Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 05-12-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 05-12-2022

Verankering in jezelf

De huidige energieën nodigen je uit om wat meer naar binnen te keren, om jezelf weer wat rust te geven. Het was een intense periode, een transformerende periode, wat zeer voelbaar was en nog steeds is. Op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel, wat soms ook een uitputtingsslag geweest kan zijn voor je lichaam. De energieën blijven maar doorgaan om jou te ondersteunen, steeds bewuster te laten worden van jezelf maar vooral te laten voelen wat losgelaten mag worden. Dat wat jou niet meer voed of jou eigenlijk nooit heeft gevoed. Zodat jij ruimte maakt om jezelf weer meer uit te lijnen met jouw Bron zijn.

Hoeveel jij jezelf draagt, jezelf liefhebt, is de filter waardoor je de wereld in kijkt, de spiegel hoe jij naar jezelf en dus anderen kijkt.

Er stroomt nu serene koesterende energie. Deze energie nodigt je uit om de komende periode wat meer naar binnen te keren, simpelweg te zijn met jezelf, met je prachtige energie, met (zelf)liefde die jij steeds meer toestaat in jezelf, om dit bewust te laten stromen naar plekken in jezelf die dit nu nodig hebben. Om weer te kunnen samensmelten in jou, met jou. Om je hart nog meer te openen voor jezelf en het leven. Maar vooral om weer volledig thuis te komen in jezelf. Je draagt jezelf al meer, misschien heb jij jezelf in dit moment nog nooit zo gedragen als je nu doet, of sta je op het punt dit te gaan doen.

Koester jezelf, in alles wat je hebt doorstaan, koester alle momenten dat je in de overlevingsmodus hebt geleefd. Koester anderen maar niet meer ten koste van jezelf. Koester anderen vanuit hartsverbinding door ook je grenzen aan te geven en uit te spreken waar jij voor staat. Hierdoor erken jij jezelf meer en meer en creëer je ruimte om steeds meer te gaan stralen, vanuit jezelf. Vanuit deze hernieuwde hartsverbinding in jezelf en dus met anderen zal jij steeds meer hoog frequente kristallijnen energie gaan belichamen en uitdragen.

Maar voor nu: zak nog wat dieper in jezelf, nodig jezelf nog meer uit,….. in jezelf. Creëer ruimte, neem je rust, ontspan je en reflecteer vervolgens met een open hart het afgelopen jaar. Voel de grote transformaties en veranderingen en de subtiele shifts in jezelf.  De vernieuwde ziens- en denkwijzen die zijn geopend in jezelf, nieuwe bewustzijnslagen die jij hebt geopend in jezelf. Een andere en nieuwe beleving en innerlijke gevoelswereld.

Mogelijk dat je momenteel nog in 1 of 2 hele diepe beperkende overtuigingen verwikkelt bent over hoe jij jezelf ziet en ervaart maar ook dit zal je op een gegeven moment loslaten. Waardoor je deze constante innerlijke drang naar goedkeuring, dat jij helemaal oké bent, van buitenaf niet meer nodig hebt en dus niet meer gespiegeld hoeft te krijgen van het leven.  Het is tijd om te kiezen wie jij wilt zijn en dit te gaan uitdragen en je niet meer je aan te passen aan beperkende overtuigingen van jezelf en de projecties van anderen.

En als je het even niet meer weet, kom dan naar huis, in jezelf. Waar jij jezelf kunt herpakken, heroriënteren, resetten maar ook simpelweg kunt ZIJN met je chaos, verdriet en pijn. Waar jij je eigen warme energie zult voelen, je eigen innerlijke stroming waar je blindelings op kunt vertrouwen. Waar je kunt bewegen in je eigen ritme.

Een ver-dieping in jezelf wat steeds meer zal aanvoelen als een ver-lichting maar ook als een mooie verankering. Want die krachtige anker, waar je al die tijd naar op zoek was, ben jijzelf.

Sluit je ogen en keer naar binnen om jezelf te verwelkomen. Om alles in jezelf te voelen, te omarmen en te laten samensmelten, zodat er nog meer ruimte ontstaat om volledig thuis te komen,……… in jezelf.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *