Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Het is bijna kerst 🎁

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Het is bijna kerst 🎁

Nog een aantal dagen en dan is het kerst…
Daarom vind je onderaan deze e-mail een cadeautje 🎁

Voor de ÊÊn is kerst een feest vol gezelligheid, waarbij de boom al weken opgetuigd in de woonkamer staat en de plannen over de invulling van de dagen al maanden van te voren zijn gemaakt. Maar er zijn ook velen waarvoor deze dagen als een verplichting aanvoelen of verdrietig en eenzaam door bijvoorbeeld het gemis van een dierbare.

Ik heb altijd een beetje een ‘haat liefde’ verhouding gehad met kerst, met name omdat het voor mij altijd als een enorme verplichting voelde. De ene dag doorbrengen met mijn familie en de andere dag met mijn schoonfamilie. Vanuit dit gevoel van ‘verplichting’ heb ik jaren nooit echt van deze dagen kunnen genieten. Heel interessant…

Want is het wel een verplichting en waarom had ik dat er in mijn hoofd van gemaakt…? Voor mijn gevoel heeft de beeldvorming op tv hier een grote rol in gespeeld. We ‘moeten’ het gezellig hebben, overdadig eten, dure cadeaus etc. Ontzettend veel programmeringen, waar bijna niet aan voldaan kan worden. En waarom zou je dat ook willen doen 😉

De afgelopen paar jaar heb ik steeds een bewuste afweging gemaakt.
Wil ik een kerstboom in huis?
Wil ik versiering en lampjes in huis?
Wil ik deze dagen doorbrengen met familie?
Wil ik mezelf volstoppen met eten dat ik normaal gesproken ook niet eet?
Om er maar een paar te noemen…

Hierdoor maak ik bewuste keuzes die goed voelen voor mij. En omdat ik hier zelf de keuze in heb gemaakt kan ik er nu ook veel meer van genieten. Hierdoor voelen die bezoekjes en etentjes met familie niet meer als verplichting, maar ben ik vooral dankbaar dat ze er nog zijn en kijk ik er tegenwoordig zelfs enorm naar uit 🙏

Hoe geef jij invulling aan de komende feestdagen en heb je hier een bewuste keuze in gemaakt? Ik lees je reactie graag terug in de besloten Facebook groep.

Ik hou ontzettend van cadeautjes uitdelen, daarom hebben we ook een kerstcadeautje voor jou 🎁

Afgelopen week hebben we het healing webinar ‘Onvoorwaardelijke liefde’ gegeven. Een energetische sessie waarin ontzettend veel in beweging is gebracht en een aanzet is geweest om op een diepere laag heling te brengen. De reacties na afloop waren zo bijzonder. Daarom gaan we de opname beschikbaar stellen t/m 26-12-2022.

Geniet ervan ❤ī¸
Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *