Skip to main content

Weekenergie 21-11-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 21-11-2022

Een hernieuwde verbinding

Ik zit even heerlijk alleen en rustig naar binnen gekeerd, mijn gevoelens en gedachten die nu weer voorbijkomen, doorvoelend. Ik merk dat ik wat vermoeider ben dan normaal doordat ik wat meer in mijn hoofd heb gezeten.

Ik had afgelopen tijd namelijk regelmatig verhitte gesprekken met mijn kinderen over hoe ik bepaalde dingen (opvoedkundig) zag en hoe zij hierin stonden. Ik probeerde om bepaalde vicieuze cirkels en terugkomende situaties vanuit mijn hoofd en vanuit dezelfde patronen en overtuigingen op te lossen. Ik merkte dat bepaalde patronen, die ik had overgenomen van mijn ouders, simpelweg niet (meer) werken bij deze generatie prachtige kinderen. Dit zal ook nooit opgelost worden totdat dit vanuit hartsverbinding wordt bekeken en gevoeld.

Heel eerlijk, mijn ego vond dit soms best nog wel een dingetje… maar ik realiseerde mij dat door vast te blijven houden aan deze oude patronen, door voet bij stuk te houden mij niet gelukkiger maakte en mij zeker niet dichter bij mijzelf en mijn kinderen brengt.

Wij, beetje bij beetje maar vooral de huidige generatie; onze kinderen, en de komende generaties zijn steeds meer uitgelijnd met hun Bronessentie, hun diepste innerlijk weten en voelen. Zij zetten zichzelf op de eerste plaats en laten zich minder beïnvloeden en leiden door programmeringen en identificatie buiten zichzelf die niet met hun hart resoneren. Prachtig om te zien en te ervaren en tevens een liefdevolle spiegel om zelf in te voelen in hoeverre wij onszelf nog tegenhouden voor deze onvoorwaardelijke liefde,…… in onszelf.

Bepaalde familiepatronen die niet ondersteunend werken maar alleen energie kosten worden nu zo zichtbaar en er wordt je nu gevraagd naar binnen te keren en af te stemmen, een keuze te maken hoe jij hier nu in wilt staan, vanuit jouw authentieke zelf. Je wordt nu echt gevraagd naar jezelf en je gedrag, bepaalde patronen te kijken, want op dezelfde wijze doorgaan maakt dat bepaalde situaties uiteindelijk niet meer houdbaar zijn. Je zet jezelf en de ander dan helemaal klem totdat je volledig vastloopt en je niet anders meer kunt dan dit innerlijke patroon te doorbreken.

Momenteel stromen er zeer krachtige maar vooral ook liefdevolle en serene energieën naar de aarde om deze (familie) processen nog meer zichtbaar en voelbaar te maken. Deze huidige energieën ondersteunen jou om je diepst beperkende overtuigingen en patronen die in jouw familielijnen van generatie op generatie zijn doorgegeven nu liefdevol te transformeren en je hart open te houden. Om blokkades en patronen te doorbreken die je ouders en voorouderlijnen niet gelukt is te transformeren omdat ze zich hiervan niet bewust waren of de innerlijke kracht en zelfliefde nog niet konden hervinden in zichzelf.

Je wordt uitgenodigd om hier nu bij stil te staan. Welk gedrag herken je in jezelf, dat je (onbewust) hebt overgenomen van je ouders? Waarom hou je hier nog aan vast, is dit echt voedend of is de tijd gekomen om dit los te gaan laten?

Je wordt nu zo ondersteund: door je eigen innerlijke kracht en steeds groter wordende zelfliefde, door je voorouderlijnen, je gidsen, je galactische familie om nu, voor eens en voor altijd hele oude familiepatronen te doorbreken. Door de inzichten die je hebt gekregen, door jezelf toe te staan alles wat is geweest te doorvoelen en er dit keer wel mee te kunnen ZIJN en hier niet meer aan vast te houden. Zodat deze voorouder energie vrij komt om te stromen en te transformeren.

Door liefdevol trouw te blijven aan jezelf, te vertrouwen op je innerlijk weten en voelen en je innerlijke kracht, zal jij je hart steeds (weer) meer gaan openen voor jezelf. Om steeds meer in harmonie, uitlijning te komen in jezelf en vervolgens het leven te gaan creëren zoals jij dit het liefst zou willen ervaren. Vanuit je hart, vanuit hartverbinding naar jezelf en anderen en niet meer vanuit angst of pijn.

Hierdoor draag jij bepaalde beperkende energetische ladingen niet meer met je mee en verlos jij tevens je voorouderlijnen en de toekomstige familie generaties van deze energetische patronen. Alles is energie en alles en iedereen is verbonden met elkaar, energie kent geen tijd.

Door deze energetische lading(en) uit jouw familielijn in jezelf te transformeren te omarmen en los te laten, zorgt ervoor dat de energie van jouw voorouders weer vrij kan stromen.

Vanuit deze hernieuwde verbinding zal jij jouw unieke levenspad steeds meer vorm kunnen gaan geven vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijke liefde en innerlijke vrijheid. De nieuwe aarde creëer je van binnenuit, vanuit je hart, jij bent de nieuwe aarde.
Ik stel mijn hart open, sta toe en laat stromen…….

In liefdevolle verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *