Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Lions Gate

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
mobiele telefoon

Wat is de Lion’s Gate

Tussen 26-07 en 12-08 vindt er een planetaire uitlijning plaats tussen Sirius en het kosmische centrum en opent er een portaal. Dit Kosmisch Portaal, een opening tussen de fysieke en energetische wereld, wordt ook wel de Lion’s Gate genoemd, omdat het zich voordoet in het astrologische teken Leeuw.

Het teken Leeuw wordt geassocieerd met het hart centrum en vertegenwoordigd de individuele expressie van de Divine, het Goddelijke. Een periode van grote vuurkracht, passie en transformatie.

Door het openen van dit portaal, wat samenvalt met het Oud-Egyptische nieuwjaar, is het mogelijk om grote hoeveelheden hoog frequente energie te downloaden. De piek van de Lion’s Gate is op 08-08.

Welk effect heeft de Lion’s Gate

Wanneer deze planetaire uitlijning plaatsvindt, is er een intense lichtfrequentie die het DNA, hartchakra en energieveld activeert. Hoge trillingsfrequenties en codes zullen worden binnengebracht in ons energetisch systeem. Dit alles om je te ondersteunen in het pad van ascensie. Deze upgrade zal je ondersteunen in het ontwakingsproces en het steeds dieper en intenser belichamen van jouw Unieke Goddelijke Licht.

Deze poort creëert een periode van versnelde ascensie en dit jaar is de energie hoger dan ooit tevoren. Verhoogde golven van licht en codering van ontwakend bewustzijn stromen nu op de planeet Aarde. Deze frequentie en versnelde ascensie-energie veroorzaakt een enorme verandering in je leven. Grote thema’s, zoals relaties, carrière (verandering), levensdoelen, gezondheid en het loslaten van materiële zaken zullen door de komende energie golf worden aangeraakt. Die de nodige vragen en twijfel bij je kunnen oproepen. Zijn deze thema’s nog volledig in resonantie met jouw hart?

Deze periode staat in het teken van ‘de oude jij’ loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing. Maar loslaten en verandering is niet altijd gemakkelijk en kan de nodige angst veroorzaken. Diepliggende emoties zullen aan de oppervlakte komen, als je niet volledig in resonantie leeft. Verleg deze periode dan ook je focus van buiten jezelf naar binnen.

Blijf in vertrouwen, ook als je het gevoel hebt dat niets meer klopt. Keer altijd terug naar de frequentie van liefde, leg je hand op je hart en voel. Zodat je angst en onzekerheid kunt loslaten.

Je kunt je (zeker in deze periode) daarbij laten ondersteunen door Sirius, door je met jouw intentie te verbinden met Sirius en met jouw eigen hart. Vraag om energetische ondersteuning bij de processen die jij nu doormaakt.

Nog even een leuk weetje, Sirius is voor de meeste mensen op het noordelijk halfrond weer zichtbaar. Je herkent Sirius als de meest heldere ster aan de hemel.

TIP: 

Tijdens de Lion’s Gate, tussen 26-07 & 12-08, komen er zeer hoge lichtfrequenties vrij, die jouw ascensie proces en spirituele ontwikkeling in een MEGA stroomversnelling kunnen brengen. Dus zeker de moeite waard om hier even voor te gaan zitten 🙌

Hoe je deze frequenties kunt downloaden hebben we voor je op een rijtje gezet in een stappenplan, dat je gratis kunt downloaden.

We leven in een tijdperk van grote transformatie en ongekende mogelijkheden. Zorg goed voor jezelf en geniet van het proces.

Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *