Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 10-10-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 10-10-2022

Jouw verborgen aspecten

Al je angsten komen momenteel aan het licht. Hier kan je echt niet meer omheen. Er wordt je gevraagd deze triggers niet weer weg te duwen maar bewust te ervaren. Je wordt nu uitgenodigd hier anders naar te kijken. Deze triggers kunnen jou juist uit je overlevingsmodus halen waardoor deze emoties en angsten jou juist kunnen ondersteunen uit het verleden te stappen, uit hetgeen je kent. Zodat jij jezelf nu toe gaat staan nieuwe ervaringen te creëren voor jezelf, nieuwe realiteiten die je nog niet kent,…..van jezelf.

Deze angsten, die je pas weer hebt ervaren en die je angstig maken dat dit in de toekomst mogelijk weer gaat gebeuren, komen nu steeds meer voor, ook heel duidelijk in je dromen.  Zelfs als je niet z’n dromer bent onthoud je je dromen nu vaker dan normaal. Veel wordt er nu verwerkt en uitgespeeld in jezelf. Dit zal er voor zorg dragen dat jij nu steeds bewuster de keuze kan en zal maken hoe je nu ergens in wilt staan. Nog steeds vanuit die energie die je zo goed kent, waar jij je klein houd of kies je ervoor nu een andere energie door je heen te laten stromen. Een ander aspect van jezelf, zodat je nieuwe keuzes gaat maken.

Waar zit nog steeds die angst, welke overlevingsmodus ben je nu echt zat, welke situatie keert nu nog steeds terug, wordt nu weer herhaald in het hier en nu. Je wordt nu echt gevraagd bewust te kiezen wat je hier nu nog mee wilt. De keuze is aan jou.

Momenteel zal je flink getriggerd kunnen worden om één of twee aspecten die jij nog niet in jezelf (h)erkend te gaan uitdragen, te gaan ervaren in je leven.

Dank deze trigger, dank deze o zo bekende beleving en ervaring waar je momenteel weer in zit. Voel de frustratie en angst, voel de onmacht, boosheid en verdriet dat jij je nog steeds ergens onzeker over voelt, dat jij nog niet volledig voor jezelf durft te gaan staan, dat jij je nog niet durft uit te spreken. Durf echt volledig in deze oude ervaring, gewikkeld in een nieuw huidig jasje maar met dezelfde emoties en triggers,…..te zijn en voel dan een dragende ondersteunende kracht vanuit jezelf komen. Juist omdat het opnieuw en opnieuw gebeurt, maakt dat je er een keer simpelweg klaar mee bent.

Uiteindelijk ben je het zat, om over je heen te laten lopen, om niet gehoord te worden of gezien, om je plek niet in te nemen, dat je het nu wel gaat doen. Dit betekent letterlijk dat jij de energie die gepaard gaat met dat aspect in jezelf die je zo goed kent shift naar een andere energie. Naar de energie van het aspect dat jij nu langzaamaan wil gaan erkennen in jezelf maar wat jou niet is geleerd. Grenzen aangeven, je uitspreken, je ruimte innemen, gaan staan voor jezelf, zelfliefde. Dit kunnen nu thema’s zijn om jezelf in te gaan ervaren. Hiervoor hoef jij je oude jij niet achter te laten. Je zal meer van jezelf gaan ervaren, je overschrijft niet de oude jij. Je staat nu alleen toe om nog meer van jezelf te ervaren. De kwetsbare en zachte jij zal er ook nog steeds zijn maar je zal ontdekken dat er nog meer in jou aanwezig is, dat niet perse beter IS dan jij WAS, alleen anders.

Ik voel verder nog steeds als ik wakker wordt dat er heel veel aan het loskomen is in het collectief. Ook angst vanuit degenen die ons nog steeds proberen te onderdrukken en manipuleren. Ze proberen nog steeds alles uit de kast te halen om angst in het collectief te voegen maar weten dat het een aflopende zaak is. Dit geldt voor iedereen die nog krampachtig controle wil (be)houden over het oude, dat wat niet meer resoneert met jouw hoogste goed voor jezelf en een ander. 

Enerzijds zal je uitgedaagd, uitgenodigd worden uit ervaringen te stappen die je zo goed kent, om nieuwe ervaringen te creëren zodat jij jezelf vanuit een andere beleving kunt ervaren, die jij nog niet kent van jezelf.

Anderzijds gebeurt dit ook collectief, probeer je dan bewust te worden wat van jou is en wat van het collectief. Wordt je opeens angstig zonder enige aanleiding, wat nu veelal gebeurt als je net aan het wakker worden bent, wees je hier dan van bewust en breng jezelf in je hartcentrum.  Adem vervolgens een aantal keer rustig in en uit en laat deze energie dan bewust uit je systeem wegstromen.

Het is net alsof alles nu tegelijk plaatsvind, dit komt omdat je niks meer tegen kan houden….van jezelf, geen emoties, gedachten, triggers, wat je nog weg wil stoppen, niet wil voelen maar ook waar je verlangen ligt om nu ook te voelen en te ervaren. Alsof alles nu naar jouw 0-punt wordt geschoven in jezelf. Daar waar jij je letterlijk bevind in dit huidige moment, NU. Hier ligt namelijk jouw kracht om een innerlijke verschuiving in jezelf te maken, niet in het verleden of visualiserend naar de toekomst maar in het huidige moment.

Je voelt dat je niet meer achteruit wilt, of jezelf wilt blijven herhalen. Laat die trigger maar komen, nodig jouw trigger uit om die verborgen aspecten in jezelf naar boven te halen. Om jou te ondersteunen je niet meer te richten op dat wat je niet meer wilt maar op dat wat jij wel wilt.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *