Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Voorbereiding Soul Healing & Reading

Wat ontzettend fijn dat je een Soul Healing & Reading sessie hebt aangevraagd.

Hoe werkt een Soul Healing & Reading?

  • De energetische Healing & Reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit je eigen vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen heerlijk ontspannen gaan liggen. Op het afgesproken tijdstip zal ik een energetische verbinding met jou maken en zal er vervolgens een energetische behandeling starten vanuit het Source/Bron veld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Dit duurt circa 45 minuten. Wij hebben tijdens deze sessie dus GEEN telefonisch contact of via de zoom.
  • Gedurende de healing observeer en vertaal ik de ondersteunende energieën die jij ontvangt maar bovenal de boodschappen die jouw Hogere Zelf mij laat zien middels beelden. Ik weet van te voren nooit wat ik te zien ga krijgen. Soms meld ik dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit simpelweg puur voor jou bedoeld is om te begrijpen of herkennen, bijvoorbeeld symbolisch. Daarnaast ontvang ik boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.
  • Na jouw healing sessie zal ik jouw reading verder uitwerken en finetunen. Je zal jouw uitgewerkte verslag van de reading binnen 3 werkdagen per mail ontvangen.
  • Bij jouw verslag van de reading zit tevens een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul Healing & Reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

Tips ter voorbereiding

In principe hoef jij niets te doen, het is echter wel fijn om bijvoorbeeld de ruimte waarin jij de sessie ontvangt alvast voor te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Een ontspannen muziekje aanzetten
  • Kaarsjes en wierook aansteken
  • Edelstenen en kristallen neerleggen
  • Een extra deken of kussentje om nog meer te kunnen ontspannen.

Dit zijn enkele suggesties.
Geef er vooral een invulling aan dat bij jou past en helpend is om dieper te kunnen ontspannen.

Nazorg

Wees lief voor jezelf en je lichaam, ga niet direct na afloop van de sessie weer over tot de orde van de dag. Je lichaam en geest heeft tijdens de sessie in een verhoogde frequentie gezeten en moet zich na de healing weer even aanpassen. Neem een korte rustperiode na de healing en drink veel water. Mocht je in slaap vallen, wat veel gebeurt als de healing ’s avonds plaatsvindt, dan raad ik je aan de volgende dag voldoende water te drinken. Dit omdat er grote kans is dat afvalstoffen en vastzittende energieën in je lichaam loskomen en afgevoerd willen worden.

Mentaal en fysiek kan je gedurende de dagen erna verschil voelen. Fysiek wat later omdat je lichaam een zeer vaste vorm heeft, dichte energie, wat enige tijd nodig heeft om de ontvangen energieën te integreren/op te nemen.

Geniet van de sessie!
Ik wens je een mooie ervaring toe.

Lieve groeten, Ursula