Skip to main content

Weekenergie 25-07-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 25-07-2022

Het leven “zijn”

Langzaam aan sta jij steeds meer toe in je eigen stroming mee te stromen. Met andere woorden, je maakt nu meer andere keuzes, vanuit een ander perspectief. Je bent steeds meer aan het loslaten wat niet meer resoneert, met hoe jij nu in het leven staat en geeft beter je grenzen aan. Je durft waarschijnlijk ook bepaalde beperkende overtuigingen los te laten, bepaalde patronen en vertrouwt steeds meer op je innerlijk weten en voelen.

Je bent je aan het losmaken van identificatie, ofwel jij gaat nu steeds meer in het leven staan en het leven leiden zoals jij dit wilt en niet zoals anderen dit willen of jou liever op een bepaalde manier zien.

Dit vraagt om moed, zelfliefde en vertrouwen in je eigen kunnen en om de overtuiging los te laten dat je afhankelijk bent van anderen en dat jij best op je eigen benen kunt staan. Om vanuit je eigen innerlijke kracht en creatie zelf te manifesteren, je leven zelf vorm te geven zoals jij dit graag wilt.

Kan jij bijvoorbeeld ook de overtuiging loslaten dat je perse leuke dingen moet doen, op vakantie moet gaan. Mag jij volledig jezelf zijn.….. van jezelf en ook even niks doen ? Een andere stroming bewandelen dan de meesten.

Iets voor jezelf doen, voor jezelf kiezen kan ook letterlijk pas op de plaats betekenen. Je lichaam rust geven, simpelweg een tijdje helemaal niks doen. Welke overtuiging zit er mogelijk nog bij jou op niks doen? Ben je dan je kostbare tijd aan het verdoen? Of neig je toch nog even je huis tussendoor op te ruimen, want niks doen kan eigenlijk niet, toch ?Ook dit zijn programmeringen die vaak nog verstopt zitten in je denken en handelen. 

De huidige energieën zeggen; je mag overal heen maar ook thuis blijven, zonder iets te hoeven doen, simpelweg ZIJN. Weet je, het enige waar jij op dit moment hoeft te zijn, is precies waar jij nu bent. Het maakt niet uit waar jij je bevind, zolang jij je prima voelt waar je bent, comfortabel bent met jezelf.  

Voor jezelf kiezen, betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je leven. Voor je eigen keuzes, hoe jij in het leven wilt staan enz. In hoeverre laat jij je toch nog wegcijferen, afleiden om iets te doen wat je eigenlijk niet wilt maar omdat het “verwacht wordt” of omdat dit de “standaard of norm is”?

Kan en kies jij ervoor volledig jezelf te zijn in elk moment, waar je ook bent, wat je ook verkiest om wel of niet te doen?

Durf jij onvoorwaardelijk te leven zoals jij dit wilt, ongeacht wat anderen of zelfs jij (vanuit een nog beperkende overtuiging) hier van vind?

Luister jij naar jezelf en doe jij echt waar jij behoefte aan hebt in dit moment of laat jij je leven nog teveel leiden door anderen of hun zienswijze. Heb hier geen oordeel over, ook dit is een keuze.

Als jij je nog identificeert met iets uit het verleden of iets nog niet durft los te laten, iets (nog) niet wil veranderen, dan is dit oké. Maar weet dat je 24 uur per dag de keuze hebt om een andere keuze te maken. Je zit nergens aan vast, elke dag kan je nieuwe keuzes maken, bij oude keuzes blijven of weer in een oude keuze vervallen. Elke keuze die jij maakt is oké, want het is een ervaring. Een ervaring om jezelf te ervaren, in welke vorm dan ook.

Zolang jij je hier prima bij voelt is het oké, zo niet, dan kan je dit in elk moment veranderen. Jij hoeft je niet aan te passen aan het leven, het leven past zich aan jou aan. De eerste stap dien jij echter wel zelf te zetten zodat het leven zich aan jou kan aanpassen. Waar heb jij, in dit moment behoefte aan?

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *