facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 13-06-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
weekenergie 13-06

De week energie van 13-06-2022

Jouw weg
 
Je bent precies waar je hoort te zijn, daar waar jij bent.
 
Er is geen goed of fout pad, elk pad is jouw weg. Om te ontdekken, te ondervinden en te onderzoeken dat er geen heen of terugweg, middenweg of omweg bestaat alleen maar onderweg.
 
Vooruit of achteruit kijkend, het maakt niet uit waar je uiteindelijk heen gaat. Het feit dat je er bent, waar je ook bent, dat is het uitgangspunt, dat jij het leven BENT, dat jij bestaat.
 
Als je gaandeweg ergens gaat zitten en gaat overpeinzen welke kant je nu op moet gaan, rechtdoor of toch één van de zijwegen. Probeer dan eens iets nieuws, dit zijn namelijk geen scheidingswegen maar allen verbindingswegen.
 
Alle paden komen uiteindelijk uit op hetzelfde punt, daar waar alles weer (opnieuw) begint. Daar waar je geloofsovertuiging eindigt en je nieuwsgierigheid voor het onbekende aan je begint te trekken, jou bindt.
 
Linksaf of toch weer rechtsaf, wat niet betekent dat als je weer hiervoor kiest dat je weer precies hetzelfde pad zult gaan bewandelen. Je bent nu een ervaring rijker, wat resulteert in een andere zienswijze, anders reageren, anders handelen.
 
Is je bewustzijn niet verruimd, dan loop je de kans keer op keer dezelfde route te lopen, hoezeer je het ook anders had gepland. Je doet dan elke keer zo hard je best, maar het verwachte eindpunt halen lukt niet, en eindigt dan altijd weer in dezelfde ervaring, dezelfde beleving……die je al zo goed kent.
 
Een weg is trouwens ook niet altijd hetzelfde, je hebt een kiezelweg, snelweg, onverharde weg, zandweg of landweg. En hoe voorbereid je ook bent, onderweg is er meestal ook weer een tussenweg, vluchtweg, zijweg of middenweg.
 
Zoveel mogelijkheden; ingevingen, keuzes, beslissingen tot aan overwegingen en overpeinzingen aan toe, om te analyseren welke keuze nu passend is voor jou of fout of goed. Of je geleerd hebt van je ervaringen, of dat je nu nog steeds dezelfde overtuigingen en patronen als richtingaanwijzer hanteert omdat je nog steeds handelt zoals je altijd al doet.
 
Maakt het eigenlijk uit?  Dit is volledig aan jou.
 
Volg je hart, je hart laat je in alles volledig …… ZIJN, zonder oordeel.
 
Alle keuzes, alle ervaringen zijn een uiting van jouw bestaan. Er is maar één weg, jouw weg. Je hoeft nergens anders te zijn dan waar jij je nu bevind:….. in dit moment. Elke keuze die jij maakt is oké, want het is een ervaring, een beleving om jezelf te ervaren,  in welke vorm dan ook; wie je kunt zijn, bent geweest,……mag jij ZIJN, van jezelf, overal, in elke moment?  
 
In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (4)

 • Prachtig verwoord weer Ursula , kan mij er helemaal in vinden , wilde dat ik jouw schrijftalenten had , maar ieder heeft iets waar hij of zij in uitblinkt als je maar helemaal jezelf kan en mag zijn ! Knuffffff

  • Hoi lieve Ans,
   Precies zoals je zegt. De 1 vertaalt een gevoel. Iemand anders is weer stil zodat er ruimte voor de ander wordt gecreëerd om zichzelf te zijn.
   Als je volledig jezelf kunt zijn in iets heeft dit ook een positieve uitwerking op anderen.

   Lieve groetjes, Ursula

 • Prachtig verwoord weer, lieve Ursula! Alsof je in mijn ziel kunt kijken! Het is een bewustwordingsproces die al een paar maanden geleden is gestart in mij.
  Dankjewel voor je mooie woorden! Ik krijg er steun van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social