Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 26-09-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 26-09-2022

Alles gebeurt nu, alles komt nu samen, de wereldwijde shift…. in jezelf.

Er wordt je gevraagd om te blijven vertrouwen op jezelf.

Voor de gevoelige onder ons kon het een pittig weekje geweest zijn. Ik ervaarde zelf een constante “onder hoogspanning” staan. Spanning op mijn kaken, pijn in mijn tanden.

In mijn vorige blog had ik het erover dat je diepst gewortelde angsten weer flink naar boven konden komen. Ik ervaarde dit deze week vanuit een nog breder perspectief. De oudste programmeringen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven mogen nu doorbroken worden en worden nu uitgespeeld. Dit is heel voelbaar in het collectief, in jou, in mij. Maar iedereen heeft een eigen keuze hierin.

Dit ervaarde ik van de week doordat mijn jongste, net als ik vroeger, vooral nu moeite heeft zich staande te houden in de wereld. Hij doorziet alles en iedereen, hun maskers en snapt soms niet waarom mensen en kinderen doen zoals ze doen. Er komt nu collectief zoveel los, frustratie, agressie, pijnstukken, niet gezien of gehoord  worden. Velen richten nog steeds hun pijn naar anderen, naar buiten in plaats van naar binnen te keren en hun eigen pijn te doorvoelen en te omarmen. Ik werd door mijn zoontje hierin weer getriggerd. Getriggerd in het feit dat mijn kinderen nu ook weer hetzelfde doorlopen als ik, als mijn moeder en oma. Wetende hoe de wereld kan zijn als iedereen zichzelf omarmt voor alles wat ze zijn en zichzelf volledig accepteren in al hun ervaringen, pijnen en aspecten maar dat dit nog (steeds) niet zo is in dit huidige moment. Dat ze hetzelfde ervaren als ik en hier nu ook doorheen moeten. Hun weg in deze transformerende tijd dienen te vinden.

Blijven staan, door alle lagen heen gaan die er maar in de aardse psychologie zijn, begrijpen waar jijzelf, waar anderen vandaan komen en waarom men vanuit pijnstukken doen wat ze doen, maar in het hier en nu zien, dat bepaalde gewoontes, pijnstukken nog steeds worden doorgegeven aan de volgende generatie kinderen; zoals niet gezien worden, niet gehoord worden, niet geliefd voelen. Iedereen doorloopt deze transformerende tijd vanuit zijn of haar eigen belevingswereld, vanuit hun huidige bewust zijn. Maar kunnen voelen en ervaren dat het ook anders kan zijn maar dat het nog wel even duurt kan soms heel moeilijk zijn om je continue staande te houden. Blijf vertrouwen op jezelf en hoe de wereld kan zijn. Dit is een overgang een transitie.

Er worden en kunnen nu zoveel patronen worden doorbroken. Dit begint altijd bij jezelf, vervolgens zal dit uitwerking hebben op je naasten, je directe omgeving. Blijf je innerlijke wijsheid volgen en uitspreken voor degenen die hier voor open staan. Wees zelf het voorbeeld dat je graag wilt zien. Blijf doorgaan, ook al heb je het gevoel dat je er alleen voor staat, er zijn velen die er alleen voor staan, maar bij elkaar heeft dit een flink rimpeleffect op het gehele collectieve veld.   

Het kan zijn dat je van de week weer geraakt bent door onmacht, moedeloosheid. Onmacht door een situatie waar je niks anders kan doen dan dicht bij jezelf te blijven. Door jezelf vanuit integriteit uit te blijven spreken maar wel je grenzen stellen.   

Opgekropte ladingen aan emoties dienen er nu bij iedereen uit te komen. Dit wordt echter door velen nog steeds niet erkend en aangekeken, in zichzelf.  Meestal wordt er dan gereageerd, tsja zo is de wereld nou eenmaal. Nee, dit is wat wij ervan maken. Doordat mensen de oplossing nog steeds buiten zichzelf zoeken blijft men de overtuiging geloven en uitspreken dat “het is zoals het is”.  Je verandert pas iets als jij je eigen gedrag verandert, je patronen doorbreekt. Dit is de sleutel, niet blijven accepteren wat niet acceptabel is. Dat is ook niet het voorbeeld wat we onze kinderen willen geven. Hiermee ontkracht jij jezelf maar ook je kinderen in hun eigen keuzes en eigenwaarde.

We bevinden ons momenteel in de grootste innerlijke transformerende verschuiving die er maar is. Iedereen zal naar zichzelf dienen te kijken. Innerlijke frustraties en blokkades kunnen niet meer binnengehouden worden.  

Je kunt je momenteel soms moedeloos voelen, onmachtig. Het kan zijn dat je afgelopen week en nu getriggerd bent in die eenzaamheid, in de einzelgänger die je altijd bent geweest, die de wereld niet begreep en mensen die jou niet begrepen. Blijf op jezelf vertrouwen. Je voelt en weet hoe jij in elkaar steekt, je schaduwkanten en mooie kanten, je omarmt alles meer en meer in jezelf. Waardoor je zachter wordt voor jezelf, maar tegelijkertijd ook zachter naar anderen. Maar hierdoor merk je dat er toch nog een hoop mensen zich in een andere belevingswereld bevinden.

Je kunt het niet altijd aan de buitenkant zien maar er lopen nu zoveel mensen met hun ziel onder hun arm. Degenen die nog steeds niet naar binnen willen kijken raken nog gefrustreerder, bozer en reageren dit op de buitenwereld af. Deze angsten, onmacht, frustratie, chaos is te voelen in het collectief. Blijf dicht bij jezelf, blijf vertrouwen in jezelf. Het kan soms aanvoelen alsof alles juist erger wordt. Dit klopt ook, aan de ene kant omdat we niet meer aan onszelf ontkomen. Ga hier niet in mee. Wees de observeerder, wees er voor jezelf en anderen die voor jou open staan, heb vertrouwen. Er wordt nu veel uitgespeeld, in vele dimensies, in de maatschappij, op scholen, je kinderen, in alle mensen, in jou.

Blijf communiceren, draai je hoofd niet weg. Duik er niet volledig in, ga niet mee in de emoties en chaos van andere mensen en situaties maar blijf jezelf wel uitspreken. Vanuit je hart. Vanuit een diepere innerlijke verbinding, vanuit die innerlijke rust, in jezelf. Hierdoor zie je alles meer helder en ruimtelijker.

Er zullen situaties komen waardoor je mogelijk aan jezelf gaat twijfelen, of je bevind je momenteel in zo’n situatie. Blijf doen waar je hart naar uitgaat en twijfel hier niet aan. Je hebt geen bevestiging van anderen nodig. Je mag meer en meer in je eigen kracht gaan staan. Het pad, de nieuwe keuzes die je (recentelijk) hebt gemaakt, wat goed voelde en nu nog steeds. Laat je niet afleiden door mensen of situaties waardoor je gaat twijfelen aan je eigen kunnen. Waardoor je gaat twijfelen aan jezelf. Blijf vertrouwen op je innerlijk weten en voelen.

Houdt innerlijke strijd ook niet in je. Vind een uitlaatklep. Praat met gelijkgestemden, al is het alleen maar om je hart te luchten. Vind een manier om alles weer te laten stromen in jezelf, zonder dit te projecteren op anderen, juist de emoties en triggers die pijn doen. Adem hier doorheen. Verbinding is nu heel hard nodig, met anderen maar vooral weer…. met jezelf.

Niks blijft meer onder de radar, niks kan meer weggeduwd worden. Iedereen dient te dealen met alles wat hij of zij ooit heeft weggestopt, in zichzelf. Hierdoor sta jij jezelf toe alles weer te voelen in jezelf maar zal jij hierdoor ook weer die diepe verbinding met jezelf ervaren.

Iedereen dient nu bewustwording te krijgen, in zichzelf als mens. Verantwoording te nemen voor je ervaringen, denken, emoties en gedrag. Maar jezelf nu ook te erkennen als heelheidswezen. Met andere woorden, om alles in jezelf te omarmen. Om jezelf te erkennen als het prachtige mens dat je bent. Het is tijd te erkennen dat jijzelf de oplossing en verlichting bent voor jezelf. Verander wat je verandert wilt zien en hebben, IN JEZELF. Hiermee verander je vervolgens de buitenwereld. Zoals ik altijd zeg, alles is energie. De buitenwereld reageert op jouw energie.

Er gebeurt momenteel heel veel. Maar ook nieuwe zaadjes die nu uitkomen, meer mensen die hun hart weer volledig openen, voor zichzelf. Als we moeten labelen: 3d en 5d loopt continue door elkaar heen, in jezelf, door iedereen, het oude en nieuwe.  Blijf ademhalen, blijf vertrouwen op jezelf en blijf je hart volgen. Jij bent de nieuwe aarde, wij allemaal.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *