facebook icoon
instagram icoon

Volg de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’ voordelig met €1.000,- STAP-budget!

Op deze pagina lees je er meer over…

Hoe werkt het STAP budget?

Als werkende of werkzoekende kun je één keer per jaar per opleiding het STAP-budget aanvragen via Stapuwv.nl. Iedere twee maanden start een aanvraagperiode voor het STAP-budget. Voor iedere periode is een bepaald budget beschikbaar. Is deze op? Dan kun je het opnieuw proberen in een volgende aanvraagperiode.

Het STAP-budget is er om te werken aan je ontwikkeling, waardoor je beter wordt in het werk dat je nu doet of om je nieuwe baan te realiseren. Voor beide doelen is de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’ een prachtige opleiding om te volgen. Je kunt na de opleiding namelijk je eigen praktijk starten of onderdelen van de opleiding integreren in je huidige baan. Maar de opleiding is ook een mooie manier om jezelf verder te ontwikkelen.

Voorwaarden STAP-budget

Er zijn een aantal voorwaarden voor het aanvragen van het STAP-budget:

  • Je bent tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd.
  • Je werkt in loondienst, bent ondernemer of hebt momenteel geen werk.
  • Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen.
  • De opleiding is nog niet gestart op het moment dat het STAP-budget wordt aangevraagd.
  • Je hebt dit jaar nog niet eerder het STAP-budget toegekend gekregen.
higher-spirit-academy-het-pad-naar-innerlijk-meesterschap

Zo vraag je het STAP-budget aan

Het STAP-budget wordt niet automatisch aangevraagd bij inschrijving voor de opleiding.
Je moet zelf een aantal stappen ondernemen om het budget aan te vragen. Je kunt jouw STAP-budget aanvragen op dinsdag 1 november, om 10:00 uur bij het UWV: www.stapuwv.nl

Je kunt jezelf nu al inschrijven voor de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap bij de Higher Spirit Academy. Je ontvangt dan van ons een STAP-aanmeldingsbewijs en instructies over de aanvraagprocedure. Hiermee weet je zeker dat je op tijd klaar bent en goed voorbereid om op dinsdag 01 november om 10.00 uur je aanvraag in te dienen. De vorige keer was het STAP-budget binnen 2,5 uur op, dus zorg dat je vóór 10.00 uur klaar zit en test daarvoor of je DIGID goed werkt, want die heb je nodig om de aanvraag te doen.

Wees er op tijd bij, want op = op!

Samenvatting

Stap 1. Meld je aan voor de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’.
Stap 2. Je ontvangst na je aanmelding voor de opleiding het STAP-aanmeldbewijs.
Stap 3. Vraag op 01-11-2022 om 10:00 uur met het aanmeldbewijs het STAP-budget aan bij UWV.
Stap 4. Wordt je aanvraag goedgekeurd? Dan keert het UWV het budget rechtstreeks aan ons uit en zal dit bedrag worden verrekend met de bijdrage voor de opleiding.

Wat vinden anderen van de opleiding?

Voordelen van tijdig inschrijven

Het is slim je op tijd in te schrijven. Zo ben je verzekerd van een plek. Bovendien ontvang je dan op tijd je STAP-aanmeldbewijs van ons én attenderen wij je – als service – tijdig wanneer jij jouw STAP-budget moet aanvragen.

Goed om te weten: het betreft een voorlopige inschrijving. Krijg je geen STAP-subsidie toegewezen, dan kun je de opleiding kosteloos annuleren of besluiten de opleiding zelf te bekostigen.


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social