Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

‘RECONNECT & ERVAAR EEN DIEPERE VERBINDING MET JEZELF’

Dinsdag 28-11 t/m donderdag 30-11-2023

Deze donkere dagen nodigen je uit om naar binnen te keren, los te laten en lekker te ontspannen, zodat jij weer in contact komt met jouw zijns essentie…

Ontvang drie opeenvolgende dagen een krachtige energetische sessie om een diepere verbinding te ervaren en thuis te komen in jezelf.
Deelname is gratis!

Wat kun je tijdens Reconnect verwachten?

 • Krachtige energetische sessies
  Dinsdag 28 t/m donderdag 30 november ontvang je iedere avond om 20:00 uur een transformerende energetische sessie. Dagelijks bouwt de energie zich verder op.

 • Energetisch opschonen en transformeren
  Tijdens de energetische sessies zullen we werken aan het opschonen van zware energieën en het transformeren van blokkades die jou ervan weerhouden om de verbinding met jezelf te ervaren.

 • Ontvang een energetische upgrade
  Omdat we tijdens de sessies werken met hoog frequente energieën, ontvang je tevens een prachtige energetische upgrade van jouw systeem, zodat jij je nog meer kunt afstemmen op de huidige trilling.

 • Krijg toegang tot jouw diepste essentie
  Doordat er een diepere uitlijning kan ontstaan in jezelf, ga je steeds meer ervaren hoe fijn het is om steeds meer in je lijf en zijnsessentie te ‘zakken’ en thuis te komen in jezelf.

Voel jij je niet volledig verbonden en in afstemming met jezelf?

 • En merk je dat je het nog lastig vindt om bij je gevoelens en emoties te komen of deze toe te laten?

 • Merk je dat je vastloopt in het maken van keuzes en het nemen van moeilijke beslissingen?

 • Merk je dat je meer leeft vanuit je hoofd, terwijl je juist zo verlangt naar de afstemming met je hart?

 • Verlang je ernaar om weer die heerlijke innerlijke flow in jezelf te ervaren?

DAN IS RECONNECT VOOR JOU!

Een goede doorstroming en samenwerking met jouw hoofd (logisch redeneren), hart (hartfrequentie) en buik (emoties en manifestatiekracht) maakt dat jij je gemakkelijker kunt afstemmen op jouw diepste essentie, jouw natuurlijke staat van zijn. 

Hierdoor zal je steeds meer flow in je leven gaan ervaren, meer aanwezig zijn in het hier en nu en gemakkelijker kunnen afstemmen op jouw intuïtie, I Am Presence en spirituele vermogens.

PROGRAMMA
Op dinsdag 28 november 2023 gaan we van start. Dagelijks is er om 20:00 uur een energetische sessie die je live online kunt volgen. Geleidelijk bouwen we de energie op en zal je gaan ervaren wat de uitwerking is voor jou.

KUN JE ER NIET LIVE BIJ AANWEZIG ZIJN?
Geen probleem, na afloop kun je de opnames terug kijken. Deze blijven t/m zondag 03 december 2023 voor je beschikbaar.

Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf? Meld je dan nu aan!

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten!

Ik heb nog nooit een energetische sessie ontvangen, kan ik dan wel meedoen?

Jazeker, energie is voor iedereen beschikbaar en toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt. We nodigen je uit om je verwachtingen los te laten en de sessies lekker te gaan ervaren.

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied; zijn deze sessies dan nog wel waardevol voor mij?

Energie brengt altijd iets in beweging, ook als je al veel ervaring hebt. Op het moment dat je ervaart dat je nog niet volledig aanwezig kunt zijn of merkt dat je nog wat terughoudendheid ervaart in het belichamen van jouw spirituele en energetische vermogens dan zijn deze sessies zeer waardevol

Ik kan er niet live bij zijn. Kan ik de sessies later volgen?

Ja hoor, dat is geen probleem. De opnames van de sessies blijven t/m zondag 3 december 2023 beschikbaar. Herhaal de sessies ook gerust als het goed voelt.

Hoe lang blijven de sessies beschikbaar?

Alle sessies blijven tot en met zondag 03 december 2023 beschikbaar.

Is het echt gratis?

Absoluut. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

We starten op dinsdag 28 november 2023 om 20.00 uur. Het is fijn als je je ruimschoots op tijd aanmeldt, zodat je alle informatie tijdig ontvangt.

Wanneer zijn de live sessies en moet ik daar dan live bij zijn?

De sessies zijn op:
– Dinsdag 28 november 2023 om 20:00 uur
– Woensdag 29 november 2023 om 20:00 uur
– Donderdag 30 november 2023 om 20:00 uur

Fijn als je er live bij kunt zijn, maar het is niet noodzakelijk. Energie is niet onderhevig aan tijd en ruimte en zal dus altijd zijn werk doen, ook in de opnames.

De opnames blijven t/m zondag 03 december 2023 beschikbaar.

Kan ik ergens terecht met mijn vragen over de energetische sessies?

Ja, absoluut. Je kunt je vragen stellen en ervaring delen in de besloten Facebook groep van de Higher Spirit Academy. Na je aanmelding ontvang je een directe link naar de groep.

Nog even goed om te weten, een Facebook account is niet noodzakelijk om de sessies te kunnen volgen.

Ik heb na mijn aanmelding geen informatie ontvangen; wat nu?

Het kan zijn dat je aanmeldbevestiging in je spam/ongewenst map terecht is gekomen. We adviseren je dan ook om daar eerst even te kijken.

Heb je daar ook geen e-mail ontvangen? Neem dan even contact op met Priscilla van de klantenservice, ze helpt je graag verder. Mail hiervoor naar: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Disclaimer:

Tijdens Reconnect werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan Reconnect deel te nemen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de algemene voorwaarden.