Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 18-07-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 18-07-2022

Het erkennen van jouw innerlijke creatiekracht.

Wat een heftige energieën afgelopen periode, alsof je je soms letterlijk door een geboortekanaal moest wurmen. Maar nu sta dan weer buiten. Steeds meer achter je latend wat niet meer met je resoneert. Steeds meer jezelf erkennend voor het prachtige mens dat je bent. Steeds minder vanuit beperking maar je steeds meer bewust wordende, zijn,  van steeds meer mogelijkheden, keuzes. Die vanuit jou gecreëerd worden.

De huidige energieën  vragen je nu te blijven stromen, kiezen. Wat wil ik nu, in dit moment? Los van een mogelijke uitkomst die zo voor de hand ligt. De uitkomst ligt in de keuze of je DEZE uitkomst wilt geloven, hier in mee gaat. Je hebt in elk moment de keuze om zelf te bepalen hoe jij ergens in wilt staan, wat jij wilt, ongeacht hoe iets in dat moment IS.

Jouw creatiekracht wordt met de dag sterker, vooral als dit direct vanuit jouw Bronessentie, jouw hartcentrum komt. Met andere woorden als er zich een situatie ontvouwt kan je twee keuzes maken hoe jij ergens in wilt staan, en deze toe staan. Een keuze die negatief ingezet wordt, dus vanuit beperkende gedachten waardoor je je kracht uit handen geeft door je te laten (ver)leiden door een mogelijke negatieve uitkomst.

Of, een keuze waar je waarneemt hoe iets in dat moment IS maar je verder niet laat afleiden maar open blijft staan voor mogelijkheden, hier je energie op blijft richten, onvoorwaardelijk, waardoor de situatie weer zal ombuigen naar hoe het was, daar waar jouw intentie lag, vanuit jouw flow.

Dit vraagt nog meer overgave in je innerlijk weten en vertrouwen en dus overgave in het leven. Overgave in jouw gedachten, intentie, jouw creatievermogen. Als je in een heerlijke flow zit en er komt afleiding ofwel er gebeurt iets dat jou uit deze flow haalt, dan kan jij nog steeds vanuit diezelfde flow een situatie overschrijven door eerst bewust de situatie waar te nemen (jouw gedrag hierin), en vervolgens te handelen vanuit een diep innerlijk vertrouwen dat het weer goed komt. Dit gebeurt omdat je dan nog steeds vanuit dezelfde energie, een hogere trilling je blijft bewegen in een beleving/ervaring die lager is. Door stabiel te blijven in jezelf en, nogmaals, vanuit vertrouwen verdere stappen te zetten, zal de juiste energie (de trilling die in dat moment met jou resoneert) weer naar jou terugkomen en zal de afleiding aan kracht verliezen en verdwijnen.

Door steeds bewuster aanwezig te zijn van je energieveld, jouw intentie, gedachten en emoties, zal jij steeds beter afleidingen voor kunnen zijn of jezelf weer in je flow zetten. Stem je regelmatig af in jezelf als iets jou afremt en stel jezelf dan de vraag: hoe wil ik hier in staan, wat is het wat ik wil creëren, Hier en NU. Dit is allesbepalend voor wat er zich vervolgens gaat ontvouwen, dit hangt niet van de buitenwereld af. De oplossing, de verandering, ligt niet buiten jou maar in JOU. Alles is energie, ALLES. Energie met dezelfde trilling trekt dezelfde energie aan. Maar ben jij je bewust van je eigen energie in dat moment.

Het is tijd om weer in jezelf te gaan geloven, zelf weer te gaan stromen. In je eigen energie, vanuit je hartcentrum,  dat zo hoog trilt dat oude creaties, huidige energieën direct kunnen worden overschreven.   

Het blijft echter wel (nog steeds) een eigen keuze. Ga jij bewust gebruik maken van jouw oneindige stromende creatiekracht vanuit het innerlijk vertrouwen in jezelf als Bron zijn, vanuit een vloeiende innerlijke stroming of geef jij je kracht nog steeds uit handen door je leven te laten leiden door een situatie, een energiestroom, die niet met jou resoneert en jou afremt? Is dat omdat jij je eigen innerlijke kracht en creatievermogen nog steeds niet herkent…….of niet wil erkennen.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *