Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 10-06-2024

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 10-06-2024

Ik loop al een tijdje tegen een muur aan. Met andere woorden, het is net even alsof niks mij nu even interesseert. Ik heb behoefte om alles even los te laten en niet meer verder te willen met hoe ik dingen nu doe. Ik merk het ook omdat ik ervaar dat er veel niet meer stroomt. Geen inspiratie, alsof ik even leeg ben.

Dit jaar is voor mij, en ik denk ook een hoop anderen, het jaar van verandering. Van nieuwe keuzes maken, keuzes die verandering teweegbrengen, keuzes die andere verbindingen creëert, maar ook meer openheid, transparantie, kwetsbaarheid, duidelijkheid. Wat kan betekenen dat huidige connecties worden verbroken of opnieuw worden aangegaan maar nu vanuit een andere trilling, vanuit een hernieuwde resonantie.

Ik merk dat dit jaar mij heel bewust laat ervaren hoe ik in het leven sta en wil staan, wat ik wel wil en niet meer wil maar vooral om in het hier en nu aanwezig te zijn, voelen en mee stromen met waar mijn hart simpelweg van op aan gaat staan, van gaat stromen. In bepaalde denk en zienswijzen loop ik tegen een muur aan. Ik weet dat ik bepaalde dingen die ik doe nu mag loslaten of in een andere vorm mag gieten. Bepaalde oude manieren van doen werken simpelweg niet meer.

We komen nu ook in een fase waarin er eigenlijk geen keuze meer is dan de verandering in onszelf aan te gaan.

De huidige energie vraagt je te kijken naar waar je nog niet helemaal eerlijk naar jezelf bent en nog steeds dingen doet die niet vanuit je hart komen. Je wordt aan de ene kant uitgenodigd om nog dieper naar binnen te keren, naar plekken in jezelf die dit nu nodig hebben. Om je hart nog meer te openen voor jezelf en het leven.

Aan de andere kant wordt je gevraagd volledig open te zijn naar jezelf en naar anderen. Soms kan die muur het resultaat zijn van miscommunicatie of geen communicatie. Transparante en open communicatie kan tot hele nieuwe inzichten leiden. Je wordt uitgenodigd vaker een open communicatie aan te gaan. Verhaallijnen en geloofsovertuigingen in je hoofd kunnen opeens oplossen of een andere wending krijgen omdat er (mogelijk voor het eerst) met een open hart alles op tafel wordt gelegd. Wat niet altijd het einde van iets hoeft te betekenen maar ook tot hernieuwde creaties kan leiden echter nu vanuit een blanco canvas. Door die muur volledig af te laten brokkelen en vanuit een nieuwe energie opnieuw te beginnen. Vanuit een nieuwe samenhorigheid, vanuit een diepere verbinding in jezelf en vanuit de ander.

Maar voor nu: zak nog wat dieper in jezelf, nodig jezelf nog meer uit,….. in jezelf. Creëer ruimte, neem je rust, ontspan je en reflecteer vervolgens met een open hart afgelopen periode. Voel de transformaties en veranderingen in jezelf maar ook waar jij nog niet durft te veranderen, omdat je weet dat je dan niet meer terug kan naar het oude…..maar je weet dat je niet anders kan. Durf uit een verhaallijn te stappen en een nieuw verhaal te schrijven.

En als je het even niet meer weet, kom dan naar huis, in jezelf. Waar jij jezelf kunt herpakken, heroriënteren, resetten maar vooral ook even toestaat simpelweg kunt ZIJN met je chaos, verdriet en pijn. Sluit je ogen en keer naar binnen om jezelf te verwelkomen. Zoek de natuur op, verander van omgeving, ga er even tussenuit. Om alles in jezelf te voelen, te omarmen en te laten samensmelten, zodat er nog meer ruimte ontstaat om volledig thuis te komen,……… in jezelf.

Wees eerlijk en liefdevol naar jezelf. Wat goed voor jou is, is ook goed voor de mensen om je heen. Want als je leeft vanuit je hart, zal je anderen ook aanraken in hun hart.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *