Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 07-11-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 07-11-2022

Upgrade

Het kan voor sommigen als een heftige rollercoaster aangevoeld hebben afgelopen week. Dit gold ook voor mij, waardoor ik een aantal dagen aan bed gekluisterd was. Nu weer uitgelijnd, dus hierbij weer een update.

Je lichaam heeft echt rust nodig. Zo min mogelijk prikkels. Het is, vooral nu en de komende periode heel belangrijk echt alleen jouw eigen tempo en richting te volgen EN aan te geven.

Er hangt regelmatig een bedrukkende sfeer en energie in de lucht. Dit is al een aantal dagen flink voelbaar. De huidige energieën kunnen heel veel in werking zetten. Op alle vlakken, ga hier niet aan voorbij. Dit zal ook wel niet lukken want je dient hier nu echt mee te “dealen” maar wel op een liefdevolle manier naar jezelf en je naasten. Blijf dicht bij jezelf.

Ik droom ook nu de meest bizarre dromen die soms echt nergens op slaan. Stukjes uit je eigen energieveld, uit je levenservaringen maar ook beelden die volledig onbekend zijn. Personen die van de één op de andere seconde overgaan in een persoon die je niet kent terwijl je met ze aan het praten bent. Hele nieuwe waarnemingen, dromen met veel intense kleuren alsof er nieuwe werelden in jezelf opengaan. Wees voor nu ook weer de observeerder, observeer wat je ziet en meer niet.

Ook In het dagelijkse leven komt er nu zoveel los bij iedereen. Alsof je onder flinke hoogspanning staat. Pijn in je lichaam, kaken, druk op je volledige zenuwsysteem, hoofdpijn. Neem “verplicht” rust en ruimte voor jezelf. Alles kan voor nu ook aanvoelen als,….. teveel. Wees dan ook eerlijk en lief naar jezelf en stel je grenzen. Selfcare, grenzen stellen en controle loslaten, alles loslaten, zijn ook wel weer thema’s die erg opspelen momenteel.

Het kan ook aanvoelen alsof je een reset/upgrade van je systeem ondergaat. Ik merk vooral nu veel activiteit aan mijn rechterhersenhelft. Nieuwe bedradingen, diepere lagen en dimensies die geopend worden in mijzelf, multigelaagd. Het universum bevind zich in jou,….. dit zal de komende jaren steeds meer ervaren gaan worden.

Het zijn mooie en vernieuwende tijden. Je bent nu in zo’n razend tempo aan het groeien en jezelf steeds meer op “aan” aan het zetten. Op DNA, cellulair niveau, in al je lichamen, emotioneel, mentaal, fysiek. Dit kan nu echt niet meer afgeremd worden. We worden nu letterlijk uit onze kinderschoenen geduwd om stappen te zetten op onbekend terrein, in nieuwe ervaringen waar geen handleiding voor is. Steeds meer de aardse psychologie in jezelf doorzien en je hierdoor meer openstellend voor jouw multi dimensionaliteit. Je volledige systeem zal zich langzaamaan gaan aanpassen aan jouw prachtige oneindige potentie en jouw steeds grotere energieveld.

Maar voor nu en de komende periode, blijf afgestemd met jezelf, je lichaam, jouw volledige uitlijning. Omarm alles in jezelf, omarm de pijn waar je nu mogelijk doorheen gaat, omarm elke innerlijke transformatie en dat wat uiteen mag vallen, omarm de verkramping waar je nu doorheen gaat zodat je de verkramping kan loslaten. Innerlijke rust en oneindige ruimtelijkheid is jouw basis, hier zal je steeds meer naar toe geleid worden (door jezelf) omdat dit jouw natuurlijke flow is.

Alles wat jou niet draagt zal nu aan het licht komen en afgestoten worden door jezelf, mentaal en je lichaam, alles wordt nu steeds meer uitgelijnd, dit kan ook niet meer los staan van elkaar. Dank jezelf voor het eonen dragen van collectieve patronen en belastende overtuigingen maar je mag het nu loslaten. Omarm dit proces, dit zal ruimte maken voor jouw hart om zich nog meer te openen voor het prachtige multidimensionale mens dat je bent.

Zak steeds dieper weg in de heerlijke warme bedding……in jezelf, verwelkom jezelf. Kom volledig thuis in jezelf waarna je, zodra jij er klaar voor bent in je eigen tempo, als een prachtige feniks zal herrijzen.

In liefdevolle verbinding💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *