Week energie 02-05-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 02-05-2022

Je voeden met wat jou echt voedt. 
 
Vorige week maar ook deze week ervaar ik in golfbewegingen heftige energieën. Behoefte aan rust en stilte alsmede ruimte is nog steeds heel voelbaar. Ga naar binnen, laat projecties voor wat ze zijn. Mocht je getriggerd worden. Voel, zie, ervaar jezelf en de interacties die je hebt met anderen maar wees nog meer de observeerder in dit geheel. Wees extra lief voor jezelf en de mensen waar je van houdt. Iedereen gaat nu weer door flinke transformaties heen.
 
Soms is ook een flinke onderliggende stroming van onrust te voelen. Golfen energie die gevoelens, herinneringen, ervaringen naar boven laten komen vanuit je onderbewuste naar je bewuste, om losgelaten te worden. Gebeurtenissen die je je niet meer kon herinneren komen nu in flarden en flitsen, ook in dromen, weer naar boven, door je heen stromen. Aanschouw, adem hier door heen en laat het verder stromen, laat het vrij in jezelf.
 
Wees ook duidelijk naar jezelf en naar anderen. Nog steeds kan je best getriggerd worden om voor jezelf te kiezen. Je bent zo gewend om dienstbaar te zijn naar anderen toe, dat je jezelf vergeet. Echter, je kunt ook liefdevol met een open hart grenzen stellen, duidelijk zijn. Anderen tegemoet komen zonder jezelf tekort te doen. Wees en blijf eerlijk naar jezelf toe. Nogmaals je kan er pas voor anderen zijn als je er echt bent, voor jezelf.
 
Je bent je zo aan het ontdoen, loslaten van alles wat je ervaren hebt maar waar jij je nog steeds mee identificeert, vaak geassocieerd met een beperkend zelfbeeld, innerlijke overtuigingen die jou nog steeds klein houden. Je wilt vrij zijn, innerlijk vrij. Je zal steeds meer neigen je focus op andere dingen te gaan richten en het “oude” de rug toe te keren, dat wat IS ervaren maar niet (meer) werkt. Je kan het loslaten ook omschrijven als alles liefdevol in jezelf te accepteren, wie jij bent en alles wat je ervaren hebt. Maar wat vooral gevoeld kan worden is dat je jezelf nu anders wilt gaan ervaren, nieuwe ervaringen, nieuwe voedende patronen en gewoontes.
 
De neiging om bepaalde gewoontes radicaal om te gooien, kan groter zijn nu. Je zal merken dat dit ook geen moeite zal kosten, geen energie of innerlijke strijd. Omdat je hier simpelweg behoefte aan hebt. Lichamelijk; detoxen, andere eetgewoontes maar ook een ander leefritme. Andere leefomgevingen, nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden. Wees wel geduldig en nogmaals lief voor jezelf. Dit gaat niet van de één op de andere dag. Gewoontes zijn niet in één dag opgebouwd maar dit zal je leven wel veranderen, meer in resonantie met hoe jij nu in het leven staat maar vooral wil gaan staan.
 
Je zal steeds meer met mensen omgaan die dezelfde visie of trilling hebben als jij, dit voed jou namelijk. Je zal steeds meer afstand gaan nemen van mensen die een andere beleving hebben van het leven en hierdoor ook andere keuzes maken dan jij zal maken. En dat is helemaal oke. Je kan met mensen werken en leven die anders denken maar je zal steeds meer een innerlijke impuls voelen je te willen verbinden met mensen, omgevingen die jou voeden.
 
Je zal mogelijk ook de impuls kunnen voelen alleen op reis te willen gaan, jezelf eens te ervaren zonder iemand naast je of iemand op wie je kunt leunen. Om dit keer eens te ervaren hoe het is om volledig op je innerlijk weten en voelen te vertrouwen en een avontuur alleen aan te gaan zonder je afhankelijk op te stellen van iemand (die je kent).
 
Groeien is in mijn beleving steeds meer thuiskomen in jezelf wat jou juist verder, letterlijk verder brengt in het leven.  Het leven dat jij steeds bewuster vorm gaat geven omdat jij meer en meer vanuit innerlijke rust en overgave hierdoor daadkrachtiger mee stroomt en beweegt met wat er in dat moment het meest resoneert met jouw hartcentrum.
 
Dat is wat ik nu ook aan het doen ben, heerlijk even aan het ontkoppelen en resetten. In een voedende omgeving even “of the radar” simpelweg zijn.
 
In verbinding 💕, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
5 Thoughts on Weekenergie 02-05-2022
  Marianne
  2 May 2022
   7:32pm

  Zo herkenbaar: ik zit er middenin.
  Vermoeiend, heel bijzonder en inzicht brengende. Dank je wel en nu…. Rust voor jou. Geniet van je vakantie en laat ons, maar wel tijdelijk, een beetje los.
  Enjoy

  Joop
  2 May 2022
   7:36pm

  Have a nice time, and enjoy yourself.

  Sonja
  3 May 2022
   10:49am

  Over mijn vreugde trekt een sluier, ik laat deze energie er zijn en langzaam trekt ze voorbij, ik weet dat er dan weer vreugde komt

  Jane
  3 May 2022
   11:14am

  Dank je ik snap mijn irritaties nu beter en ook de wil om weg te gaan

  Inge
  4 May 2022
   9:12am

  Dank je wel Ursula! Alles in jouw energieomschrijving resoneert met mij. Ik heb na een drukke maand april, op alles ‘ja’ zeggen, gekozen voor stilte, rust en zelf zorg. Liefst zou ik ook weg willen gaan maar dat komt nog.
  Geniet van jullie vakantie! Veel plezier.

Laat een reactie achter