Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 28-11-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 28-11-2022

Van verwikkelt naar ont-wikkelt

Ik tune in en ga voelen wat er momenteel speelt en welke thema’s naar de voorgrond treden.

Maar ik kan mijzelf beter de vraag stellen, wat speelt er niet?

Alles komt nu samen in jouw tijdlijn. Alle tijdlijnen, lineaire tijdlijnen, parallelle tijdlijnen. Je zal je steeds meer bewust worden dat het verleden en de toekomst er eigenlijk niet toe doet als je iets wilt veranderen in jezelf, in het leven, …. alleen hier en nu. Je kan zeggen dat het verleden je gevormd heeft maar je hebt de keuze elke seconde van de dag te kiezen hoe je ergens in wilt staan, wat je wilt geloven en wat je wilt gaan doen, creëren.

Soms is het goed en fijn te achterhalen, te weten te komen waar de oorsprong van iets ligt. Waar een trauma of ervaring begon, waaruit pijnstukken zijn voortgekomen maar dat wil niet zeggen dat het vervolgens ook gelijk getransformeerd is, vrij is, stroomt. De vraag blijft nog steeds, in het hier en nu: wat wil ik hier nu mee. Laat ik mij hierdoor nog steeds lijden door deze energie vast te blijven houden of ga ik zelf mijn eigen leven weer leiden door mijzelf compleet te omarmen zodat ik mijn gedrag en denken hieromtrent kan veranderen waardoor ik weer verder stroom, dieper kan ademen, aanwezig ben.

Je zal ook steeds meer (zelf) gaan kiezen hoe en wat je wilt in je leven. Minder afwachtend, minder besluiteloos, je minder afhankelijk opstellen naar iemand of een situatie.

Als je bijvoorbeeld ergens aanwezig bent en eigenlijk weg wilt omdat je nog iets anders wilt gaan doen maar dit dan uiteindelijk niet doet, waardoor je te laat weggaat en dus te laat bent voor datgene wat je ook graag wilde doen. Waarom laat jij je ervaring nog steeds leiden, bepalen door anderen of een situatie terwijl je gevoel jouw het signaal gaf naar jezelf te luisteren, naar je eigen innerlijke stroming. 

Dit is trouwens iets anders als in overgave zijn. In overgave zijn is wel degelijk een duidelijke intentie hebben en zelf de eerste stap initiëren en zetten, echter vervolgens in deze innerlijke stroming meegaan en in dat moment geen verdere invulling geven maar openstaan voor situaties die zich nog gaan ontvouwen.

Eigenlijk mag jij jezelf nu volledig ont-wikkelen, totdat jij je plaats weer volledig inneemt: als jouw eigen Bron essentie. Het is tijd om jouw authentieke zelf weer te gaan dragen en uitdragen.  Wat dit bevat? Alles, alles wat je hebt ervaren, nu ervaart en nog gaat ervaren. Besef en voel dat jij een ervaring ervaart, beleeft. waar je alles kunt voelen, zijn, ervaren maar dat dit tijdelijk is en jij nergens aan vast zit. Wat tijdloos is, oneindig, er altijd is na elke ervaring: jij, ongeacht het gevoel en de emotie die jij ervaart of de situatie waar je in zit.

Stroom en blijf stromen met je intenties en beweeg wanneer jij wilt bewegen, pauzeer wanneer jij wilt pauzeren, kies wanneer jij een keuze wilt maken. Neem jouw creatievermogen weer volledig in eigen handen en creëer wat jij wilt creëren, in elk moment.

Het is tijd om weer te beseffen dat jij de schrijver bent van jouw levensverhaal, dat jij de hoofdrolspeler bent van je eigen creaties. Stop met jezelf aan te passen aan het leven. Het leven reageert op jouw energie, past zich aan jou aan. Aan hoe jij jezelf ziet, aan hoe jij in het leven staat.

Steeds vaker laat het leven jou doorschemeren dat je Bron bent, zonder identificatie, puur door aanwezig te zijn.

Zaterdag zat ik in de auto en was ik in een aantal verhaallijnen verwikkelt die elkaar doorkruisten en opvolgden. Opeens werd mijn aandacht getrokken naar een zwerm vogels die boven mij passeerden. Ik keek naar de vogels en opeens vielen alle verhaallijnen weg, alle emotionele ladingen en genoot ik van wat ik in het hier en nu aanschouwde, zonder hier verder invulling aan te geven, zonder hier weer een nieuw verhaallijn van te maken, zonder mij hiermee te identificeren. Alles viel weg en ik voelde me ont-wikkelt, vrij van alles en mijn hart stond helemaal open. Wat is het leven prachtig hoorde ik mijzelf zeggen.

Volg je hart. Wat stroomt, die je niks oplegt, dat heel organisch en natuurlijk moeiteloos……IS. Hierdoor zal je het leven heel anders gaan ervaren, omdat het leven zich aanpast aan jou.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *