Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 22-08-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 22-08-2022

Jij bent uniek

Tijdens mijn reis door Slovenië maakten we een tussenstop tussen 2 bergen waar een riviertje doorheen stroomde. We konden hier wel uren slenteren, het heerlijke energetische veld voelen en genieten van de omgeving. De energie is hier fijn. Je voelt je hier tijdloos, ruimtelijk maar ook geborgen en gekoesterd. Het riviertje was door de warmte inmiddels een stroompje geworden en veel steentjes waren bloot komen te liggen. Het leek wel een groot wit magisch veld gemengd met witte stenen, lichte grijze en donkergrijze stenen. Ronde, ovale, driehoekige, puntige, in alle vormen.

Ik was op zoek naar een aantal eivormige witte stenen voor in mijn woonkamer. Ik vroeg het gebied om toestemming en om mij naar de juiste stenen te geleiden. Terwijl ik rustig langs de stenen liep, merkte ik op dat mijn aandacht niet perse naar gelijk uitziende ovale stenen werd geleid maar naar eigenlijk alle stenen die daar lagen. Elke keer als ik een steen oppakte, hield ik deze in mijn hand en voelde ik de energie van die steen in. Elke steen vibreerde een eigen energie. Dit verbaasde mij enigszins omdat het energetische veld hier zo als één geheel voelde, als één veld maar aan de andere kant verbaasde het mij ook weer niet. Op het eerste gezicht leken veel stenen op elkaar maar zodra ik een steen opraapte en hier echt contact mee maakte dan stroomde er een prachtige persoonlijke energie door mij heen. Eén steen had een bepaalde drakenenergie, de ander een koesterende serene energie, de ander weer een ondersteunende bekrachtigende energie of als een geleider en zelfs als portaal. Iedere steen heeft een eigen energie, eigen codes.

Dit werd hier nogmaals zo duidelijk aangetoond en gevoeld. Wat een rijkdom om in verbinding te zijn met oneindige, diverse, unieke elementen, individuen. Elke steen vertegenwoordigt zijn of haar eigen wereld met zijn of haar eigen unieke energie. Alles lijkt soms één veld, één geheel. Het gaat echter niet om het geheel, het gaat om ieder individu die het geheel vormt. Jij hebt het geheel, een groep niet perse nodig. Het collectief, het veld heeft jou nodig om sterker te worden. Samen kunnen we prachtige velden creëren en neerzetten die dezelfde trilling bevat echter vanuit deze bezieling weet je ook dat elk element, elke onderdeeltje even belangrijk is, om zelf te stromen en allesomvattend te zijn.

Elk individu heeft een eigen Bronessentie die jou kan aanraken in jouw hartcentrum zodra jullie vanuit deze verbinding contact met elkaar maken. Zoals je zelf al eens hebt ervaren, het zijn de kleine dingen, de kleine gebaren die jou raken. Omdat het vanuit hun diepste zijnsverbinding komt, ongeacht de vorm, de kleur, de grootte, het gaat om je eigen bezieling. Ieder element, ieder individu heeft een eigen (energetisch) veld in en rondom zich. Hierin is alles aanwezig, alles, maar bovenal jouw eigen Bronessentie, jouw eigen levensenergie- en creatievermogen.

Cijfer jezelf nooit weg, vergelijk jezelf niet met anderen. Jij bent een uniek wezen die hele werelden kan creëren en vullen met je eigen authentieke Self, met jouw authentieke energie, moeiteloos. Niemand is zoals jij bent, jij bent uniek, iedereen is uniek. Je hoeft nergens naar toe te groeien om iets te worden. Je bent altijd al geweest wie je wilde zijn, alleen ervaar je dit soms nog niet volledig omdat jij jezelf nog niet volledig erkent.

Erken jezelf in je eigen-heid; je kwets-baarheid maar tegelijkertijd ook je groots-heid, als het prachtige energetische mens dat je bent. Je zal hierdoor meer innerlijke rust gaan ervaren omdat je je nu compleet (thuis) voelt,….in jezelf. En hierdoor zal jij jezelf steeds meer toestaan nog meer te gaan (uit) stralen en dus nog meer gaan ervaren wie jij, vanuit jouw uniekheid, in essentie bent.

Onderdeel zijn van iets kan prachtig en bekrachtigend aanvoelen maar je ook zo voelen als je alleen bent, maakt dat je overal aanwezig zult zijn zonder te ervaren jezelf te verliezen in het geheel, zonder je eigen energiestroom af te remmen. Het zoeken stopt op het moment jij datgene in jezelf herkent wat jij al lang bent maar nog steeds niet in jezelf erkent, ofwel jouw uniekheid maakt jou compleet.

In verbinding , Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *