Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 11-07-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 11-07-2022

Energetische ballast
 
Alle laatste loodjes wegen opeens zwaar, tijdens de start van een nieuwe cyclus en het afronden van een voorgaande levenscyclus. Een nieuwe start, nieuwe energie wat echter niet betekent dat alles dan ook gelijk volop stroomt of blijft stromen. 
 
De nazorg van een voorgaande cyclus ofwel beleving kan nog wel eens overgeslagen worden. Je hebt al vele mooie innerlijke transformaties doorlopen op alle vlakken in jezelf. Op emotioneel, mentaal, fysiek en energetische level. Maar hoe komt het dat je dan zo moe bent of dat je voelt dat er letterlijk nog gewicht aan je hangt, ergens…….
 
Soms denk je alles losgelaten te hebben wat je diende los te laten om zo weer die innerlijke vrijheid in jezelf te ervaren, om verder te kunnen. Mentale blokkades, emotionele ladingen, bepaald gedrag, patronen, anders in het leven staan.
 
Alles is en wordt nog steeds ondersteboven gekeerd in jou en dus buiten jou. Alle tijdlijnen en parallelle levens die je nu aan het doorlopen bent komen steeds meer samen in één tijdlijn,…..in jou. Je weet maar half hoeveel innerlijk kracht en magie jij in je hebt om alles letterlijk om te buigen, in dit leven. In deze menselijke ervaring.
 
Je hebt nieuwe keuzes gemaakt, bent andere wegen aan het bewandelen. Wat maakt jou dan nog steeds moe, alsof er iets aan je hangt. Er wordt je gevraagd alles op te ruimen, op te schonen, om alles op te ruimen wat jou niet meer voed. Uit het oog, betekent niet altijd uit je systeem of daadwerkelijk opgeruimd.
 
Kijk in alle eerlijkheid om je heen. Naar je lichaam, auto, je huis, wat vaak geassocieerd wordt met je innerlijk.
 
Wanneer heb jij je auto voor het laatst schoongemaakt, aan de buitenkant en aan de binnenkant. Hoeveel water drink je op een dag, om je lichaam te ondersteunen zich elke dag op te schonen, om afvalstoffen af te voeren. Hoeveel aandacht geef jij echt aan je lichaam om zich op te schonen, om te detoxen.  
 
Je huis kan er globaal netjes uitzien maar hoe lang staat die ene kast daar, die je bewust niet opent. Weet je wel wat er in die kast opgeborgen is. Hoe is het met je kledingkast gesteld. Hoeveel kleding draag je daadwerkelijk nog, of mag 80% weg. Je staat weer op het punt om een nieuw hoofdstuk te gaan schrijven, een wit canvas te gaan beschilderen, los van identificatie los van alles wat jou weerhoud de volgende stap te zetten. Maar als iets is opgeruimd waarom hou je er dan nog aan vast. Waarom is het dan letterlijk nog in je huis aanwezig, leg je over oude spullen weer een laagje ook al kijk je er niet meer naar om?
 
Schoon jezelf op, ruim alles op wat jou niet meer dient, wat jij niet meer gebruikt. Maak ruimte en leeg jouw kledingkast, leeg je opbergkast. Schoon alles op maak ruimte. Nieuwe ervaringen wil je met nieuwe energie voeden. Een prachtige witte canvas wil je toch ook met frisse nieuwe verf beschilderen en niet met oude opgedroogde verf. Laat alles vrij wat jou gediend heeft maar jou nu niet mee dient. Door het los te laten maar ergens anders weer op te bergen ofwel toch weer vast te houden zal je geen nieuwe energie geven maar energie kosten.
 
Het kan nu ook voelen dat er weer verdriet naar boven komt, alsof je afscheid aan het nemen bent van de laatste beetjes van het “oude” maar maak hier niet weer een nieuw verhaal van. Adem hier rustig doorheen, beweeg hier rustig doorheen en laat alles bewust doorstromen in jezelf. Je zal merken dat het ook weer zal afnemen.
 
Wees liefdevol naar jezelf en alles wat er in je afspeelt. Alles wil een plekje krijgen; nieuwe inzichten, oude ervaringen die opspelen en nieuwe ervaringen die hier weer doorheen lopen. Dit kan een gevoel geven van (lichtelijke) chaos of niet weten waar nu aan vast te houden. Hou je nergens aan vast, laat alles ZIJN. Als iets een plekje wil krijgen betekent dit niet letterlijk een plekje geven maar je bewust te zijn van wat er aanwezig is, niet meer en niet minder.
 
Je bent alreeds en zal nog steeds door fases heen gaan waardoor je letterlijk anders in het leven gaat staan. Alles loopt nu door elkaar heen en je zal merken dat er eigenlijk niks verdwijnt, dat alles er nog steeds IS maar dat jij jezelf anders gaat ervaren, dus het leven anders gaat ervaren en anders gaat leven. Door nieuwe ervaringen op te doen, vanuit een ander perspectief, vanuit een andere bewustzijnslaag in jezelf.
 
Alles mag er steeds meer zijn, ervaringen, emoties, alles wat je ooit hebt ervaren en nog wilt gaan ervaren. Je zal alleen meer richting krijgen door steeds meer op jezelf te gaan vertrouwen, op je innerlijk weten en voelen. Hierdoor zal jij je steeds soepeler gaan bewegen en blijven bewegen, in alles wat er IS.
 
Maar maak het jezelf makkelijker, maak regelmatig letterlijk ruimte door wat jou geen energie geeft en niet (meer) met jou resoneert, niet alleen op te ruimen door te verplaatsen, maar weg te doen. Zodat er iets voor terug kan komen dat dezelfde trilling dezelfde frequentie heeft als jij.
 
In verbinding 💕 Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *