Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Durf jij volledig jezelf te zijn?

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De energie van dit moment kan je het gevoel geven dat al jouw levenslessen nu letterlijk in je gezicht gedrukt worden. Je wordt je er steeds meer bewust van en het lijkt alsof er geen ontkomen meer aan is…

Zichtbaar worden
Gaan staan voor wie je bent
Jouw waarheid spreken
Zelfacceptatie
Jezelf volledig dragen
Verbinding met jezelf en anderen, etc… om maar wat thema’s te noemen 🙃

Juist in deze tijd wordt je uitgenodigd om in verbinding te zijn met jezelf, met jouw hogere zelf, vanuit puurheid, integriteit en vanuit jouw diepste essentie en waarheid.

We zitten in een uitdagende tijd. Als je deze Corona tijdlijn vanuit een energetisch oogpunt bekijkt, dan zie je dat er momenteel een aantal interessante gebeurtenissen plaatsvinden, zeker als het gaat over vaccineren. Een deel van het collectief is voor en een deel is tegen vaccinatie. Dan is er nog de angst die ontstaat nadat deze keuze is gemaakt. Want hoe ga je om met mensen die wel of juist niet zijn gevaccineerd?

Er is collectief veel verdeeldheid, twijfel en angst. Sta je er wel eens bij stil wat deze angst met jouw frequentie doet?

In je eigen kracht staan en leven vanuit jouw waarheid vanuit een steeds grotere bewustwording van jezelf en je omgeving is nu niet meer incidenteel maar dagelijkse kost. Veel gesprekken kunnen je triggeren om jezelf uit te spreken of juist je mond dicht houden, je eigen waarheid te spreken of een opgedrongen illusie te moeten leven. Waarbij de meeste gesprekken tegenwoordig niet meer over ‘het weer’ gaan, maar over het wel of niet vaccineren.

Je kunt het momenteel ervaren alsof alles er nu op gericht is om jou uit je eigen kracht te houden, zodat je steeds meer van jezelf af gaat staan, niet meer gaat voelen. Dat je jouw leven niet meer zelf leeft, maar je volledig laat leiden, afhankelijk maakt van anderen zodat jij jezelf op een gegeven moment volledig zal kwijtraken. Echter dit hoeft niet.

Vanuit een groter geheel gezien is al deze verwarring, opgelegde maatregelen, beperkingen en uitersten juist een ‘ondersteuning of voeding’ om jezelf juist nu volledig te gaan (uit)dragen. Te gaan staan voor wie jij wilt zijn, je uit te spreken voor jouw eigen waarheid. Te gaan staan en gaan waar jij heen wilt zonder opgelegde restricties. Dit vraagt om bewustwording, moed, eerlijkheid naar jezelf en de ander, maar bovenal een grote dosis zelfliefde.

Wat is nu waarheid en waar kan ik nu op vertrouwen?

Voel…… wat voelt integer, zonder oordeel, zonder een onderliggende angst die continue opgelegd wordt van buitenaf en in jezelf. Maar vooral, wees het voorbeeld dat jij wilt zijn.

Meer kan en hoef je niet te doen, simpelweg jezelf zijn, maar dit is waar de meeste mensen nog moeite mee hebben. Je voelt waarschijnlijk ook dat alles zich nu gaat opbouwen, ladingen, grenzen, tot een burn-out aan toe. Het is genoeg geweest. Je voelt steeds meer dat je niet anders kan en wil dan vanuit je hart te leven, in verbinding met jezelf en anderen maar dan vanuit verbinding, openheid, respect en niet vanuit beperking en angst.

De oplossing is altijd in jou aanwezig. Alles begint bij jezelf, gevoelens, gedachten, het creëren van ervaringen en volop in het leven staan. Als jij volledig jezelf wilt zijn, dien jij jezelf eerst volledig te accepteren en staan voor wie jij bent.

Lieve jij, welk deel in jezelf mag nog omarmd worden, mag er nog niet helemaal zijn, van jezelf?

Voel jij dat het nu echt tijd is om alles los te laten wat niet meer met jou resoneert, meer innerlijke vrijheid te ervaren en te gaan leven zoals jij dit wenst? Open jezelf en laat het prachtige multidimensionale wezen dat je bent naar buiten komen.

Stop met het zoeken naar jezelf. Start met jezelf volledig uit te dragen, waarbij je voelt wie je in je diepste essentie bent én wilt zijn 🙌

Ben je klaar voor de volgende stap?
Ga mee op avontuur tijdens ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *