Skip to main content

Weekenergie 30-05-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 30-05-2022

Jezelf Uitspreken
 
De huidige energieën vragen je om jezelf uit te spreken wanneer jij je niet uitspreekt. Echter niet vanuit angst of omdat jij je gelijk wilt halen. De energieën vragen je hart open te zetten of eigenlijk open te houden en jezelf uit te spreken wanneer iets niet oké voelt. Ook al is een gebeurtenis niet meer terug te draaien.
 
Als iets niet goed voelt en je wilt je hierover uitspreken maar dit niet doet, dan gaat het aan je knagen. De lading die je hierop legt, binnenhoud, wordt dan alleen nog maar zwaarder en zwaarder. Jezelf uitspreken bekrachtigt jouw bestaansrecht, het maakt dat jij jezelf steeds meer gaat dragen, dat je erkend wordt,…..door jezelf. Je doet het niet voor ander maar omdat jij hier behoefte aan hebt. Vaak als iets uitgesproken is lucht dit op omdat jij jezelf niet meer wegcijfert.
 
Wat er ook kan gebeuren als jij je (alsnog) over iets uitspreekt dat door jou is ervaren, dat hierdoor jouw beleving volledig kan veranderen. Omdat jij je opnieuw verbind met de ander over iets wat is gebeurt, kan de ander nu wel reageren op hoe jij iets beleeft, hoe jij iets hebt ervaren. Hierdoor kan je plotseling een heel andere kijk op een situatie krijgen, die eerder werd aangewakkerd door een innerlijke trigger. Omdat het verhaal dat jij voor jezelf had gecreëerd niet zo beleeft word door de ander of niet zo bedoeld was. Je overschrijft als het ware je huidige werkelijkheid voor een andere realiteit. 
 
Het betreft vooral jezelf alsnog uitspreken als je je niet hebt uitgesproken. Niet vanuit een directe actie-reactie situatie, ofwel reactief gedrag. Liefde en verbinding gaat helaas regelmatig verloren omdat er niet vaak wordt uitgesproken waar een innerlijke beleving vandaan komt, waarom je in een bepaald verhaal blijft vastzitten.
 
Soms blijkt het simpelweg miscommunicatie waardoor er opeens geen issue meer is maar vooral  inzichten. Inzicht in een bepaald oordeel die jij over iemand of een situatie had maar die eigenlijk op jouw slaat. Op jouw invulling, op de bril waardoor jij jezelf en dus de wereld om je heen kleurt. Inzichten in jouw zelfbeeld. Niet hoe iemand tegen jou aankijkt maar hoe jij tegen jezelf aankijkt. Als iemand iets zegt en jij wordt getriggerd, dan zegt dit iets over jou.
 
Jezelf uitspreken betekent: meer in je kracht staan, jezelf meer dragen en liefhebben maar het zal je tevens andere perspectieven geven in bepaalde geloofsovertuigingen over jezelf,……en dat is mooi. Jezelf uitspreken zal jou altijd verrijken. Ook als na het uitspreken blijkt dat een situatie geheel anders lag dan je in gedachten had en dit vervolgens van jou vraagt in jezelf te keren in plaats van jezelf verder uit te dragen in dat moment. Hierdoor zal je inzicht verkrijgen in je handelen, waarom je reageerde en dacht zoals je dacht in dat moment. Het leven is niet om het je lastig te maken het leven is er om je onder andere te ondersteunen  (in)zicht te krijgen, in jezelf.
 
De energie vraagt je om je te verbinden met jezelf en als dit niet altijd lukt dan zijn er anderen met wie jij je kunt verbinden om jou van meerdere kanten te belichten, waardoor jij jouw prachtige ziel nog meer kunt laten schijnen maar dus ook jouw schaduwkanten en blinde vlekken op deze wijze kunt gaan (in)zien.
 
Iedereen is hier om zichzelf te observeren, van zichzelf te leren en zijn prachtige werkelijkheid, voelend in elke cel van zijn wezen, neer te zetten. In elke realiteit zijn tegenstellingen, universele en eigen opgelegde overtuigingen cq wetten aanwezig.
 
Je huidige mind-set, je bewustzijn kleurt je kijk op wat er in het hier en nu afspeelt door je vast te houden, te blijven identificeren met een bepaald (beperkend) zelfbeeld. Wat weer verweven is met bepaalde geloofsovertuigingen, gevoelens en emoties, gebaseerd op bepaalde ervaringen uit het verleden. Deze lopen dan als vaste gedachtepatronen (trillingen en frequentievelden) door je toekomst en het heden.
 
Het mooie is dat hoe meer jij weer in verbinding bent met jezelf met jouw Bron Zijn, vanuit zelfacceptatie en zelfliefde voorbij identificatie en hechting aan dat wat jou klein houd. Jij hierdoor jouw eigen prachtige zelfwaarde weer herkent en erkent en jij jezelf nog meer gaat uitdragen, uit gaat spreken waardoor je weer nieuwe werkelijkheden zult gaan betreden.
 
Realiteiten, belevingen waar jij jezelf steeds meer vanuit hartsverbinding gaat verbinden met anderen omdat jij je hart weer volledig open hebt gezet voor jezelf.
 
In verbinding💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *