Skip to main content

Weekenergie 29-08-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 29-08-2022

Pluk de dag,

ofwel open je hart voor jezelf en leef het leven, jij BENT namelijk het leven.

Blijf elke dag afgestemd met jezelf, je lichaam. De intense energieën blijven doorgaan, dus ook innerlijke transformaties die een uitwerking op je gehele systeem hebben. De ene dag kan jij je fris en fruitig voelen, de andere dag vallen je ogen letterlijk dicht en neig je overdags continue in slaap te vallen op de bank.

Afstemmen betekent bewegen in je eigen tempo, wat constant kan veranderen en dat zijn we niet gewend. We willen weten waar we aan toe zijn en niet continue moeten schommelen om jezelf uit te lijnen, weer in balans te komen. Weet dat dit nog een tijd doorgaat maar dat je hierdoor leert om steeds meer aanwezig te zijn in het hier en nu en steeds meer afgestemd zult raken op jezelf, op je (huidige) frequentie.

De huidige energieën ondersteunen je ook om nu door te gaan, om nog meer jezelf te zijn zoals jij wilt zijn. Om jezelf te blijven uitspreken; hoe jij je voelt, hoe jij over iets denkt, hoe jij ergens in staat, hoe jij in het leven staat. Je hoeft je niet uit te spreken om perse je recht te halen maar…..voor jezelf. Ongeacht of er iets zal veranderen hierdoor, of dat iemand hierop moet reageren. Het gaat erom dat jij steeds meer vanuit je hart jouw waarheid gaat spreken. Dat jij trouw bent en blijft aan jezelf, aan hoe jij iets ervaart. Dat jij er volledig mag zijn,……van jezelf.

Door jezelf uit te spreken vanuit je hart, maakt dat jij jezelf niet meer wegcijfert, aanpast aan de ander of je schuldig voelt dat je je uitspreekt. Hierdoor ga jij jezelf steeds meer belichamen. Je zal steeds meer ervaren dat iedereen een prachtig individu is, uniek. Je hoeft het niet eens te zijn. Je hoeft niet te resoneren met elkaar maar toch een goede voedende relatie hebben. Door jouw frequentie te laten stromen, ook al resoneert dit niet met anderen, zal tevens een uitwerking hebben op anderen. Iemand kan getriggerd worden en op zichzelf gaan reflecteren en/of aangeraakt worden en mee gaan resoneren in dit perspectief, deze trilling.

Steeds meer je leven gaan leven vanuit innerlijke kracht, vanuit zelfliefde, zonder oordeel, zorgt ervoor dat jij steeds meer zelf invulling gaat geven aan het leven, dit zal nu steeds meer ervaren worden. Je zet meer stappen in hetgeen waar jij je prettig (in) voelt, dat wat je voedt en wat in dit huidige moment bij je past. Dit betekent dat je steeds meer verantwoordelijkheid gaat nemen voor jezelf, steeds meer achter het stuur plaats gaat nemen. Je bepaalt steeds meer zelf hoe jij in het leven staat en wilt gaan staan, hoe jij je beweegt en in welk tempo.

Het is nog balanceren en wennen om je oude zelf, je oude gedrag, hoe jij jezelf zag en ziet, los te laten en eigenlijk het tegenovergestelde te gaan doen. Deed je eerst iets niet, nu wel. Durfde je eerst iets niet, nu wel. Ik noem het de omgekeerde wereld. Zo kan je je in het begin voelen maar het oude verdwijnt niet. Hier kan je nog wel eens in en op terugvallen als je niet lekker in je vel zit waardoor je onzeker over jezelf wordt. En dat is oké. Maar weet dat het je niet verder brengt, dat weet je maar al te goed.

Wees niet bang voor verandering. Zie de nieuwe stappen die je maakt, de veranderingen die je doorloopt en inzet, als bewustzijnsverruiming. Je wereld wordt letterlijk groter. Het belangrijkste is dat je beseft dat jij achter het stuur van je leven zit. Dit zorgt er voor dat je uit oud gedrag en oude overtuigingen stapt. Dat je bepaalde situaties overstijgt door je huidige ziens- en denkwijze, je gedrag te veranderen en hierdoor anders in het leven gaat staan. Je krijgt hierdoor meer keuzes tot je beschikking. Je zal je minder beperkt of vastgelopen voelen. Dit komt vooral omdat je steeds minder in een slachtofferrol zal terugvallen, dit zal je ook steeds minder toestaan. Je gaat je eigenwaarde steeds meer voelen en erkennen en dat voelt bevrijdend en ruimtelijk. Maar weet dat alles een keuze is, die alleen jij kunt maken.

Door deze afstemming ervaar jij meer zelfliefde, ontdek je steeds meer over jezelf en ga jij je steeds meer ontdoen van jarenlange programmeringen, hoe jij jezelf zag. Hierdoor maak je letterlijk ruimte om nog meer van jezelf te ervaren, aspecten denk- en zienswijzen die je nog niet eerder gevoeld en ervaren hebt over jezelf.

Soms is het nog even wennen om zonder oordeel, steeds meer jezelf te zijn, steeds meer van jezelf te ontdekken, te ervaren. Jezelf uit te spreken maar ook jezelf de ruimte geven en grenzen stellen, nieuwe ervaringen in te stappen, nieuwe verbindingen aan te gaan.

Leef in het moment, meer is er niet. Je kan elke dag een nieuw leven beginnen, een nieuwe ervaring creëren en instappen. Jij vult zelf je eigen leven in, doe dit zonder (zelf) oordeel, in afstemming met jezelf en leef je leven zoals jij dit graag wilt.

Wordt verliefd op jezelf en sta toe elke dag iets nieuws over jezelf te ontdekken. Doe dit in je eigen tempo; slaap, rust maar bovenal leef en laat je hart stralen waar je ook bent en wat je ook doet.

In verbinding , Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *