Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 01-08-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 01-08-2022

Van overleven, naar leven, naar zijn
 
Ontspanning kan afgelopen tijd en nu best lastig zijn. Een constante hoogspanning in je lichaam, door alle innerlijke processen en de constant prachtige maar zeer hoge energieën die naar de aarde stromen. Je kan het overal in je lichaam voelen van je kaken tot je tenen. Een hoge en zware druk op je hoofd, je nek, je atlas, en wat een intense moeheid weer.
 
De huidige energieën vragen je om nu even puur en alleen te ZIJN met jezelf, niet meer en niet minder. Ga de natuur in. De natuur IS.
 
De natuur is stil en stroomt tegelijkertijd. De natuur kan jou ondersteunen volledig mee te bewegen in je eigen stroming. Je kan ook niet anders meer. Je kan jezelf niet meer verloochenen, je kan jezelf niet meer voorbij rennen, je kan jezelf niet meer wegcijferen.
 
Je kan jezelf niet meer ontkennen, alleen erkennen.
 
Erkennen in je moeheid, je verdriet, je droge humor, je emoties en je diepste gevoelens. Erkennen in je eigen ingevingen en ideeën, erkennen in wie en wat je bent: allesomvattend.
 
Je lichaam is jouw laatste communicatiemiddel die nu aangeeft: stop, laat los. Laat spanning los, laat emoties los, laat alles los wat jou belemmert simpelweg te zijn, aanwezig te zijn in het hier en nu.
 
Laat alles los, ofwel stromen, wat jou niet meer dient, niet meer voed. Dit kunnen gedachten zijn, emoties, patronen, gedrag, overtuigingen, alles is namelijk energie. Waar jij jezelf nog steeds aan vasthoud, aan iets wat jou beperkt jezelf te kunnen zijn, maakt dat jij jezelf volledig klem zet of juist jezelf continue voorbij rent. Zolang jij niet toestaat jezelf te (mogen) zijn en vanuit je eigen stroming  te leven, in elke moment, blijf je maar in een stroming van overleven.
 
De huidige energieën vragen je nu pas op de plaats te maken, voor jezelf. Neem je rust, geniet in het hier en nu. Maak van moeten: mogen. Niks moet in dit moment alles mag in dit moment en voel dan die last van je schouders afglijden.
 
Ren jezelf niet meer voorbij, cijfer jezelf niet meer weg. Kies onvoorwaardelijk voor jezelf. Als je nog steeds niet naar jouw innerlijke kompas luistert eist dit nu echt zijn tol. Dit kan zich uitten in situaties waarin jij steeds meer weerstand ervaart totdat je lichaam zegt, tot hier en niet verder. Ook dan werkt je lichaam niet tegen je maar voor en met je. Je lichaam heeft een prachtig bewust zijn en zelfgenezend vermogen die graag met je samen wil werken maar als je niet naar je lichaam luistert of je lichaam te lang hebt ontzien zal je op enig moment niet anders kunnen dan alleen nog maar in jezelf te zakken en weer thuis te komen in jezelf.
 
Luister naar je lichaam, neem je ruimte in, neem je rust. Wees veel in en net als, de natuur. Voel de verankering en verbinding van de oerbomen in jezelf, voel de kabbelende stroompjes en de rivieren door je heen stromen, voel de majestueuze innerlijke stille kracht en sereniteit van de bergen, voel de tijdloze wind langs je heen stromen.  Wees aanwezig in jezelf voel alles stromen in jezelf, en meer niet.
 
Voel jezelf in elke cel van je wezen. De natuur maakt je stil van binnen, laat jouw levensenergie voelen in elke cel van je lichaam. De natuur spiegelt jou je eigen energie maar laat je ook van binnen weer  stromen. Zodat alles van je af mag glijden en jij in jouw pure naaktheid alleen maar hoeft te zijn. Zodat jij je kan ontspannen. Van overleven naar leven naar zijn.
 
Als jij steeds meer toestaat in je eigen stroming mee te stromen, in je eigen ritme en ingevingen, dan hoef jij jezelf niet voorbij te rennen of pas op de plaats te maken. In je eigen stroming ben je in balans, geef en ontvang je wanneer dit zich ontvouwt. Vanuit deze stroming creëer je vanuit je hart en in overgave. Niet omdat iets moet maar omdat het kan en omdat het mag.
 
Wat kan jou hier en nu ondersteunen om te ontspannen, om te zijn ……. en ga dit doen, vanuit je eigen innerlijke stroming.
 
In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *