Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 20-06-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 20-06-2022

Mee stromen met je eigen stroming
 
Ik zit op de bank en een prachtige blauwe energie stroomt nu mijn energetische en fysiek systeem binnen.
 
Ik zie mijzelf nu in een immens grote oceaan zwemmen, ik kijk om me heen. Ik ben compleet alleen, boven mij, onder mij, om mij heen kijkend is in de verste verte niks of niemand te bekennen.
 
Je wordt uitgenodigd om zelf stappen te gaan zetten, om mee te gaan met je eigen ingevingen en intuïtie. Zelf op pad te gaan, je eigen beslissingen te nemen, om zelf invulling te geven aan jouw dag, jouw leven.
 
Afgelopen periode en de komende periode kan als wat chaotisch ervaren worden. Uren, dagen en weken die voorbij vliegen, iedereen druk doende met zijn of haar afleidingen en jij met jouw afleidingen. Waardoor je het gevoel kan hebben dat je weinig kunt bijbenen, dat je soms verdrinkt in je eigen oceaan. 
 
Maar is dit wel jouw oceaan? Of is het een oceaan van iemand anders of zelfs anderen, waar je telkens induikt vanuit pleasersgedrag, patronen, gewoontes, schuldgevoel, “ik kan het niet alleen” gevoel, meegaan in anderen hun ideeën en ingevingen maar je voelt steeds meer, diep van binnen dat je iets anders wilt. Zoveel andere oceanen, creaties, invullingen over het leven waar jij in kunt duiken of je in mee kunt laten stromen, in mee kunt gaan, maar wat is het dat jij wilt?
 
Focus, ervaar ik nu. Je kan je niet meer splitsen of 10 dingen tegelijk doen, dit is ook nooit de bedoeling geweest. De tijd is daar en dit voel jij ook steeds meer, om afleiding ofwel controle los te laten. Door controle los te laten creëer  je juist ruimte voor overzicht, niet andersom. Inzicht in waar afleiding zit om maar niet zelf in je kracht te willen staan. Ruimte om te voelen dat een aantal dingen die je nu doet jou geen voldoening geven, geen plezier. Vertrouw op je eigen kracht, in je eigen kunnen; het is tijd om even alleen in die immens grote oceaan aanwezig te zijn en in te voelen, jezelf in alle eerlijkheid af te vragen: wat is het wat ik wil, wat wil ik creëren. Dit betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen maar samenwerkingen kunnen ook tijdelijk of gedeeltelijk, op jouw eigen wijze.
 
Waarom jezelf nog steeds verbergen achter oude overtuigingen, systemen, situaties of anderen waardoor jij jezelf telkens weer ontkracht. Wat is het dat jij nog steeds in jezelf afremt jouw oneindige potentie te ervaren, jouw innerlijke kracht en creatie vermogen. Luister naar je hart en wees eerlijk tegen jezelf, onthoudt dat alleen jijzelf kan voelen, weten en verantwoordelijk bent voor hoe jij in het leven wilt gaan staan en ga daar in je prachtige schoonheid volledig mee verbinden. Het leven op jouw authentieke manier invullen en vormgeven, dat is de weg die je uiteindelijk het liefst wilt ervaren, ondervinden.
 
Durf jezelf de volledige vrijheid te geven ergens alleen in te stappen, alleen beslissingen te nemen, keuzes te maken, jouw prachtige zelf te ervaren, vanuit je eigen innerlijke kracht, innerlijk weten en voelen. De tijd is daar om meer naar jezelf te luisteren. Om mee te stromen met wat jij het liefst zou willen en hier stappen in te gaan nemen, stap voor stap. Hierdoor zal jij nog dichter bij jezelf komen, bij wat jouw hart doet stromen. Jezelf voeden en verrijken maar nu puur vanuit jouw invullingen, ideeën en ingevingen. Durf jezelf steeds meer te laten zien vanuit jouw prachtige energie en intenties.
 
Je bent je steeds meer aan het losmaken van dat wat niet meer met jou resoneert, wat jou steeds meer ruimte zal geven om vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde steeds meer je leven zelf in te gaan vullen. Dit zal je steeds meer gaan doen, ook al durf je het nog niet altijd. Maar je weet dat je niet anders meer kunt. Je kunt jezelf niet meer wegcijferen of jezelf ontkennen, niet naar jezelf luisteren. Alleen steeds meer mee stromen met je eigen stroming.
 
Zet je kroon recht, besef je eigen waarde en stroom onvoorwaardelijk mee in jouw prachtige oneindige avontuur. Het mooiste geschenk dat jij jezelf en dus anderen kan geven, is stralen vanuit je hart, vanuit je eigen innerlijke kracht omdat jij nu vanuit je diepste kern bent en stroomt zoals jij wilt zijn en de richting opgaat die jij wilt ervaren en beleven.
 
In verbinding💕,  Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *