Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 17-10-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 17-10-2022

Energetisch bewuster

De huidige energieën vragen je om ruimte in te nemen, ruimte in alle opzichten.

Wordt je getriggerd, reageer dan niet direct, neem je ruimte in en wacht met een reactie geven. Vaak neemt de innerlijke lading of emotie dan af. Hierdoor creëer je ruimte en wordt jij je sneller bewust in hetgeen jij getriggerd bent. Hierdoor bespaar je ook je energie omdat je niet die confrontatie bent aangegaan.

In plaats van (weer) boos te zijn op je spiegel (persoon of situatie) kun je gedurende die trigger, omdat je nu bewust hebt gekozen ruimte in te nemen, je spiegel bedanken voor het zichtbaar maken van jouw huidige innerlijke strijdt:…..met jezelf. Dit kunnen voor nu de volgende thema’s zijn; jezelf nog te afhankelijk opstellen, nog steeds bevestiging denken nodig te hebben van een ander, nog steeds een afwachtende houding aannemen, nog niet volledig op je eigen intuïtie vertrouwen, jezelf niet goed genoeg vinden.

Direct reageren op een situatie of een persoon die jou triggert is niet vanuit je eigen stroming moeiteloos mee stromen maar vanuit een pijnstuk stoppen met stromen.

Door jezelf ruimte te geven kun je blijven bewegen wanneer en zoals jij dit wilt. Hiermee bedoel ik dat je in het hier en nu keuzes voor jezelf gecreëerd hebt in plaats van beperkingen. De keuze om te reageren maar ook dat je niet hoeft te reageren of ervoor kiest anders te reageren, of later. Hierdoor houd jij tijdens en na een trigger het heft nog steeds in eigen handen in plaats dat je weer geleefd gaat worden door een oud patroon. Een innerlijke strijd die je al vele malen hebt gevoeld maar op dezelfde wijze, vanuit hetzelfde gedrag niet zult oplossen.

Door echt eerlijk naar jezelf te zijn en jezelf liefdevol te erkennen in hetgeen je bent getriggerd, maakt dat de lading in jezelf verdwijnt waardoor je niet meer boos bent op de ander of een situatie. Dit kan ook niet omdat je diep in je hart weet dat er pas iets zal veranderen (buiten jezelf) als jij anders naar jezelf gaat kijken. Door een nieuwe energie te gaan uitdragen, door nu wel te gaan doen wat je wilt doen of te zijn wie je wilt zijn, maar eerder niet durfde.

Je realiseert je dat jij het bent die jezelf tegenhoud, niet iemand anders of een situatie. Triggers, frustratie of onmacht, innerlijke strijdt voel je meestal omdat je niet volledig jezelf durft te zijn.

Heb je een ingeving waar je gelijk blij van word, ga hier dan in mee. Als iets in jou stroomt, als iets in jou je helemaal op aan zet, ga dan mee in je eigen stroming. Dit stroomt, moeiteloos. Meegaan in een trigger is je eigen flow tegenhouden, je geeft dan energie aan iets wat je niet wilt. Ga mee in wat je wel wilt.

Je wordt verder uitgenodigd om dicht bij jezelf te blijven, wees aanwezig maar observeer. Praat maar wees ook nog meer een luisterend oor. Ben je met iemand in gesprek, wacht dan even met reageren. Hierdoor geef je de ander ook ruimte om zichzelf te horen (praten), waarna diegene vervolgens zelf antwoord zal geven op zijn of haar eigen vraag of de vraag dit keer wel bij zichzelf (terug) legt en niet bij een ander. Als gevolg hiervan kan de ander ook weer inzichten krijgen omdat de energie bij de ander blijft en niet verschuift, verplaatst wordt naar iets of iemand anders. De ander heeft dan de ruimte om zichzelf echt te voelen en zal niet worden afgeleid.

We bevinden ons nu in een beginperiode waar we steeds meer gaan communiceren en waarnemen vanuit een ander veld, een breder bewustzijns- en gevoelsveld. Je wordt meer energetisch bewuster. Je zintuigen zullen steeds meer open gaan staan. Het lijkt alsof je steeds gevoeliger word, dit maakt je echter niet kwetsbaarder maar juist krachtiger. Hierdoor ben je in staat jezelf veel meer te doorvoelen en een nog diepere verbinding in jezelf te ervaren maar hierdoor automatisch ook met een ander.

Misschien dat je het al ervaren hebt afgelopen jaar. Je hoeft maar aan iemand te denken of diegene belt je opeens. Je kijkt iemand aan en je weet hoe laat het is, hoe iemands gemoedstoestand is. Soms krijg je ook beelden door als je met iemand praat, geen beelden na aanleiding van wat de ander zegt maar wat er achter de woorden zit; de pijn, de frustratie, het verdriet waar diegene echt mee zit maar niet zegt. Dit zal alleen nog maar gaan toenemen.

Ruimte innemen maakt je bewust van je eigen energie en wat er in jouw energetische veld afspeelt en aanwezig is maar maakt je hierdoor ook bewuster en alerter wat er om je heen gebeurt. Het niet zichtbare wordt steeds zichtbaarder. Dit gebeurt nu steeds meer, wereldwijd en beyond.

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *