Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 20-05-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 20-05-2024

Je bent precies waar je hoort te zijn, daar waar jij bent

Ik ben net terug van 2 weken Cyprus en daarna nog een weekje simpelweg zijn met alles in en om mij heen. Ik merkte dat ik weerstand had op dingen oppakken. Weer doorgaan ook al zijn dit de dingen waar mijn interesse ligt. De huidige energie nodigt mij uit om simpelweg te genieten van het feit dat ik hier op aarde ben. Zonder alle ruimte te willen of moeten invullen.

Soms zijn we zo geprogrammeerd, geconditioneerd om alle ruimte van ons bestaan in te moeten vullen. Om iets te (moeten) zijn, te moeten voelen. Om te ervaren, wat ook de bedoeling is, maar niet op een wijze die al voor ons is ingevuld/voor geprogrammeerd. Hier kunnen we onszelf zo mee bezighouden dat we voorbij gaan aan onze essentie. Puur alleen zijn in het moment, door puur te zijn is er geen moeten, geen willen, geen gejaag, geen tekort. Door alles er te mogen laten zijn in jezelf, wordt, IS, alles al voelbaar, aanwezig, in jezelf.

Ik kom nu letterlijk, terwijl ik dit schrijf terug van een wandeling. Het was aangenaam maar ook bewolkt. Het begon te regenen, de natuur staat op ploffen, het gras staat hoog, de vogels om mij heen lieten een prachtige symfonie horen. En terwijl achter mij af en toe het geknal van onweer hoorbaar was, er regendruppels op mijn huid vielen en ik in een heerlijke temperatuur door het bos liep, voelde alles precies zoals het hoorde te zijn, compleet. De regen die mij niet stoorde, zoveel waarnemingen en geuren die door de regen omhoogkwamen uit de aarde. Ik voelde mij op dat moment (en nu nog steeds) voldaan, gelukkig.  

Ik was niet bezig met een ervaring, innerlijk  conflict, een schaduwkant van mijzelf of een galactische meester. Ik was helemaal in mijn element in het hier en nu, één met mijzelf en dus met mijn omgeving zonder iets nodig te hebben of ergens te moeten zijn. En dat is voor mij voor nu de essentie van het leven, van spiritualiteit. Niet weer afleiding van zowel wat er in de matrix afspeelt of de drang om mijn bewustzijn te moeten verruimen in andere dimensies of verhaallijnen van anderen. Telkens mijn focus weer ergens (anders) verleggen dan waar ik mij bevind, in mijzelf.

Ik ben precies waar ik hoor te zijn. 

Hou onvoorwaardelijk van jezelf. Neem steeds meer de ruimte om te genieten van het leven, waar je ook bent. Wees volledig aanwezig in jezelf, hier op aarde, hier en nu zonder ergens heen te moeten willen. Wees, om te zijn…

Hoe meer je jouw diepste essentie, jouw allesomvattendheid, jouw perfecte imperfectie zonder oordeel in jezelf omarmt, dat jij er helemaal mag zijn, van jezelf. Des te meer jij openstaat om te ontvangen, zonder moeten, tekort of angst.

De vraag is: mag ik er helemaal zijn, precies zoals ik ben?  Ik kan hier steeds meer ja op zeggen (nog niet volledig) maar steeds meer. En dat is de meest spirituele ervaring die ik mijzelf wens. Ja er is nog veel meer in “the unknown” wat steeds zichtbaarder en voelbaarder zal worden, evenals het alreeds zichtbare (schaduwkanten) die we soms nog steeds niet willen erkennen of inzien in onszelf en dus buiten onszelf.

Maar volledige zelferkenning en zelfliefde van jouw bestaan, zijn voor mij de sleutels voor die heerlijke innerlijke rust in het prachtige lege allesomvattende veld in jezelf. Waar zich niks en letterlijk alles bevind, om nog dieper te zakken in je hartcentrum waar zich portals, deuren bevinden van het galactische centrum in jou. In mijn beleving ontvouwt zich dit vanzelf door volledig in het leven te durven staan, wanneer en waar jij maar wilt, met jouw toestemming. En te genieten van jezelf en dus van het leven, vanuit hartsverbinding.  

Ik ben nu op aarde, waar ik mijzelf ervaar vanuit mijn innerlijke belevingswereld, mijn kwantumveld. Zoek niet naar hoe je wilt zijn, hoe jij je wilt gaan voelen maar……wees het, voel het, het bevind zich in jou. Je bent het al, het is een keuze. Ontken niks in jezelf, ook neerslachtigheid, verdriet en afscheiding bestaat als ervaring in jou, echter je hebt de vrije keuze om te kiezen wat je maar wilt ervaren. Wees nu gelukkig, wees nu aanwezig, in het moment en durf jezelf volledig over te geven aan jezelf en het moment in elke laag in jezelf met alles wat zichtbaar en voelbaar is in jou, zonder oordeel, vanuit zelfliefde. Je hoeft niet ergens heen, je trekt energie aan.

Alles begint en eindigt in jou en niet daarbuiten. Jij bent het centrum van je innerlijke belevingswereld en dus ook daarbuiten, want alles is verbonden met elkaar. Wees je hier steeds meer van bewust, door jezelf ruimte te geven en te …. zijn, hierdoor zal jij jouw levensenergie, creatiekracht en wat er zich nog meer in jou bevind, jouw allesomvattendheid, steeds meer voelen stromen in jezelf.

Je bent zowel, aards, mens, down to earth, spiritueel, galactisch, kosmisch. Erken jezelf, jouw aanwezigheid, jouw prachtige zijn en heb jezelf lief. Hierdoor zal al het bovengenoemde steeds bewuster samensmelten, vrij door je heen stromen en zich openbaren in jou, waar je ook bent of naar toe gaat.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *