Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Lionsgate stappenplan

De Lions Gate, je hebt er misschien al wel eens iets over gehoord of gelezen. Een bijzondere periode, van 26-07 en 12-08-2024, waarin jouw ascensie proces en spirituele ontwikkeling in een MEGA stroomversnelling kan komen 🙌

Kort samengevat is de Lions Gate een Kosmisch Portaal dat zich jaarlijks opent. We noemen het zo, omdat dit bijzondere fenomeen zich voordoet in het astrologische teken Leeuw.

Tijdens de piek, op dinsdag 08-08, raden we je aan om de vrijgekomen frequenties te downloaden, of in ieder geval vóór 13-08-2024, want dat is het moment dat het portaal zich weer sluit. 

Deze frequenties (ook wel downloads genoemd) zullen een diepgaande uitwerking hebben op zowel cel als DNA niveau. Ze dragen bij aan je verdere spirituele ontwikkeling en geven je de mogelijkheid om meer in contact te komen met je innerlijke kracht en meesterschap.

Hoe download je deze frequenties?

Je kunt de frequenties vanaf iedere plek downloaden. Thuis, in de natuur of met een groepje gelijkgestemden, net wat jij fijn vindt. Om je hierbij te ondersteunen hebben we een stappenplan voor je gemaakt dat je gratis kunt aanvragen.

Vraag het stappenplan gratis aan

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het stappenplan direct gratis in je mailbox.