Skip to main content

One day
Retreat

Thuis komen in jezelf

Ga mee op een innerlijke reis…

Heb je het gevoel dat je leven wordt geleid en aan je voorbij gaat in plaats van dat jij je leven zelf richting geeft. Dat je de verbinding met jezelf, je innerlijke kompas, even kwijt bent en jij jezelf voorbij rent?

Verlang je naar een heerlijke dag voor én met jezelf. Waarin innerlijke rust, ontspanning en hartverbinding centraal staat? Meld je dan aan voor de ‘One day Retreat’.

One day Retreat

Op zondag 02 april 2023 gaan we en online retreat organiseren, een dag helemaal voor jezelf, dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving kunt volgen. Een dag waarin je tot rust komt en jezelf onderdompelt in ontspanning en zelfliefde.

Tijdens het online retreat gaan we met elkaar mediteren, ontspannen tijdens een rustige yoga sessie, doen we een liefdevolle cacao ceremonie (de cacao ontvang je per post) en gaan we energetisch reizen. Daarnaast zal er voldoende ruimte zijn voor jezelf om te kunnen reflecteren en te voelen wat de sessies met je doen.

Je kunt er voor kiezen om het volledige programma mee te doen of de sessies waar jij het meest blij van wordt. Je ontvangt een overzicht van het programma een aantal dagen voor het online retreat (aanmelden alleen mogelijk voor de hele dag) 🥰

Voel je een JA? Gun jezelf dan deze heerlijke dag!

Stel je eens voor…

 • Je komt rustig aan in de online retreat ruimte en start de dag bewust met een geleide meditatie, waarin jij jouw intentie neerzet voor deze prachtige dag.

 • Je rolt je yoga mat uit (of legt een doek neer) en gaat lekker ontspannen tijdens een heerlijke rustige yoga sessie. Je zakt dieper in je lijf en komt helemaal aan in het moment.

 • Vervolgens ontvang je een diepgaande energetische opschoning om jouw systeem grondig op te schonen. Een heerlijke energetische voorjaarsschoonmaak, waarbij zware energetische ballast uit je systeem verwijderd zal worden.

 • Voordat je gaat lunchen, neem je nog even de tijd voor een schrijfoefening. Met een heerlijke beker thee nestel jij je op een fijn plekje, steekt een kaarsje aan of brand wat wierook en laat je jouw gevoel spreken.

 • Na de lunch mag je weer lekker gaan liggen en is het tijd om de volgende energetische sessie te ontvangen. We gaan samen op reis en er staat je een waanzinnig en transformerend avontuur te wachten….

 • Na deze bijzondere energetische reis, heb je weer even wat tijd voor jezelf, om bij te komen en alle ervaringen te kunnen integreren.

 • Dan is het tijd voor een heerlijke intuïtieve gezichtsmassage, die je onder begeleiding leert geven aan jezelf. De zachte, maar ook stevige aanrakingen zorgen ervoor dat je aanwezige spanningen nog meer los kunt laten.

 • We zijn er nog niet, want we sluiten deze magische dag af met een prachtige Cacao Ceremonie, waarin je wordt uitgenodigd om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Dit ritueel zal je ondersteunen om je hoofd nog meer tot rust te brengen, je hart te openen en in verbinding te komen met jouw innerlijke kracht.

 • Volledig opgeladen en met een zachte en open hartverbinding sluit je de dag af…

Maakt je hart een sprongetje en voel je een JA?
Dan ben je van harte welkom!

Wat levert rust en ontspanning je op…

 • Vanuit rust en ontspanning ben je in staat om ongeacht de situatie dicht bij jezelf te blijven en voel je beter aan wat je nodig hebt. Ben je in staat om jezelf volledig te accepteren zoals je bent, je zoekt immers niets meer buiten jezelf.

 • Vanuit rust ontspanning ben je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen vanuit je hart en niet vanuit angst of controle. Hierdoor mag alles er zijn, gedachten, emoties, verhaallijnen en laat jij je er tegelijkertijd niet meer door afleiden.

 • Vanuit rust ontspanning vertrouw je steeds meer op je eigen innerlijk weten en voelen. Dit zorgt ervoor dat jij als het ware je eigen anker bent en je niet meer afhankelijk hoeft bent van de ander of de antwoorden continu buiten jezelf hoeft te zoeken. Alles zit al in jou.

 • Vanuit rust en ontspanning ben je steeds meer uitgelijnd. In verbinding met je diepste essentie maar ook met je lichaam.

Praktische informatie

Datum: Zondag 02 april 2023
Tijd:
 09:00 tot 16:30 uur
De online deuren gaan om 08:30 uur open

Locatie: Online via Zoom
(Het is niet noodzakelijk dat je camera of geluid aan staat tijdens het retreat, maar het mag natuurlijk wel)

Investering:
Je kunt nu tijdelijk met een fantastische korting meedoen aan het ‘One day Retreat’!
Betaal nu slechts € 77,00 (i.p.v. € 97,00).

* Betaling in twee termijnen mogelijk

Aanmelden: Is mogelijk tot zondag 26 maart 2023, i.v.m. het opsturen van de ceremoniële cacao

Connection is why we’re here.

It is what gives purpose and meaning to our lives

Veel gestelde vragen

Hoe ziet het programma eruit?

Het is een gevarieerd programma met voldoende pauzes, zodat je ook ruim de tijd hebt om alles van de dag volledig te kunnen integreren. Een aantal dagen voor het retreat ontvang je een gedetailleerd overzicht van het programma.

Ik heb geen ervaring met yoga of meditatie, kan ik dan wel meedoen?

Jazeker, ervaring is absoluut niet noodzakelijk. De sessies zijn voor iedereen te volgen.

Heeft de cacao een hallucinerende werking?

Cacao wordt ook wel een plant-medicijn genoemd. Waar je bij bijvoorbeeld ayahuasca sterk gaat hallucineren en lichamelijke reacties kunt krijgen, is dat bij cacao zeker niet het geval. De cacao is een zachte en vriendelijk vorm van plant-medicijn die je heel veilig kunt nemen. Het heeft neurocognitieve effecten, die je stemming, focus en creatieve flow verbeteren.

Ik houd niet van cacao, kan ik dan wel meedoen aan de ceremonie?

Jazeker, je ontvangt de rauwe ceremoniële cacao per post inclusief een heerlijk recept. We nodigen je uit om de cacao te proberen, maar zullen ook alternatieven met je delen, voor het geval je geen cacao wilt drinken.

Kan ik ook een deel van het programma volgen en krijg ik dan korting?

Je bent welkom bij alle sessies, of selecteer de sessies waar jij behoefte aan hebt. Je kunt je alleen aanmelden voor de volledige dag en je ontvangt geen korting als je aan één of meerdere sessies niet deelneemt.

Komt er na afloop een opname beschikbaar?

Nee! De dag is alleen op zondag 02 april 2023 live te volgen. Er zal achteraf dus geen opname beschikbaar komen.

Wanneer kan ik niet deelnemen?

Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om een sessie aan te vragen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Neem voor vragen gerust contact met ons op.