Lions Gate

Door Regina van Eijk

Wat is de Lion’s Gate
Tussen 26-07 en 12-08 vindt er een planetaire uitlijning plaats tussen Sirius en het kosmische centrum en opent er een portaal. Dit Kosmisch Portaal, een opening tussen de fysieke en energetische wereld, wordt ook wel de Lion’s Gate genoemd, omdat het zich voordoet in het astrologische teken Leeuw.

Het teken Leeuw wordt geassocieerd met het hart centrum en vertegenwoordigd de individuele expressie van de Divine, het Goddelijke. Een periode van grote vuurkracht, passie en transformatie.

Door het openen van dit portaal, wat samenvalt met het Oud-Egyptische nieuwjaar, is het mogelijk om grote hoeveelheden hoog frequente energie te downloaden. De piek van de Lion’s Gate is op 08-08.

Welk effect heeft de Lion’s Gate
Wanneer deze planetaire uitlijning plaatsvindt, is er een intense lichtfrequentie die het DNA, hartchakra en energieveld activeert. Hoge trillingsfrequenties en codes zullen worden binnengebracht in ons energetisch systeem. Dit alles om je te ondersteunen in het pad van ascensie. Deze upgrade zal je ondersteunen in het ontwakingsproces en het steeds dieper en intenser belichamen van jouw Unieke Goddelijke Licht.

Deze poort creëert een periode van versnelde ascensie en dit jaar is de energie hoger dan ooit tevoren. Verhoogde golven van licht en codering van ontwakend bewustzijn stromen nu op de planeet Aarde. Deze frequentie en versnelde ascensie-energie veroorzaakt een enorme verandering in je leven. Grote thema’s, zoals relaties, carrière (verandering), levensdoelen, gezondheid en het loslaten van materiële zaken zullen door de komende energie golf worden aangeraakt. Die de nodige vragen en twijfel bij je kunnen oproepen. Zijn deze thema’s nog volledig in resonantie met jouw hart?

Deze periode staat in het teken van ‘de oude jij’ loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing. Maar loslaten en verandering is niet altijd gemakkelijk en kan de nodige angst veroorzaken. Diepliggende emoties zullen aan de oppervlakte komen, als je niet volledig in resonantie leeft. Verleg deze periode dan ook je focus van buiten jezelf naar binnen.

Blijf in vertrouwen, ook als je het gevoel hebt dat niets meer klopt. Keer altijd terug naar de frequentie van liefde, leg je hand op je hart en voel. Zodat je angst en onzekerheid kunt loslaten.

Tip: Verbind je met Sirius en met jouw eigen hart. Vraag om energetische ondersteuning bij de processen die jij nu doormaakt.

Sirius is voor de meeste mensen op het noordelijk halfrond weer zichtbaar. Je herkent Sirius als de meest heldere ster aan de hemel.

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
9 Thoughts on Lions Gate
  Neda
  3 Aug 2021
   9:51am

  Lijkt me heel bijzonder.
  Harte-groet Neda

  Janny Jansen
  3 Aug 2021
   11:43am

  Heel mooi en interessant! ik ga er zeker mee aan de slag. groet Janny

  Liesbeth de jong
  3 Aug 2021
   1:48pm

  Prachtig! Ik ga er zeker aan mee doen!
  Heel hartelijk bedankt hiervoor en de duidelijke uitleg!????????

  Anna
  3 Aug 2021
   2:17pm

  prachtig ! heel mooie uitleg erg bedankt ,ga het zeker vele malen luisteren ,

  Janneke Pater
  7 Aug 2021
   9:45pm

  Heel bijzonder en ik heb veel met de LION als dier en men zegt weleens dat ik met mijn haardos en vurigheid erop lijk. Ik voel al wat dagen een compacter gevoel in mijn spiermassa alsof het al bezig is met een energetische healing.

  Annet Tappel
  12 Aug 2021
   5:05am

  Heel bijzonder dank je en goede informatie goed te begrijpen .

  Annelies
  5 Aug 2022
   7:20am

  Heel bijzonder , ga er zeker iets mee doen ,dankjewel voor je uitleg

  Lorraine
  5 Aug 2022
   8:49am

  Ik las dit aanbod in mijn mail, mij n kruin chakra ging pulseren m’n borst en keel , werd emotioneel.
  En besloot hieraan mee te doen.
  Heel bijzonder.
  Dankjewel

  Gea Ritskes
  8 Aug 2022
   7:47am

  Fijn deze uitleg. De downloads kunnen we goed gebruiken.
  Dank je wel

Laat een reactie achter