Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 19-02-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 19-02-2024

De Zon in je hartcentrum

Wat was het, in mijn ervaring, een heftige week geweest.  Ik was heel de week moe. Mijn lichaam had het echt even flink te verduren, dit weekend nog steeds, een flinke opmerkelijke vermoeidheid. Mijn lichaam vroeg om rust, rust, rust. Ik had ook last van mijn gewrichten, atlas, nek en schouders. Ik voelde ook flink mijn zenuwstelsel. Er wordt veel energie gereleased. Ik merk het ook aan mijn zoon die weer eens flink aan het knarsetanden was s ’nachts. Iets wat ik ook jarenlang heb gedaan.

Ik had vorige week ook twee dagen griepverschijnselen en voelde me even flink neerslachtig. Ik ervaar dat er weer een flinke planetaire shift gaande is. Alsof echt het onderste nu uit de kan wordt gehaald. Uit de diepste cellen van mijn lichaam. Ik ervaarde een gevoel van alles maar dan ook alles even willen loslaten, we kunnen ook niet anders meer. Een kantelpunt, een energetische shift die helemaal tot in je dna gaat. Het voelt ook als een release van energie op alle levels; emotioneel, mentaal, fysiek die tot aan de eerste voorouderlijnen gaat. Het is ook niet voor niks dat er nu zo velen wereldwijd met hun voorouderlijnen bezig zijn, om dit nu te releasen in zichzelf, zodat een onvoorwaardelijke liefde door alles heen weer ervaren kan worden.

Hoe zwaar alles momenteel op je kan drukken, uiteindelijk gaat het erom hoe jij hier mee omgaat. Het gebeurt toch, we gaan hier allemaal doorheen, letterlijk, tot aan celniveau toe. Wees extra aanwezig op zo’n moment, om met je ademhaling hier rustig doorheen te ademen, zonder oordeel. Kan jij het laten zijn voor wat het is, energie. Energie dat door je heen wil stromen. Laat emoties, gedachten, ervaringen, laat al deze energie vrij in jezelf, zodat het vrij kan zijn, zodat jij volledig vrij kan zijn.

Er wil nu zoveel uitkomen, alles dient nu vrij te komen in jou zodat jij als bewustzijn, stromende energie, als lichtfrequentie vrij kan stromen. Zelfs in je fysieke lichaam, dat zich meer en meer aanpast aan jouw oorspronkelijke energie, jij als vonk van de Bron. Procesmatig, in stapjes, maar steeds sneller, zullen hoge lichtfrequenties van buitenaf zoals zonnestormen, energetische pieken uit de kosmos, downloads, jou ondersteunen het licht in jezelf steeds meer op aan te zetten. Dit doe jij vooral zelf maar hierin wordt je ook ondersteund. 

Alles wat jouw lichtfrequentie, jouw oorspronkelijke trilling vertraagt komt nu los, wordt los getrild. Dit kan tijdelijke sensaties van pijn, angst en een onrustig gevoel in je fysieke lichaam veroorzaken. Momenten van moodwisselingen, depressieve gevoelens (diepe emoties komen vrij), neerslachtigheid, extreem moe. Je zenuwstelsel dat steeds meer op aan gaat staan, een branderig gevoel in je lichaam.

Jij bent een prachtige Bron van lichtfrequenties, verpakt in een fysiek lichaam. Maar jouw core bestaat uit bewustzijn, wat lichtfrequentie is. Wanneer je energetische trilling hoger wordt leert je zenuwstelsel om hogere lichtfrequenties vast te houden in je fysieke lichaam en kan jij de Bron in je hartcentrum steeds makkelijker en bewuster gaan gebruiken. Maar eerst dient (en dat is een proces waar we allemaal doorheen gaan) het fysieke lichaam en energetisch veld opgeschoond te worden. Zodat het licht in jou, ruimte krijgt om hoger en wijder te trillen. Je kunt leren hoe je ruimte maakt in je systeem maar de grootste kracht ligt in jezelf, jij dient het uiteindelijk zelf te doen. Met jouw emoties, gevoel, gedachtekracht en geloofsovertuiging, dit is ook energie. Waar houd ik mijzelf nog klein en mag ik er nog niet helemaal zijn van mijzelf. Houd onvoorwaardelijk van jezelf, vanuit jouw harttrilling en je zal (energetisch) steeds krachtiger worden. 

Het is heel opvallend en opmerkelijk dat sinds oktober vorig jaar tot de dag van vandaag, er heel weinig tot geen zonlicht is. Alleen maar continu dat dichte wolkendek met soms dagenlang regen, gemanipuleerd of niet (om de versnelling tegen te gaan dat de lichtfrequenties in jou steeds meer op aan gaan staan) echter dit is onontkoombaar. Verbind met mensen die je voeden, waar jij van oplicht. Verbinden met gelijkgestemden bekrachtigd. Zet vrolijke muziek op (frequentie), ga naar buiten om tussen de wolken door lichtfrequenties op te nemen. Maar zet vooral en bovenal het licht in jezelf steeds bewuster aan.

Jij bent een prachtige vonk van de Bron, pure lichtfrequentie. Visualiseer een prachtige zon in je hartcentrum, of een prachtige kristallijne vonk (van de Bron). Dit ben jij vanuit oorsprong, oneindig bewustzijn. Zet met je ademhaling het licht in jezelf nog bewuster op aan en visualiseer dat het licht in jezelf steeds groter en groter wordt. Duw het licht in je hartcentrum met je gedachtekracht steeds verder naar buiten zodat het steeds groter word.

Voel dat je steeds meer oplicht en misschien wel ervaart dat je lichaam transparanter wordt, vormlozer en jij helemaal opgaat in het krachtige licht dat jij bent. Ga net zo lang door totdat jouw licht je helemaal omhuld heeft en voel je groter en groter worden. Zodra je helemaal, voor je gevoel bent opgevuld met jouw prachtige lichtfrequentie blijf je nog even heel bewust in jouw Bronveld aanwezig… en geniet van de zon in jezelf. Adem vanuit jouw Bronessentie, als een energetisch kosmische hart, dat oneindig ver kan reiken.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *