Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Gratis introductie les

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap is de meest veelzijdige opleiding die je kunt volgen en is met geen enkele andere spirituele en paranormale opleiding te vergelijken. Tijdens de opleiding train je jouw spirituele en paranormale vermogens en ga je deze volledig eigen maken. Daarnaast ontdek je wat je in de weg kan staan om jouw vermogens daadwerkelijk te integreren en ga je aan de slag om deze soms diepgewortelde angsten, overtuigingen en (familie) patronen uit je systeem te verwijderen. Hiervoor leer je specifieke kennis en vaardigheden en ontwikkel je bovenal de juiste mindset om jouw innerlijke kracht volledig te belichamen.

Ben je benieuwd of de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’ iets voor jou is?
Vraag dan gratis de introductieles aan.

Na je aanvraag ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de online academy (e-mail kan in je spam terecht komen) of de introductieles word aan je bestaande account toegevoegd.

Het is helaas niet mogelijk om de introductieles aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.

higher-spirit-academy-gratis-lichtwerk-training

Over ons

De Higher Spirit Academy streeft naar een samenleving waarin spiritualiteit volledig geïntegreerd is in het dagelijks leven. Waar eigen verantwoordelijkheid, volledige zelfacceptatie en leven vanuit hartverbinding een vanzelfsprekendheid is, zonder zweverigheid, met de voeten stevig op de Aarde.

Wij leveren een bijdrage door opleidingen en cursussen aan te bieden die mensen inspireren om steeds meer hun energetische vermogens aan te spreken en anderen hiermee te ondersteunen. Want een nieuwe Aarde creëren we samen.