Skip to main content

Weekenergie 14-11-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 14-11-2022

Synchroniciteit

Er zal je steeds meer worden gevraagd jouw eigen creatievermogen bewuster in te zetten en niet aan iemand anders weg te geven. Als je niet weet wat je wilt of welke keuze je dient te maken, dan wordt er steeds sneller een keuze voor jou gemaakt. Hierdoor zal jij alsnog je eigen creatievermogen in gaan zetten om zelf weer achter het stuur van je eigen leven plaats te nemen.

Jij bent de creator van je eigen leven, dit zal steeds voelbaarder worden. Hoe meer jij meebeweegt met datgene wat met jou resoneert des te soepeler alles zal stromen, as you know everything is energy. Komt er een window of opportunity voorbij waar jij nog meer van jezelf kunt gaan ervaren, vanuit een trilling waar jouw hart zich volledig voor opent, stap dan in deze ervaring zonder (zelf)oordeel of verwachting.

Maak je nu nog keuzes die niet vanuit je hart komen dan zal deze ervaring maar van korte duur zijn en als zwaar ervaren worden. Bestempel of label dit vervolgens niet als een verkeerde keuze of negatieve ervaring. Het leven is niet tegen je maar beweegt alleen mee met jouw keuzes, met jouw energie. Beslis jij na deze ervaring dat je het nu anders gaat doen dan beweegt het leven mee met deze nieuwe keuze maar vooral met de nieuwe frequentie van waaruit jij jouw nieuwe keuze maakt.

Hierdoor betreed je vanuit het oude denken nieuwe werkelijkheden. Niet meer handelend vanuit angstgevoelens uit het verleden maar vanuit je hart, in het hier en nu, vanuit het heden. Het oude denken past jou niet meer, je hebt je bewustzijn verruimd. Je bent weer uit een bepaalde inkadering gestapt naar een breder perspectief. Bepaalde waarden, normen en overtuigingen die niet meer resoneren, andere zienswijzen die jou nu boeien.

Zodra jij uit een vicieuze cirkel/patroon bent gestapt door een nieuwe (andere) keuze te maken, met andere woorden anders in het leven gaat staan,  zal jij jezelf en dus het leven opeens als vernieuwend, stromender, lichter en meer synchroon ervaren.

Een valkuil kan vervolgens zijn dat jij jezelf tijdelijk afremt in deze nieuwe innerlijke stroming, deze nieuwe ervaring en beleving. Er zal je namelijk gevraagd worden steeds meer vanuit je nieuwe intentie vervolgens in overgave hierin mee te bewegen en in overgave te blijven. En mocht er iets voorvallen dan zal dit zich in dat moment oplossen. Weet dat niets zomaar gebeurt of op een willekeurig moment. Alles is er om jou bewust te maken hoe je in elk moment in het leven staat, hoe jij over jezelf denkt, wat je gemoedstoestand is. Om jou bewust te maken,…….. van jezelf.  Blijf vervolgens vertrouwen op je innerlijk weten en voelen en probeer in overgave verder te gaan.

Al die jaren dat je geleerd werd iets te manifesteren vanuit controle en angst, werkt niet meer, heeft ook nooit gewerkt. Zodra je een ervaring probeert te controleren, ingekaderd wil houden, dan rem jij jezelf en dus je energiestroom en creatievermogen af, wat vervolgens weer invloed heeft op de ervaring die jij hebt gecreëerd.

Er wordt je nu gevraagd steeds meer mee te bewegen met waar je hart van open gaat staan, vanuit volledige aanwezigheid in het huidige moment, vanuit steeds meer zelfvertrouwen en overgave maar door vooral controle en angst los te laten op wat er vanuit jouw intentie vervolgens wel niet allemaal fout zou kunnen gaan. Zodat wat er zich ook zal ontvouwen niet gekaderd zal zijn maar simpelweg moeiteloos wordt gemanifesteerd.

En dat is iets waar wij nog aan moeten wennen, dat iets moeiteloos gemanifesteerd kan worden. Dit is in strijd met hoe wij, over het algemeen, geprogrammeerd zijn, geleerd hebben om te leven. Wij zijn geprogrammeerd te overleven in plaats van voluit,….. te leven.

Geef je prachtige creatievermogen niet meer bewust of onbewust uit handen. Als je niet weet wat je wilt creëren, kijk dan naar wat je altijd al hebt gedaan en/of wat je niet wilt en ga het tegenovergestelde doen, er zal een hele nieuwe wereld voor je opengaan.

Je bent hier om alles van jezelf te ervaren alle aspecten van jezelf, om jezelf te uitten in oneindige ervaringen. Weet dat jij oneindig bewustzijn bent, een oneindig creatievermogen hebt dat altijd stroomt, moeiteloos. De tijd van jezelf inkaderen is voorbij. De enige die zichzelf kan inkaderen, tegenhouden moeiteloos te stromen,…..ben jijzelf.

Hoe meer jij jezelf belichaamt, draagt, ofwel onvoorwaardelijk van jezelf houd en doet waar je hart van open gaat staan, des te meer innerlijke rust en synchroniciteit je in je leven zal ervaren. Hierdoor creëer je geen toevalligheden meer maar kom je steeds meer los van een lineair tijdsbesef. Creëren en manifesteren wordt dan een harmonisch kosmische samensmelting van dat wat jij bent: een prachtig heelheidswezen en niet telkens weer een levensles.

En ook dat is niet erg, want een levensles spiegelt je alleen dat je vrij bent om alles te ervaren maar dat jij in essentie altijd al heel was en nog steeds bent en dat je nergens heen hoeft of moet maar overal en altijd al thuis bent,……. daar waar jij bent.

In verbinding,  💕 Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *