Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Deel je mee?

Lichtwerk Week

Ma 13-11 t/m don 16-11-2023

We leven in een bijzondere tijd, steeds meer mensen zijn aan het ontwaken en voelen dat ze iets te doen hebben op aarde. En dat is maar goed ook, want het is hard nodig. Daarom zou ik je willen vragen om de Lichtwerk Week zo veel mogelijk te delen, bijvoorbeeld met je vrienden, familieleden of collega’s. Zodat zo veel mogelijk mensen kunnen profiteren van deze waardevolle week. Alleen samen maken we een werkelijk verschil 🙌

Hieronder lees je een aantal mogelijkheden om de Lichtwerk Week te delen. Bijvoorbeeld via Facebook, door in het event aan te geven dat je meedoet en vrienden voor het event uit te nodigen. Ook kun je het event delen in bijvoorbeeld een Facebook groep.

Als dank voor het delen ontvang je een gratis ticket voor een energetische ascensie webinar op 24 november om 20.00 uur. Hoe je het webinar kunt ontvangen lees je onderaan de pagina.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Lichtwerk Week op Facebook

Laat al je Facebook vrienden weten dat ze mee kunnen doen aan de gratis Lichtwerk Week, door het event te delen én in het event te laten weten dat je gaat.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Lichtwerk Week via What’s app

Vertel je vrienden en bekenden via What’s app dat ze mee kunnen doen aan de gratis Lichtwerk Week.
(Alleen beschikbaar op mobiele telefoon)

Deel via whatsapp!

higher-spirit-academy-facebook

Like de gratis Lichtwerk Week op Instagram

Like de aankondiging van de gratis Lichtwerk Week op Instagram en tag je volgers, zodat ze weten dat ze mee kunnen doen aan deze waardevolle gratis week.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Lichtwerk Week via Telegram

Vertel je vrienden en bekenden via Telegram
dat ze mee kunnen doen aan de gratis Lichtwerk Week. Deel de link gerust ook in een groep.

Deel via telegram!

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Lichtwerk Week per e-mail

Vertel je vrienden en bekenden per mail dat ze mee kunnen doen aan de gratis lichtwerk training.
Deel deze link in een email naar je vrienden: https://www.higherspiritacademy.nl/lichtwerk-week/

Ontvang een gratis ticket voor het ascensie webinar

Je komt in aanmerking voor het gratis ticket als je de Gratis Lichtwerk Week met minimaal vijf personen of kanalen hebt gedeeld.

Laat via onderstaand formulier aan ons weten hoe je de Gratis Lichtwerk Week hebt gedeeld. Als dank kun je gratis deelnemen aan het energetisch ascensie webinar t.w.v. € 47,00 op vrijdag 24 november om 20.00 uur.

(de opname blijft 7 dagen beschikbaar, voor het geval je er niet live bij kunt zijn of de sessie nog een keer wilt herhalen)

👉 Tijdens deze bijzondere energetische sessie ontvang je een krachtige energieoverdracht die jouw systeem nog meer zal openen en jij nog hogere frequenties kunt gaan belichamen en uitdragen. 

Dit zal jouw pad als lichtwerker nog meer bekrachtigen 🙌