Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

De invloed van je voorouders…

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

De invloed van je voorouders…

Het was misschien wel één van mijn grootste angsten, om te worden zoals mijn moeder. Een angst die ik heel lang bij me heb gedragen 😕

Mijn biologische moeder had namelijk een ernstige psychische stoornis en als klein meisje keek ik toe hoe het steeds slechter en slechter met haar ging.

Het maakte me bang, straks gebeurt dit ook met mij…
Vele artsen en psychologen verzekerden mij dat je deze stoornis niet zomaar ontwikkelt en dat het ook niet erfelijk is.

Toch voelde ik een zware last op mijn schouders drukken en kon ik die angst niet loslaten. Verstandelijk begreep ik het wel, maar de angst zat zo diep…

Wat ik ook deed, het lukte maar niet om die angst los te laten, tot ik mijn geboorte horoscoop liet opstellen. De stand van de zon, maan en de planeten, tijdens je geboorte, geven informatie over jou en het pad dat je gaat bewandelen.

Een hele lieve vrouw had de berekening van mijn geboortehoroscoop gemaakt. Nadat ze eerst een globale uitleg had gegeven viel ze even stil. Ze ging verder en zei ‘ik vind het een beetje lastig om te vragen, maar komen er psychische problemen voor in jouw familie?’.

Ik kijk haar aan en voel langzaam de grond onder mijn voeten verdwijnen. Nadat ik mezelf herpakte, vertelde ik haar over mijn moeder. De astrologe liet mij vervolgens  zien dat dit thema heel duidelijk in mijn geboortehoroscoop naar voren kwam. Maar ook dat deze psychische problemen een aantal generaties terug gaan in de vrouwenlijn waar ik uit voort kom én dat ik hier nu mede ben om dit te helen.

Na die woorden kon ik alleen nog maar huilen…
Dit was wat ik moest horen.
Het was de bevestiging van wat ik ergens diep van binnen wel voelde, maar door al die angst overschaduwd werd.

Die middag begon de release, het loslaten.
Ik begon bewust contact te maken met mijn voorouders en geleidelijk aan ontstond  er heling. De zware last die ik op mijn schouders droeg werd steeds zachter en milder, tot het op een gegeven moment helemaal verdween.

De invloed van je voorouders kan heel subtiel zijn, bepaalde trekjes die je overneemt, wat diepere programmeringen of overtuigingen, maar het kan ook heel intens zijn. Bijvoorbeeld trauma’s die in het graf mee zijn gegaan, maar nog steeds voelbaar zijn in de familielijnen.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om beïnvloed te worden door je voorouders. De zware last die je met je mee kunt dragen. Maar ook hoe bijzonder het is als je deze last kunt transformeren, voor jezelf én je voorouders.


Door het releasen van de energie was ik eindelijk in staat om werkelijk te voelen wat ik wilde, zonder de beïnvloeding van de zware energie van mijn voorouders. Wat een bevrijding. Naast het bevrijdende gevoel heeft het ook een groot cadeau opgeleverd, want inmiddels zijn mijn voorouders fantastische gidsen, waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben.

Deze shift is veel verder gegaan dan ik ooit had durven dromen ❤️

Misschien word jij je ook steeds bewuster van je ouders, grootouders en de energie die zij aan jou doorgeven… dit kan heel mooi en waardevol zijn, maar ook heel belastend, zeker als dit beperkende overtuigingen, patronen of energie van onverwerkt trauma is. Het is ontzettend belangrijk om zware energie te releasen uit jouw voorouderlijnen. Omdat die energie je in je dagelijks leven blijft beïnvloeden en beperken in alles wat je doet.

Hoe kun je deze energie loslaten?

1) Om deze energie los te kunnen laten is het belangrijk dat jij je hier eerst bewust van wordt. Pak pen en papier en onderzoek welke overtuigen, patronen of belemmeringen jij in jezelf ervaart. Herken je deze ook bij je ouders of grootouders? Dan is de kans groot dat jij deze energie van hen hebt overgenomen.

2) Maak contact met je overleden voorouders en neem hier de tijd voor. Zoek bijvoorbeeld wat foto’s van je voorouders en kijk ze eens bewust aan. Als het fijn voelt, steek dan ook gerust een kaarsje aan. Neem vervolgens een aantal bewuste ademhalingen en spreek de intentie uit dat jij je met hen wilt verbinden en vertrouw op wat zich aandient.

3) Spreek vervolgens de intentie uit dat alle zware energie uit jouw voorouderlijn gereleased mag worden. Doe dit gerust in je eigen woorden. Alle energie die jou niet meer dient, of je voorouders, mag verwijderd worden uit je voorouderlijnen en afgevoerd worden naar de Bron. Vraag gerust je gidsen hierbij om hulp.

4) Herhaal deze stappen als je voelt dat het nodig is.

TIP: 

Voel je dat je nog zware energie uit jouw voorouderlijnen mag helen en kun je daar wel wat energetische ondersteuning in gebruiken? Meld je dan aan voor de Voorouder Energy Release, zodat jouw energie weer volledig vrij kan stromen 😊

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *