Skip to main content

Weekenergie 24-06-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 24-06-2024

Wow, in wat een tijd leven we nu. Geen houvast, geen kaders, niemand om aan vast te houden alleen aan je eigen innerlijke stroming. Je wordt uitgenodigd om nog meer te vertrouwen op je eigen innerlijke stroming en hierdoor nog meer van jezelf te ervaren voorbij alles wat je tot nu toe hebt ervaren, jij bent oneindig bewustzijn. 

Bewustzijnskooien/beperkende geloofsovertuigingen en weggestopte energetische lagen met emoties en ervaringen waar jij je in hebt vastgezet vallen steeds meer uit elkaar en dit gaat nu in een snelvaart tempo.  

Alles valt letterlijk uit elkaar en het kan hierdoor aanvoelen alsof je af en toe verdrinkt. Omdat je je met man en macht nog steeds probeert vast te houden aan controle of een bepaalde identificatie en/of emoties of omdat je nog niet durft volledig op jezelf te vertrouwen… terwijl de druk steeds groter, voelbaarder wordt; om los te laten en te stromen.

Sta deze verschuiving toe in jezelf, geef je over aan jouw innerlijke stroming die compleet onthecht is (wil zijn) maar hierdoor juist met alles en iedereen op een dieper level vanuit hartverbinding verbonden kan zijn, zonder te hechten vanuit incompleetheid.    

Na verandering komt release met andere woorden, na een innerlijke verschuiving/ transformatie volgt er release van vastgezette energie. Als jij opeens andere keuzes gaat maken, vanuit een andere ziens- en denkwijze maar vooral vanuit een ander gevoel gaat bewegen, zullen er diepliggende ladingen losgeweekt worden in jouw systeem. Bewust of onbewuste vastgezette energie, die je tijdens een jarenlange overlevingsmodus en verkramping in je lichaam hebt vastgehouden in je systeem, komen nu in beweging en willen stromen, vrij zijn.

Je bent door in-zichten en in-voelen anders in het leven gaan staan, wat inhoudt dat jouw fysieke lichaam zich ook aanpast aan hoe jij in het leven staat. Meer ontspannen vanuit een diepere berusting of misschien juist daadkrachtiger maar nu niet meer vanuit een overlevingsmodus maar vanuit passie of een dieper vertrouwen. Deze nieuwe stromingen in jou zorgen ervoor dat er momenteel vanuit diepe lagen energie uit je systeem wordt gereleased.

Deze innerlijke beweging van binnen naar buiten is onontkoombaar. Daarom worden vele mensen momenteel aangetrokken tot het bewust releasen van vastgezette energie vanuit verbindingen zoals voorouders, familieopstellingen of het aangaan van nieuwe of hernieuwde verbindingen. Je wordt steeds meer getrokken naar wat (natuurlijk) stroomt en alles wat niet stroomt, laat je steeds meer letterlijk los, eerst vanuit je hoofd en dan uit je lichaam. Mits je mind zo standvastig is, dan zorgt je lichaam ervoor dat je tot een halt wordt geroepen en kan je niet anders dan loslaten.

Er wil veel losgelaten, vrij gelaten worden op een diep level. Dit is in mijn beleving nu veel gaande. Dit kan ook niet anders de trilling op aarde stijgt steeds meer. De boodschap is: wat er ook vrijkomt laat het er zijn, laat het stromen. Het is slechts energie dat heel lang door jou is vastgezet. Realiseer je hoe krachtig jij bent. Dat jij zolang op een onnatuurlijke wijze energie hebt kunnen vasthouden, energie kan en wil alleen maar stromen en zijn. Kun je nagaan als je dit/energie vrij laat stromen, zonder zelf oordeel, wat er dan vrij komt aan creatiekracht en ruimte, innerlijke vrijheid, je hart dat hierdoor steeds verder open gaat staan.

Je bent een prachtige energetische ziel. Bewustzijn dat oneindige ervaringen aan het opdoen is, hier op aarde en in andere dimensies.

Jij als bewustzijn, als energie stroom jij. In dit fysieke lichaam ben je nog steeds een energetisch wezen. Het is onnatuurlijk om energie vast te houden, dit voel je in elke cel van je wezen. Alles is energie; gedachten, emoties, ervaringen. Laat alles komen en gaan maar houd er niet aan vast. Adem alles rustig door je fysieke lichaam heen. Je kunt je ademhaling ook niet stoppen of voor lange tijd vasthouden, dit komt en gaat. Laat je ademhaling je anker zijn, jouw houvast en laat alles met een bewuste ademhaling komen en gaan.

Weerstand of een blokkade ontstaat zodra je energie vasthoud of vastzet. Alles is energie. Laat jouw ademhaling jouw oneindige reis en kompas zijn. Zodra jouw rustige diepe ademhaling veranderd, wees je dan op dat moment bewust waar jij je aan vasthoud; een gedachte, een emotie, een beleving. Adem dan rustig in en uit en ga mee met jouw innerlijke stroming, zonder begin of eind.

Vasthouden doe je met je hoofd, je bewustzijn, vanuit programmeringen, beperkende overtuigingen of een beperkend zelfbeeld, waardoor jij jezelf, jouw energetische veld klein houd. Vervolgens zet je dit, als het niet vrij kan stromen, vast in je systeem/fysieke lichaam. Maar diep in je hart, vanuit voelen, kun je niet anders dan loslaten, laten stromen. Hier weet je dat meer bent dan je verhaallijnen, gedachten en emoties.

Leef voluit, voel alles tot in het diepste van je wezen maar houd niks vast.  Hierdoor kan jij volledig aanwezig zijn, hier en nu. Bewust aanwezig zijn, hier willen zijn is geaard zijn, belichaamt. Wees innerlijk vrij, stromend. Hierdoor kan jij volledig aanwezig en dus belichaamd zijn in je fysieke lichaam. Vanuit een vrije verbinding, een hartverbinding dat altijd en moeiteloos stroomt en overal aanwezig is.

Een bewustzijnsreis die je alleen maar ook samen met anderen bewandelt. Met wie je lacht, leert, huilt om elkaars verhalen, geniet van passie en compassie met verdriet. Om met elkaar te zijn, ervaringen te hebben en te delen, elkaar de ruimte te geven om te ervaren hoe ieder zichzelf in dat moment ziet en ervaart. Niet door jezelf met een ander te vergelijken maar door de samenhorigheid, afstemming en connectie van ieders perfecte imperfectie. Zodat jij, maar ook de ander volledig zichzelf kan zijn en zichzelf kan gaan ervaren vanuit ruimtelijkheid, vanuit zijn of haar uniekheid maar hierdoor juist vanuit verbondenheid. Een eenheid vol prachtige oneindige diversiteit. Onthecht maar volledig met elkaar verbonden.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *