Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Keelchakra openen

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

Je ervaart moeite met nee zeggen of voor jezelf op te komen en schuift spannende gesprekken voor je uit. Je vindt het lastig om jezelf te uiten en slikt je gevoelens maar weer weg om de lieve vrede te bewaren.

Je vindt het lastig om jezelf helder te verwoorden, bent stil en teruggetrokken of juist een enorme prater.

Je ervaart een brok in je keel, je stem slaat over of hebt het gevoel dat je keel dicht wordt geknepen als je voor jezelf op wilt komen of jouw waarheid wilt spreken.

Allemaal signalen van blokkades en onbalans van het keelchakra.

Er zijn verschillende oefeningen die je kunt toepassen om je keelchakra te openen en helen, zoals:
– Luidkeels zingen
– Lekker ongegeneerd lachen (mijn favoriet 😍)
– Hardop positieve affirmaties uitspreken
– Energiewerk, blokkades in beweging brengen
etc. etc….

De eerste stap naar heling is bewustwording dat jouw keel chakra uit balans is of zelfs geblokkeerd. Jouw zelfbeeld speelt daarnaast een belangrijke rol in het openen en helen van jouw keelchakra. Bij jouw zelfbeeld horen namelijk allerlei gedachten en overtuigingen, zoals jezelf niet goed genoeg vinden, niet waardig of slim genoeg. Maar ook ‘wat zullen anderen wel niet van mij denken als ik dit nu ga zeggen, ze zullen wel gelijk hebben en ik niet’.

Iedere keer dat jij je hebt voorgenomen om jezelf (nu wel) uit te spreken en de woorden toch weer inslikt is dit voeding voor de blokkade die reeds aanwezig is.

Je zal dus steeds weer geconfronteerd worden met die blokkade, totdat jij het patroon kunt doorbreken, oude pijn kunt helen en loslaten en overtuigingen kunt ombuigen. 

Een blokkade is zware gekristalliseerde energie, energie met een lagere frequentie, die wordt bekrachtigt als je hier waarde aan hecht en het als waarheid ziet, ofwel erkend als jouw waarheid.

Je keelchakra staat voor communicatie, je waarheid uitspreken maar ook voor het verbinden met je Hogere Zelf.

Hoe bewuster jij de verbinding met jouw Hogere Zelf ervaart en integreert in jouw leven, des te meer zal jij jouw eigen waarheid gaan (durven) uitspreken en in je kracht gaan staan.

Daarnaast is het zo dat als jij je steeds meer thuis voelt in jezelf, vanuit jouw hartfrequentie leeft en dit ook uitspreekt, je steeds beter de verbinding met je Hogere Zelf gaat ervaren. Het is dus een wisselwerking 😊

Ga dus vooral ook stappen zetten in het opnieuw kennis maken met jouw hogere zelf, de I Am Presence en deze verbinding steeds meer eigen maken.

Vanuit deze verbinding en met een ruimer bewust-zijn zal jij de volgende keer een blokkade kunnen doorbreken en veranderen. Omdat je nu dichter bij jezelf staat en een andere waarheid nu met jou resoneert die uit een hogere trilling bestaat, zal de blokkade in beweging komen en lost het simpelweg op.

Zodra alles weer stroomt en hierdoor steeds meer blokkades oplossen creëer je ruimte in je fysieke lichaam en energetische systemen. Hierdoor zal je ook steeds meer hoger bewustzijn, een hogere frequentie kunnen gaan belichamen, uitdragen en jezelf nog meer vanuit je hart kunnen uitspreken.

Ga direct aan de slag met het integreren van de verbinding met jouw Hogere Zelf met behulp van deze oefening: https://www.higherspiritacademy.nl/hogere-zelf/

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf…🙏

Verlang je er naar om jezelf (spiritueel) verder te ontwikkelen en daadwerkelijk stappen te gaan zetten? Meld je dan aan voor de jaaropleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’.

Tijdens de opleiding train je jouw spirituele en paranormale vermogens en ga je deze volledig eigen maken. Daarnaast ontdek je wat je in de weg kan staan om jouw vermogens daadwerkelijk te integreren en ga je aan de slag om deze soms diepgewortelde angsten, overtuigingen en (familie) patronen uit je systeem te verwijderen. Zodat jij weer volledig in contact komt met jouw ware essentie.

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *