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je niet gelijk opgeeft. Geef het proces de tijd, heb vertrouwen, ook als het niet (direct) lukt. Er komt dan altijd iets beters om de hoek kijken.

N.b. De tips zijn gebaseerd op het onderwerp geld. Maar deze tips zijn natuurlijk van toepassing op ieder thema waar jij overvloed op wilt creëren.

Wij zijn zeer krachtige en grenzeloze creators. Het Universum reageert op wat wij uitzenden en vraagt daarbij onze leiding. Wat wil jij ontvangen?

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *