Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Covid Release

Gratis Energetische Sessie

We durven het er vaak niet over te hebben en ook wij zijn er (vanuit de Academy) heel terughoudend in geweest om er openlijk over te spreken, het ‘prikje’… Niet of je het wel of niet zou moet nemen, dat is volledig je eigen keuze, maar wel over de eventuele gevolgen ervan.

We zijn echter de afgelopen maanden overspoeld met vragen:
– Wat te doen bij Covid klachten?
– Wat te doen bij het ervaren van klachten na het nemen van de ‘prikjes’?
– Wat te doen bij het ervaren van klachten door spike eiwitten?
– Wat te doen als je spijt hebt van het nemen van de ‘prikjes’?

Bovengenoemde punten zijn een steeds groter groeiend probleem aan het worden is. Daarom zijn we verschillende energetische technieken gaan onderzoeken, om te kijken wat jou hierin kan ondersteunen. Vervolgens hebben we een methode ontwikkeld waar we persoonlijk hele goede resultaten mee behaalden. Ook hebben inmiddels al heel wat mensen de energetische sessie getest en de resultaten zijn veelbelovend.

We hebben leverproblemen zien verminderen, vermoeidheidsklachten en ook grieperige verschijnselen zien afnemen en daarom delen we deze energetische sessie ook met jou, kosteloos. Want het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te ondersteunen, zeker in deze uitdagende tijd!

Vraag de sessie gratis aan

Deze energetische sessie…

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ondersteund je bij het herstellen van Covid gerelateerde klachten en bekrachtigd jouw immuunsysteem, jouw natuurlijke afweersysteem.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ondersteund je bij het afvoeren van de energetische lading van de toxische eigenschappen van spike eiwitten.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ondersteund je bij het herstellen van klachten die je hebt ervaren (of nog steeds ervaart) na de ‘prikjes’ of als je spijt hebt van het nemen van de ‘prikjes’. Waarbij op energetisch niveau erfelijk Covid materiaal en niet lichaamseigen stoffen uit je systeem worden verwijderd.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Helpt je om op een steeds dieper niveau de verbinding met jezelf, de Bron en Moeder Aarde te ervaren. Zodat jij vanuit dit diepgaande contact ook gemakkelijker in verbinding kunt blijven met de ander, ook als je niet elkaars visie deelt.

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.