Skip to main content

Energy Updates

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

Energy Updates

We mogen nog meer blindelings gaan vertrouwen en stromen op de kosmische kennis en onvoorwaardelijke liefde die alreeds in ons aanwezig is.

Soms zijn we nog steeds zo op zoek naar zelfvertrouwen, innerlijke kracht, onze gaven en multidimensionaliteit. Het gaat in mijn beleving niet om het zoeken ernaar maar om hierin durven mee te gaan. Met dat wat vanuit jou stroomt, van binnen naar buiten.

Zo was ik zaterdag op een mooie bijeenkomst. Halverwege de middag werd het een vriendin van mij iets te veel, er moest op dat moment een flinke lading energie gereleased worden maar het lukte haar op dat moment niet volledig zelf. We namen haar naar buiten en legden haar op het gras. Ik en nog iemand gingen naast haar zitten.

Ik was met mijn volle aandacht bij mijn vriendin maar tegelijkertijd ook volledig gecentreerd in mijzelf. Als vanuit innerlijk geleid, begon ik met mijn armen cirkels te draaien die zich tot een vortex vormden. Ik wist van te voren niet wat ik ging doen maar door volledig in het hier en nu aanwezig te zijn, in overgave, wist ik (zonder te denken) precies wat ik aan het doen was. Het voelde als kennis die zich in mij bevond die nu naar boven kwam stromen en ik liet mijzelf toe hier onvoorwaardelijk in mee te gaan. Ik wist dat dit vanuit mijzelf kwam, vanuit mijn kern. Ik voelde op dat moment mijn innerlijke kracht volledig door mij heen stromen en tegelijkertijd compassie voor alles dat is.

Ik opende een portaal en de vortex die ik had gecreëerd werd bekrachtigt door de wind die op dat moment flink in kracht toenam. Ik voelde hoe de wind mij ondersteunde. Er moest iets zwaars verwijderd worden uit haar systeem, iets heel ouds. Ik bleef maar met mijn handen en armen de vortex bekrachtigen en aanslingeren en trok de zware energie uiteindelijk met de vortex uit haar systeem, door de vortex naar boven en verdween door het portaal. De wind ging weer liggen. Het werd stil en toen alles weer rustig was kwam de zon ook weer door.

Samen met de andere mooie ziel tegenover mij ondersteunden we haar vervolgens, met haar eigen authentieke ademhaling, om weer volledig plaats te nemen in zichzelf, om zichzelf uit te lijnen, om weer volledig te stromen in haar fysieke lichaam.

Mijn vriendin zei later ook dat ze een gigantische wervelstorm/vortex om haar heen voelde, alsof ze in het oog van de storm lag. Zo mooi hoe de elementen meewerken in dat moment……dankbaar .

Zoals ik vaker schrijf gebeurt er momenteel zo’n grote purge in onze fysieke lichaam en ons energetisch veld. Zodat we het prachtige Bronlicht dat wij allemaal in onszelf dragen steeds meer en onvoorwaardelijker gaan erkennen en kunnen laten schijnen. Ondersteun je lichaam, luister naar je lichaam, werk met je lichaam. We zijn hier en nu op aarde in deze avatar. Jezelf belichamen is in mijn beleving volledig hier aanwezig (willen) zijn en jouw innerlijke zon laten schijnen, dwars door alle programmeringen heen.

Wat ik zojuist ervaarde liet mij nog maar weer eens voelen en weten dat ik niet hoef te zoeken naar iets wat ik nog niet erken in mijzelf, zoals zelfvertrouwen, zelfliefde, innerlijke kracht, galactische kennis. Het is er en beschikbaar als je het toelaat er te laten zijn en te laten stromen.

We zijn zo geprogrammeerd in deze matrix om onszelf klein te houden, niet authentiek te mogen en kunnen zijn, wat inhoud je energie continue weggeven aan anderen, door je te vergelijken met anderen. Waardoor we gaan geloven ons best te moeten doen om te helen (omdat je jezelf niet als heelheidswezen erkent). Of dat jouw bestaansrecht, je geliefd, gezien en gekoesterd voelen bevestigt moet worden door de buitenwereld.

Wat durf je nog niet te laten stromen in jezelf, van binnen naar buiten? Je bent al heel, altijd al geweest, durf dat te doen/uitten wat je nog niet eerder hebt ervaren in jezelf. In het begin misschien nog aarzelend, ongemakkelijk, jezelf veroordelend. Maar hoe meer jij, dat wat jij bent: een heelheidswezen, laat stromen in jezelf, hoe meer jij jouw innerlijke zon zal gaan ervaren en gaat schijnen. Dit zal je van binnenuit bekrachtigen op manieren die je nog niet eerder ervaren hebt.

Zet jouw prachtige hartcentrum open en zet het uit, laat het groter en groter worden. Hierdoor zullen langzaamaan jouw innerlijke blokkades door jouw steeds grotere schijnende innerlijk Bron als sneeuw voor de zon oplossen. Hierdoor zal jij nog dieper zakken in je fysieke lichaam, steeds meer jezelf belichamen maar tegelijkertijd jezelf innerlijk vrij voelen als een prachtige zon in de kosmos.

Als je iets mist in je leven, vraag jezelf dan in alle eerlijkheid af of jij dit jezelf (nog) niet toestaat te ervaren in je leven en vraag jezelf: waarom niet ? Je bent het al, je hebt het al, het is er al. Je hoeft jezelf alleen toestemming te geven. Durf te vertrouwen op je eigen ingevingen en innerlijke stroming en zeg vanuit je hart ja tegen het prachtige mens dat je bent.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *