Skip to main content

Weekenergie 17-06-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 17-06-2024

Jouw innerlijke stroming

De huidige energie laat mij nog eens extra bewust ervaren dat niks buiten mij kan bepalen hoe ik in het leven sta. Dat bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het grijze wolkendek dat afgelopen maanden zo dominant aanwezig was en is, niet kan bepalen hoe jij in het leven staat, hoe jij in het leven wilt staan. Dit bepaal jij zelf.

De kracht die jij hebt is jouw innerlijke belevingswereld. Hoe jij ergens in wilt staan, hoe jij iets wilt ervaren ervaar en bepaal jij van binnenuit. Hoeveel jij jezelf liefhebt, jezelf draagt en ziet, is de filter waardoor je de wereld om je heen ervaart, de spiegel hoe jij naar jezelf, anderen en de buitenwereld kijkt..

Ik merkte dat het bewust gecreëerde aanwezige grijze wolkendek, dat al sinds oktober vorig jaar over de Benelux hangt, best wel wat in mij triggerde. Wat juist goed is, het haalde bij mij weer wat diepere lagen naar boven, die ik mocht aankijken en doorvoelen. Frustratie, onmacht, soms een bepaalde afhankelijkheid (Ik blijf wel weer thuis want het is slecht weer).

Dit maakt nog eens extra duidelijk dat jij de sleutel bent van verandering. De buitenkant, de externe wereld kan je niet (altijd) veranderen maar wel hoe je ergens in staat. De externe wereld past zich aan jouw energie aan, niet andersom. Dit geldt ook voor het bewust of onbewust in dezelfde situatie, beleving/patroon (programmering) blijven. Als jij je blijft gedragen, blijft bewegen zoals je altijd hebt gedaan, zal je altijd hetzelfde blijven ervaren. Laat jij je leven of leef jij je leven.

Deze bewuste innerlijke shift in bewustzijn (in beleving) maakt weer dat je vanuit een andere mindset en met een ander gevoel naar iets kijkt, iets beleeft. Hierdoor zal de buitenwereld steeds minder grip op je krijgen omdat jij je niet meer laat (af)leiden door wat er buiten jou gebeurt. Je zal merken dat dit jou innerlijke vrijheid en innerlijke kracht geeft omdat jij bepaalt. Je wordt je bewuster van je innerlijke vrijheid, die had je altijd al maar je werd geconditioneerd anders te geloven, zodat jij jezelf klein houd.

Ontkracht een situatie jou of nodigt een situatie jou uit om uit een programmering/slachtofferrol te stappen en meer te vertrouwen op je innerlijke kracht en dieper innerlijk weten en voelen? Je zal je steeds bewuster worden vanuit welke innerlijke mindset/verhaal jij leeft en beweegt (of stilstaat).

Verandering en magie gebeurt, ontstaat, wanneer jij er voor openstaat en toestaat te laten ontvouwen van binnenuit naar buiten.

Wat ik ook steeds vaker opmerk en vooral afgelopen week, dat er situaties ontstaan die niet geheel in jouw planning lagen. Hierdoor kan je verrast worden. De vraag voor nu is, sta jij open voor verandering?  Openstaan voor wat zich ontvouwt buiten je (standaard) verwachting en ritme om. In hoeverre sta jij hier open voor. Met andere woorden, kan je alles loslaten en mee stromen, in nieuwe ervaringen stappen, in wat zich op dat moment ontvouwt?

We gaan steeds meer een tijdperk in (als we überhaupt nog over tijd kunnen praten) waar we gaan bewegen vanuit een ritme die niet constant is, die alleen maar resoneert met het huidige moment, ofwel in het hier en nu en niks van doen heeft met wat er mogelijk zou kunnen gaan gebeuren of wat alreeds is ervaren. Het hier en nu zal steeds meer mogelijkheden gaan bevatten dan beperkingen vanuit gekaderde verwachtingen en beperkende overtuigingen.

Er word je steeds meer gevraagd je te onthechten van dat wat niet met jou resoneert en te gaan bewegen vanuit een momentum (hier en nu) met dat jou echt voed, waar je stroomt en jou niet afremt. Je zal ook steeds meer merken dat je je niet meer kan herinneren wat je 5 minuten geleden of gisteren hebt gedaan, dat is ook niet van belang, alleen het huidige moment…. waar alles gebeurt en tegelijkertijd plaatsvindt.

Enjoy the ride

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *