Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 05-02-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 05-02-2024

Het Open bloeien van jouw kosmische hart  

Ik ervaar het elke week nu, in 2024. Dit is echt het jaar van de Draak, jouw innerlijke drive. Ik word zo aangemoedigd om echt andere keuzes te maken. Ik weet dat ik nog een aantal dingen wil, dien te shiften/veranderen, in mijzelf. Anders blijf ik maar in die vicieuze cirkel, continue hetzelfde ervaren, keer op keer op keer.

Waarom blijf ik in sommige situaties bij het oude, wetende dat het mij niet voed en helpt. Waarom wil ik mij nog steeds aan iets ouds vasthouden, gevoelsmatig, op een diep level. Het heeft bij mij met hele oude thema’s als onveiligheid en volledig vertrouwen op mijzelf en dus het leven te maken. Ik was 3 maanden te vroeg geboren en heb 3 maanden alleen in een kunstmatig warm gehouden glazen couveuse gelegen met mijn handen vastgebonden omdat ik de slangetjes uit mijn neus trok. Ook niet aangeraakt of vastgehouden omdat men daar destijds in het ziekenhuis het belang hiervan (nog) niet inzag behalve mij levend te houden.

Ik mocht vele programmeringen als niet geliefd, veilig of gekoesterd voelen, niks waard, alles alleen moeten doen, geen bestaansrecht enz tot me nemen om te ervaren, te leven, vast te zetten en te doorleven.

In deze huidige tijd gaat alles heel snel en kan je vele en vele inzichten krijgen waardoor je jouw zelfbeeld aanpast en dichter bij jezelf komt, door programmeringen en illusies heen kijkt en je hart weer meer voor jezelf openzet. Dit betekent en vraagt, vooral dit jaar, om grote innerlijke shifts, grote veranderingen, maar vooral nieuwe momentum opbouwen. Nieuwe ervaringen creëren en instappen die jou jezelf laat ervaren zoals jij jezelf nog nooit hebt ervaren, en dus het leven.

Ik, iedereen, wordt nu gevraagd het oude bekende los te laten, vooral dat wat je niet meer dient en simpelweg een sprong in het diepe te nemen. Een stap in een nieuwe ervaring zetten waar werkelijk niks vast staat, waar geen voorbeeld is, waar je je aan niemand kunt vasthouden, behalve aan jezelf. Dit vraagt om zelfvertrouwen, op je innerlijk weten en overgave in jezelf en dat het leven met je meewerkt met jouw intentie en jouw energie.

Dit betekent volledig verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, innerlijke kracht en moed, durven op je eigen benen te staan, onafhankelijk durven zijn maar ook je hart nog meer openzetten voor jezelf, een diepere verbinding met jezelf met het leven en met anderen aangaan. Jezelf durven openstellen is geen kwetsbaarheid maar laat zien dat je jezelf draagt, jezelf erkent voor het prachtige mens dat je bent. Hierdoor ontstaan prachtige hartsverbindingen maar het begint altijd met jezelf, in hoeverre luister ik echt naar mijzelf, ben ik eerlijk en liefdevol naar mijzelf, mag ik er helemaal zijn.  Het gaat ook over je uniek voelen en authentiek zijn, waar ik vorige week over heb geschreven.

De innerlijke drakenenergie ondersteunt je om nu wel door te zetten, en als je dit niet doet, dan blijft die innerlijke strijd in jezelf, wel doen, niet doen. Dit kost zoveel energie, tot je op het punt aanbeland dat je niet anders kunt dan die nieuwe stap te zetten.

Het kan dus zijn dat je al vele nieuwe inzichten hebt gekregen en nieuwe stappen hebt gezet. Het kan ook zijn dat je nog stagneert. Dat je wel nieuwe stappen wilt gaan zetten, maar dat iets jou nog tegenhoudt; bepaalde energetische koorden, bepaalde energetische belastingen. Dit is ook nog steeds het jaar om nog meer los te laten. Je kan nieuwe inzichten hebben gekregen maar er zijn ook gedurende je leven energetische ladingen opgebouwd, vastgezet in je systeem dat nog vrijgelaten dient te worden om die volgende stap te zetten. Soms wordt je nog geblokkeerd door energie, emoties , vastgezette ladingen van oude patronen en programmeringen die je nog steeds bewust of onbewust vasthoud in je systeem.   

De voorouderlijnen komen dit jaar weer heel sterk naar voren. Om hele oude en diepe voorouderwonden te helen, patronen te doorbreken, jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Zodat jij al jouw aspecten gaat leven, de mannelijke en vrouwelijke als Eén-heelheidsween, zonder voorwaarde. Wat betekent stappen gaan zetten uit je comfortzone. Nieuwe ervaringen gaan beleven die je nog nooit eerder hebt gedaan. Een bepaald aspect, nieuw gedrag dat je nog niet kent van jezelf gaan ervaren.

Bepaalde patronen en energetische ladingen die van generatie op generatie zijn doorgegeven mogen en dienen nu losgelaten te worden, om deze voorouderlijke energetische ladingen vrij te maken en te releasen. Dit is nu collectief ook gaande. Zodat de energie van je voorouders weer vrij kan stromen en jij die nieuwe stap kunt zetten. Dit zal in golfbewegingen dit jaar ervaren kunnen worden. Er zullen momenten zijn dat je vol met energie zit, onvoorwaardelijk durft mee te gaan met je innerlijke stroming en niet meer omkijkt en op andere momenten zal je de behoefte voelen stil te willen staan. Omdat je nu steeds vrijer en harder (onvoorwaardelijker) stroomt en hierdoor soms op dieper liggende lagen in jezelf nog oude vastgezette energie vrijkomt. Geef dit, jezelf, de ruimte je systeem te verlaten, vanuit zachtheid en overgave.  

Dit mag en dient van tijd tot tijd gereleased te worden. Wat maakt waarom je soms nog geen nieuwe stap zet. Je mag dan nog even ruimte maken voor jezelf om datgene los te laten, vrij te laten wat jij energetisch heel lang bij je hebt gedragen maar nu mag loslaten voor jezelf en dus voor je voorouders, je kinderen, hun kinderen en je dierbaren. Alles en iedereen is energetisch met elkaar verbonden.

Vind je eigen ritme hierin. Je eigen ritme om voluit te leven zoals je misschien nog nooit eerder hebt gedaan en andere dagen even letterlijk helemaal niks doen. Bijkomen bijtanken, even alleen op jezelf afstemmen, en dan misschien een hele andere richting op. Waarom? Omdat dit zo voelt in het nu moment, vanuit je hart. Niet meer vanuit vastgeroeste patronen, niet meer vanuit angst, niet meer vanuit programmeringen of een beperkt zelfbeeld maar puur vanuit jezelf. Steeds dieper ademen, voluit gaan leven, maar ook vanuit een diepere ontspanning, innerlijke rust. Je in het moment voluit verbinden met anderen, samen-ZIJN maar jezelf ook even volledig afzonderen en met een rugzak de natuur in, alleen-ZIJN.

Het  is NU jezelf releasen van alle aardse beperkende programmeringen en energetische belastende ladingen die je ooit hebt opgebouwd (vastgehouden) en hebt ervaren in je leven(s) hier op aarde en beyond. De nieuwe tijd is hier. JIJ bent de nieuwe aarde. We gaan hier allemaal doorheen. Durf onvoorwaardelijk van jezelf te houden en nieuwe stappen te zetten, nieuwe verhalen te maken maar nu heel bewust in het moment, puur vanuit jezelf, vanuit jouw hart, dat geen begrenzingen kent, jouw kosmische hart.

In liefdevolle verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *