Gratis introductieles

Het Pad naar
Innerlijk Meesterschap

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap is de meest veelzijdige opleiding die je kunt volgen en is met geen enkele andere spirituele en paranormale opleiding te vergelijken. Tijdens de opleiding train je jouw spirituele en paranormale vermogens en ga je deze volledig eigen maken. Daarnaast ontdek je wat je in de weg kan staan om jouw vermogens daadwerkelijk te integreren en ga je aan de slag om deze soms diepgewortelde angsten, overtuigingen en (familie) patronen uit je systeem te verwijderen. Hiervoor leer je specifieke kennis en vaardigheden en ontwikkel je bovenal de juiste mindset om jouw innerlijke kracht volledig te belichamen.

Ben je benieuwd of de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’ iets voor jou is?
Vraag dan gratis de introductieles aan.

Na je aanvraag ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de online academy (e-mail kan in je spam terecht komen) of de introductieles word aan je bestaande account toegevoegd.

Het is helaas niet mogelijk om de introductieles aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.

Nog even voorstellen…

Mijn naam is Regina van Eijk, oprichtster van de Higher Spirit Academy en energetisch coach & ascensie trainer. Mijn focus ligt op het herstellen van de verbinding met jezelf en de kosmos.

Het ervaren van verbinding is voor mij jarenlang een worsteling geweest. Na een lange en moeizame reis ontdekte ik wat er nodig was om de verbinding met mezelf en ook mijn spirituele gaven te herstellen.

In contact komen met je essentie, met wie jij in werkelijkheid bent, is een enorme verrijking van je aardse leven. Het opent deuren naar diepgaande kennis en krachtige energetische vaardigheden, die ver voorbij de illusie gaan, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. En dat is ook wat ik jou gun!

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders.
Ben je er klaar voor?

Lieve groeten,
Regina