Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Bevestiging

Fijn dat je mee gaat doen aan de Transform & Heal Summer school

Er zijn een aantal e-mails naar je onderweg:

  • Een bevestiging van je bestelling met daarin de factuur voor je eigen administratie.

  • Een e-mail vanuit onze online leeromgeving (Huddle), met jouw inloggegevens. Heb je al een account dan is het programma hieraan toegevoegd en ontvang je géén nieuwe inloggegevens. Je ontvangt dan wel een bevestiging dat je toegang hebt tot nieuwe content.

  • Een e-mail vanuit onze app, met jouw inloggegevens. Heb je de app al eerder gedownload? Dan ontvang je geen nieuwe inloggegevens en is het programma aan je account toegevoegd.

  • Een e-mail met daarin de praktische informatie over het programma.

Vragen?

De e-mails zijn direct na je aanmelding verzonden. Heb je geen e-mails ontvangen, controleer dan eerst even je spam/ongewenst map. Daar ook geen e-mails kunnen terugvinden? Neem dan even contact met ons op. Je kunt mailen naar de klantenservice: klantenservice@higherspiritacademy.nl
Priscilla helpt je graag verder.

We gaan op dinsdag 01-08-2023 van start!

Download de App

Wil je in de tussentijd alvast aan de slag?
Download dan onze gratis app (als je dit nog niet gedaan hebt). In de app vind je een gratis Healing en Meditatie Bundel, waar je direct mee aan de slag kunt.

Ben je al lid van de besloten Facebook groep?

Een fijne plek om samen te komen met gelijkgestemden 😊

Lid worden van de besloten Facebook groep is overigens niet noodzakelijk om het programma te kunnen volgen, maar wellicht wel een fijne aanvulling.

higher-spirit-academy-community-facebook