Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 06-06-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 06-06-2022

Ik voel weer een opening, een nieuwe stroming, een frisse wind.

Ruimtelijkheid in de breedste zin van het woord om weer nieuw bewustzijn toe te laten in jezelf. Dit maakt dat je weer een volledige nieuwe beleving gaat ervaren, steeds meer gaat ervaren wie je vanuit oorsprong bent, waartoe je in staat bent en hoe toegankelijk dit eigenlijk is. Om je steeds meer te bewegen vanuit je eigen kracht en oneindige innerlijke vrijheid en steeds minder vanuit identificatie, met programmeringen die jou van jouw Bron Bewustzijn weghouden.

Door steeds meer toe te staan, te erkennen dat je oneindig bewustzijn bent, dat jij je overal doorheen kunt bewegen, met of zonder fysieke lichaam. Je zult steeds meer gaan beseffen dat jij je eigen realiteit kunt creëren overal in en uit kunt stappen, in-uitpluggen, ook vanuit co creatie. Juist in co creatie omdat dit het veld, dat je bewust tezamen creëert, bekrachtigt. Hierdoor kan je andere realiteiten overschrijven. De sleutel is jouw geloofsovertuiging,…..in je eigen kunnen.

Er is nog zoveel meer mogelijk om te ervaren. De sleutel is bewustzijn en durven te blijven stromen en ervaren in bewustzijnsvelden in jezelf die je nog niet eerder hebt ervaren (buiten de kaders van het geprogrammeerde aardse perspectief). Door alles in jezelf te willen doorzien en doorvoelen. Want hier doorheen, hierachter is nog zoveel meer aanwezig om te voelen en te ervaren, van jezelf.

Maar vooral open staan voor alle werkelijkheden en je niet aan één realiteit binden. Jouw startpunt ligt niet buiten jezelf maar in jezelf, daar waar innerlijke vrijheid en creatiekracht vrij stroomt. Daar waar jij alles los kunt laten en in je oorsprong aanwezig bent, waar je nergens aan gebonden bent. Die ruimtelijkheid en “nietsheid” in jezelf is juist jouw allesomvattendheid, het startpunt van waaruit jij grenzeloos kunt creëren, hier heeft alles de ruimte om zich te ontvouwen.

De huidige energieën maken dat je nog meer van jezelf wit ervaren. Dat wat is ervaren is ervaren. Je voelt echter dat de huidige energieën je de volgende fase in duwt. Dat je niet anders kan dan nieuwe terreinen in jezelf weer verder te verkennen, meer van jouw potentie te ervaren.  Door nieuwe ervaringen in te stappen zodat je nog beter invoelt en inzicht krijgt in alles wat je al hebt ervaren, maar bovenal door grenzen en inkadering te overschrijven. Dit doe je door steeds meer te geloven in je eigen waarheid, door je eigen bewuste creatie en geloofsovertuigingen waarheid te laten worden door dit vorm te geven, te gaan leven.

Het is tijd voor nieuwe verbindingen, nieuwe ervaringen die je nog niet eerder hebt ervaren en je hierover uit te spreken. Dit nieuwe bewustzijn in het collectieve veld in te voegen, maar dan als bewustzijnsverruiming en niet als inkadering en beperking zoals nog steeds verspreid wordt door gecontroleerde en gemanipuleerde programma’s en systemen buiten jezelf.  

Er is nog zoveel meer mogelijk, vanuit jezelf, in deze realiteit. De tijd van geconditioneerde programmeringen en beperkende identificatie is voorbij, …….. behalve als je hier nog voor kiest.

De tijd voor nieuwe creatie, het neerzetten van totaal nieuwe belevingen is begonnen. Deze ruimte heb jij in jezelf weer gecreëerd. Deze nieuwe ervaringen zullen overschrijven wat tot nu toe is ervaren. Begrenzingen creëer je alleen zelf, door te geloven dat er begrenzingen zijn.

Het kan dus zijn dat jij je nu steeds meer bevrijd van opgelegde conditioneringen en steeds meer jezelf erkent en jezelf dus nu ook gaat ervaren als multidimensionaal mens, voorbij bewustzijnslagen die jou klein en beperkt houden. Hierbij geldt ook weer, de constante uitlijning met je fysieke lichaam. Je fysieke lichaam is van een zeer compacte dichtheid en dient zich constant aan te passen aan de innerlijke verschuivingen die jij in jezelf teweeg brengt. Om zich hierop aan te passen.

Omdat jij jezelf steeds meer energetisch, organisch voortbeweegt in diverse velden/realiteiten, dient je lichaam zich aan te passen aan de verschillende energieën die jij door je heen laat stromen. Je lichaam dient zich tevens aan te passen aan jouw energie, jouw frequentie, dat een steeds weidser en hogere trilling gaat bevatten in je fysieke lichaam. Luister naar je lichaam, geef je lichaam regelmatig rust.

Je kan dus nu ervaren in bewustzijn en in nieuwe belevingen vooruit te schieten. Je zal je steeds bewuster worden van hetgeen je doet, volledige verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt, minder afwachtend, meer stromend. Hierdoor ook doelgerichter echter tegelijkertijd ook in overgave. Ruimte gevend aan dat wat zich in het moment mag ontvouwen maar wel volledig bewust van je eigen aanwezigheid en potentie in elk veld, in elke beleving.

Hoe meer jij jouw natuurlijke innerlijke flow volgt en uitdraagt des temeer “magie” jij zult gaan ervaren in deze dagelijkse werkelijkheid.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *