Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie Blogs

Archief 2022

Weekenergie 26-12-2022

Wanneer de tijd even stil staat en je volledig door het leven wordt omhuld. Dat alles waar je naar op zoek was in één ogenblik bij je binnenkomt, compleet en gevuld. Wees aanwezig en zie hoe mooi de aanwezigheid van jouw bestaan zich in alles weerspiegelt en zich voor jouw ogen onthult.

Weekenergie 19-12-2022

Uitlijning betekent innerlijke doorstroming. Dat stromen wordt gestuurd door jouw gedachten, jouw intenties en emoties, ofwel door jouw energie. We gaan nu een periode in waar je niet anders kan dan doorstromen.

Weekenergie 12-12-2022

De huidige energieën vragen je bewuster te bewegen vanuit jouw innerlijke (belevings)wereld. Van hieruit creëer jij jouw ervaringen. Welkom in jouw aardse ervaring.

Weekenergie 05-12-2022

Verankering in jezelf. De huidige energieën nodigen je uit om wat meer naar binnen te keren, om jezelf weer wat rust te geven. Het was een intense periode, een transformerende periode, wat zeer voelbaar was en nog steeds is.

Weekenergie 28-11-2022

Van verwikkelt naar ont-wikkelt. Ik tune in en ga voelen wat er momenteel speelt en welke thema’s naar de voorgrond treden. Maar ik kan mijzelf beter de vraag stellen, wat speelt er niet?

Weekenergie 21-11-2022

Een hernieuwde verbinding. Ik zit even heerlijk alleen en rustig naar binnen gekeerd, mijn gevoelens en gedachten die nu weer voorbijkomen, doorvoelend. Ik merk dat ik wat vermoeider ben dan normaal doordat ik wat meer in mijn hoofd heb gezeten.

Weekenergie 14-11-2022

Er zal je steeds meer worden gevraagd jouw eigen creatievermogen bewuster in te zetten en niet aan iemand anders weg te geven. Als je niet weet wat je wilt of welke keuze je dient te maken, dan wordt er steeds sneller een keuze voor jou gemaakt.

Weekenergie 07-11-2022

Het kan voor sommigen als een heftige rollercoaster aangevoeld hebben afgelopen week. Dit gold ook voor mij, waardoor ik een aantal dagen aan bed gekluisterd was. Nu weer uitgelijnd, dus hierbij weer een update.

Weekenergie 24-10-2022

Geloof in jezelf. When you believe you have no power, ..you have no power. That’s how powerful you really are..

Weekenergie 17-10-2022

Energetisch bewuster. De huidige energieën vragen je om ruimte in te nemen, ruimte in alle opzichten. Wordt je getriggerd, reageer dan niet direct, neem je ruimte in en wacht met een reactie geven. 

Weekenergie 10-10-2022

Jouw verborgen aspecten. Al je angsten komen momenteel aan het licht. Hier kan je echt niet meer omheen.

Weekenergie 03-10-2022

Alles wil stromen. Maak je los van labels, identificatie en alles wat jouw blauwdruk onderdrukt om je zielenpad te blijven bewandelen.

Weekenergie 26-09-2022

Alles gebeurt nu, alles komt nu samen, de wereldwijde shift… in jezelf. Er wordt je gevraagd om te blijven vertrouwen op jezelf.

Weekenergie 19-09-2022

Vrij bewegen. De hoge energieën blijven maar komen. Nu even niet continue in dezelfde kracht en hoeveelheid maar weer meer in golfbewegingen, met pieken en dalen.

Weekenergie 12-09-2022

Een nieuwe basis. De storm van afgelopen week is gaan liggen. Na een zeer intense periode, waar je soms kon ervaren alsof je fundament onder je weggeschopt werd. Dat je niet meer wist waar boven of beneden was, links of rechts.

Weekenergie 05-09-2022

Steeds meer leven vanuit je innerlijk weten en voelen. We bevinden ons in een tijd waar alles naar boven komt, alles wordt blootgelegd, een planetaire verschuiving in bewustzijn, maar bovenal een verschuiving in jou, een innerlijke shift.

Weekenergie 29-08-2022

Jij bent uniek. Tijdens mijn reis door Slovenië maakten we een tussenstop tussen 2 bergen waar een riviertje doorheen stroomde. We konden hier wel uren slenteren, het heerlijke energetische veld voelen en genieten van de omgeving.

Weekenergie 22-08-2022

Jij bent uniek. Tijdens mijn reis door Slovenië maakten we een tussenstop tussen 2 bergen waar een riviertje doorheen stroomde. We konden hier wel uren slenteren, het heerlijke energetische veld voelen en genieten van de omgeving.

Weekenergie 01-08-2022

Van overleven, naar leven, naar zijn. Ontspanning kan afgelopen tijd en nu best lastig zijn. Een constante hoogspanning in je lichaam, door alle innerlijke processen en de constant prachtige maar zeer hoge energieën die naar de aarde stromen.

Weekenergie 25-07-2022

Het leven “zijn”. Langzaam aan sta jij steeds meer toe in je eigen stroming mee te stromen. Met andere woorden, je maakt nu meer andere keuzes, vanuit een ander perspectief. Je bent steeds meer aan het loslaten wat niet meer resoneert, met hoe jij nu in het leven staat en geeft beter je grenzen aan.

Weekenergie 18-07-2022

Het erkennen van jouw innerlijke creatiekracht. Wat een heftige energieën afgelopen periode, alsof je je soms letterlijk door een geboortekanaal moest wurmen. Maar nu sta dan weer buiten. Steeds meer achter je latend wat niet meer met je resoneert.

Weekenergie 11-07-2022

Energetische ballast. Alle laatste loodjes wegen opeens zwaar, tijdens de start van een nieuwe cyclus en het afronden van een voorgaande levenscyclus. Een nieuwe start, nieuwe energie wat echter niet betekent dat alles dan ook gelijk volop stroomt of blijft stromen. 

Weekenergie 04-07-2022

De huidige energieën nodigen je uit jezelf onvoorwaardelijk te erkennen, onvoorwaardelijk jezelf uit te spreken, onvoorwaardelijk weer te gaan staan en je leven te leven in elke cel van je wezen vanuit jouw Bron zijn. Het is tijd jezelf weer te erkennen als heelheidswezen.

Weekenergie 27-06-2022

Bewustzijnsgolf. Er is weer een groot kantelpunt gaande, een collectieve golf aan bewustzijnsverruiming. Sta open om je huidige waarheid/geloofsovertuiging los te laten en nieuw bewustzijn, nieuw perspectief vrij te laten in jezelf.

weekenergie 20-06

Weekenergie 20-06-2022

Mee stromen met je eigen stroming. Ik zit op de bank en een prachtige blauwe energie stroomt nu mijn energetische en fysiek systeem binnen. Ik zie mijzelf nu in een immens grote oceaan zwemmen, ik kijk om me heen. Ik ben compleet alleen, boven mij, onder mij, om mij heen kijkend is in de verste verte niks of niemand te bekennen.

weekenergie 13-06

Weekenergie 13-06-2022

Ik voel weer een opening, een nieuwe stroming, een frisse wind. Ruimtelijkheid in de breedste zin van het woord om weer nieuw bewustzijn toe te laten in jezelf. Dit maakt dat je weer een volledige nieuwe beleving gaat ervaren, steeds meer gaat ervaren wie je vanuit oorsprong bent, waartoe je in staat bent en hoe toegankelijk dit eigenlijk is.

Weekenergie 06-06-2022

Ik voel weer een opening, een nieuwe stroming, een frisse wind. Ruimtelijkheid in de breedste zin van het woord om weer nieuw bewustzijn toe te laten in jezelf. Dit maakt dat je weer een volledige nieuwe beleving gaat ervaren, steeds meer gaat ervaren wie je vanuit oorsprong bent, waartoe je in staat bent en hoe toegankelijk dit eigenlijk is.

Weekenergie 30-05-2022

Jezelf Uitspreken. De huidige energieën vragen je om jezelf uit te spreken wanneer jij je niet uitspreekt. Echter niet vanuit angst of omdat jij je gelijk wilt halen. De energieën vragen je hart open te zetten of eigenlijk open te houden en jezelf uit te spreken wanneer iets niet oké voelt.

Weekenergie 23-05-2022

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor de eerste keer deed? Hoe meer je weer toestaat jezelf volledig te voelen en volledig aanwezig te zijn, des temeer zal je een innerlijke stroming voelen die zo krachtig maar tegelijkertijd sereen is, die zo vertrouwd aanvoelt maar vooral aanvoelt alsof alles mogelijk is…

Weekenergie 16-05-2022

Steeds meer bewust aanwezig zijn als je eigen unieke Bron, door alle lagen en dimensies heen. De huidige energieën vragen je om jezelf als multidimensionaal mens te erkennen en vanuit je eigen innerlijke Bronkracht, steeds meer te creëren direct vanuit jouw hartcentrum.

Weekenergie 02-05-2022

Je voeden met wat jou echt voedt. Vorige week maar ook deze week ervaar ik in golfbewegingen heftige energieën. Behoefte aan rust en stilte alsmede ruimte is nog steeds heel voelbaar. Ga naar binnen, laat projecties voor wat ze zijn. Mocht je getriggerd worden.

Weekenergie 09-05-2022

Ben je echt ontspannen of denk je ontspannen te zijn. Afgelopen periode en deze periode voelt voor mij aan als bewuster worden van je eigen doorstroming, jouw definitie van ontspanning en…. mogen genieten.