Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Yes, je bent aangemeld voor de Lichtwerk Week

Maandag 05 juni t/m vrijdag 09 juni 2023

Bevestigingsmail

Na je aanmelding is er een bevestigingsmail naar je verzonden. In deze mail lees je de praktische informatie over de Lichtwerk Week. Heb je niets ontvangen? Check dan even je spam/ongewenst map. Daar ook geen mail? Neem dan even contact met ons op. Je kunt mailen naar de klantenservice: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Priscilla helpt je graag verder.

higher-spirit-academy-community-facebook

Reconnect met Moeder Aarde

Een stevige verbinding met jezelf en Moeder Aarde is van essentieel belang, zeker als je in een transformatieproces zit of als je met energie gaat (of wilt gaan) werken. Dit zorgt er namelijk voor dat je gegrond aanwezig bent, je energetisch veld stabiel blijft en deze prachtige verbinding voedt, verankert en bekrachtigt jouw spirituele missie.

Laat je daarom helemaal onderdompelen in de energie van Moeder Aarde. Ontvang twee transformerende geleide energetische sessies, waarin jij je gaat verbinden met Moeder Aarde en hierdoor een nog diepere verankering en verbinding in jezelf zult ervaren. Een moment voor jezelf om lekker op te laden, te ontspannen en meer aanwezig te zijn in jezelf en het hier en nu. 

De bijdrage voor deze magische ochtend is nu slechts € 7,00 (i.p.v. € 47,00).

Datum: zaterdag 03-06-2023 van 09:30 – 11:30 uur. Kun je er niet live bij zijn? Bestel dan voor een klein bedrag de opname mee.

 

Ben je al lid van de besloten Facebook groep?

Dit is de plek waar jij al jouw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Daarnaast is het ook een fijne plek om samen te komen met gelijkgestemden 😊

Lid worden van de besloten Facebook groep is overigens niet noodzakelijk om de Lichtwerk Week te kunnen volgen, maar wellicht wel een fijne aanvulling.

higher-spirit-academy-community-facebook